View Poll Results: Na parlamentarnim izborima ću glasati za:

Voters
258. You may not vote on this poll
  • Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović

92 35.66%
  • Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević

2 0.78%
  • Koalicija Zajedno - Miloje Šestović

2 0.78%
  • Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović

31 12.02%
  • Socijalistička narodna partija – Srđan Milić

6 2.33%
  • Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić

1 0.39%
  • Demokratski front - Miodrag Lekić

44 17.05%
  • Bošnjačka stranka - Rafet Husović

7 2.71%
  • Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“

0 0%
  • Srpska sloga - Jovan Markuš

3 1.16%
  • Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj

0 0%
  • Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka

0 0%
  • Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka

1 0.39%
  • Još vagam

19 7.36%
  • Ne izlazim na izbore / neću glasati

50 19.38%
Page 25 of 64 FirstFirst ... 1521222324252627282935 ... LastLast
Results 601 to 625 of 1579

Thread: Parlamentarni izbori 2012

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Volio bi da vidim i Pozitivnu kao clanicu Vlade, mada su za to male sanse, onih 5-6% kojih bude falilo DPS-SDP-LP do apsolutne vlasti popunice manjine (BS, DUA, HGI..), zbog toga su sve manjiske partije otisle samostalno, da im se glasovi ne bi rasipali, a poslije izbora ce svi u Vladu, kao i do sad..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Dragi moj prijatelju Bone,

Nema vise podjela na njihove i nase,
    nego na HOSTAPLERE I CASNE I POSTENE,
    a u Jevropu imalo je sijaset MANJINSKIH VLADA, dje partija CENTRA ili malo lijevo malo desno,
    STABILNO VLADA ili u nasem slucaju sprema TRANZICIJU IZ LOPOVSKE U PRAVNU DRZAVU,
    na duzi ili kraci rok.

POSLIJE ISTINSKIH DEMOKRATSKIH IZBORA,
    sve ce doci na svoje mjesto LOPOVI U SPUZ, pokradeno bogastvo u KASU PRASICU,
    a onda sve po PRAVDI BOGA ISTINOGA.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Bijela_City View Post
    Volio bi da vidim i Pozitivnu kao clanicu Vlade, mada su za to male sanse, onih 5-6% kojih bude falilo DPS-SDP-LP do apsolutne vlasti popunice manjine (BS, DUA, HGI..), zbog toga su sve manjiske partije otisle samostalno, da im se glasovi ne bi rasipali, a poslije izbora ce svi u Vladu, kao i do sad..
    Mislim da bi se sve te stranke između DPS-a i PCG opredjelile za koaliciju sa PCG.
    Samo da bude onoga "u pamet se braćo Crnogorci" ali istorija nas uči da Crnogorci nikad u istoriji nisu promjenili vlast(Žutu Gredu ne računam jer je to bilo mijenjanje očeva za sinove)

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
    Last edited by Rakun; 01-10-12 at 18:35.
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izgleda da svi vjeruju u parlamentarnu demokratiju koju imamo u CG, jer ovakvog predizbornog entuzijazma sa svih strana jos nijesam gleda.

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Mislim da bi se sve te stranke između DPS-a i PCG opredjelile za koaliciju sa PCG.
    okle, ako si gledao njihovu debatu na drzavnoj cuo si da su sve manjinske za svoju viziju buducnosti cg rekle "da zajedno sa dosadasnjom koalicijom nastavimo putem eu-atlantskih integracija bla, bla.." Tu ti je sve jasno, Nema ko drugi ni da proviri od dps-a tu.. Cak i ta hrvatska stranka je jasno i glasno tako rekla, za koju vidim da ima nekog promovisanja na ovom forumu kao stranka koja je napravila otklon od vladajuce koalicije i kako ne bi bilo lose za ogorcene suvereniste da njoj poklone glas. E pa demantovala je jasno te tvrdnje u onoj emisiji i konkretno se izjasnila sa kim vidi najtjesniju saradnju nakon izbora...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,657
    Thanked in
    3,826 Posts

Vjeruju u brute force sa drugačijim ishodom.

Neka oročena dvogodišnja vlada bez vječitih pobjednika bi možda bila zanimljiva. Treba bit talentovan i zadužit se dodatnih 800 miliona u par godina.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by NSX View Post
    M. Perović je napravio otklon od M.Đ. (koji ga je i stvorio) isto kao što je M.Đ. svojevremeno napravio otklon od S.M.(koji ga je i stvorio). Ako je CG tada izabrala manje zlo ne vidim zašto ne bi i sada, štonobisereklo istorija se ponavlja.

I da se razumijemo znaš dobro koliko "cijenim" M.P. ali ako hoćemo evoluciju a ne revoluciju onda je ovo logičan put.
    Hmmm,... čudno, jer je to isto (predvođena "mladim, lijepim i pametnim) zborila uglas raspamećena crnogorska svetina i fukara 1989., kad je na vrhuncu svoje histerije (prijeteći oružjem i linčom) zahtijevala da crnogorsko rukovodstvo podnese ostavke i vlast preda "narodu". Na kraju su je i "predali"... Zapravo problem sa svim crnogorskim vlastima i jeste u tome što su (bile) i previše "narodne"...

Na žalost, zaista u ovo što ću reći čvrsto vjerujem, mi smo zapali u takvo stanje kad bi revolucija mogla poslužiti samo tome da se međusobno istrijebimo, a evoluciju bi u ove klance mogao donijeti samo okupator. Da bi se neko zainteresovao da nas okupira morali bi prvo otkrit naftu ili kakvu rijetku rudu poput koltana... Mi sami i oslonjeni na vlastiti razum, potencijale i snage iznutra, sterilni smo da bi uopšte razumjeli i smisao tog pojma i uopšte shvatili potrebu za svim tim... Evolucija koju treba da pokrene Miško Perović, Migo Lekić i Amfilohije Radović (!?)... To bi bilo nalik trasmormaciji iz punog u mlad mjesec, ili obratno, whatever... Razumijem da je ovdje zavladala kolektivna omamljenost (neka vrsta LSD efekta) pa se fanatično vjeruje da bi to značilo za Crnu Goru nekakvo svanuće?...E kukala nam majka...
    Last edited by El Re; 01-10-12 at 19:34.

Thanks Thanks Given 
    1,019
    Thanks Thanks Received 
    4,110
    Thanked in
    2,315 Posts

Рекао сам да се нећу јављати али имам питање....зна ли ко колико мандата иде мањинским странкама по новом закону, обзиром да ће мањинске странке одиграти главну улогу у формирању нове владе?
    Ја мислим 7...ваљда 3 албанци 3 бошњаци и 1 хрвати...то је скоро 9%....
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Рекао сам да се нећу јављати али имам питање....зна ли ко колико мандата иде мањинским странкама по новом закону, обзиром да ће мањинске странке одиграти главну улогу у формирању нове владе?
    Onda za DPS nema zime.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by Peko View Post
    Onda za DPS nema zime.
    Tru stori peko...

Inace ja mnim da nidje u svijetu manjine ne uzivaju ovakve povlastice ka' u cg. Zastupljenost u javnu upravu, zagarantovana mjesta u parlament, sto god oceš..
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by Glenn_Q View Post
    Tru stori peko...

Inace ja mnim da nidje u svijetu manjine ne uzivaju ovakve povlastice ka' u cg. Zastupljenost u javnu upravu, zagarantovana mjesta u parlament, sto god oceš..
    Fakat
    Ne znam zemlju u kojoj mala manjina ima škole na svom jeziku
    Da ne pominjem što jedna manjina koja je sa 3% misteriozno narasla na 40 % u CG sebe smatra većinom

Last edited by Rakun; 01-10-12 at 19:47.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    I.
    Tatoo,
    Za Boga miloga, kako možeš da "zdravo za gotovo" prihvatiš takvu ....aj´ da kažem...NEREALNU IZJAVU ( a gore se može okvalifikovat!)?

A no sa kim će? Što bi to činio posle izbora? Hoće li to "Pozitivna CG" da dobije 51%, pa da sama formira vlast?
    Ili će možda da se zori sa osvojenim glasovima, a da ih politički ne kapitalizuje? Kakva je ovo "opsjena prostote"?....(!)

I kome to priča g. Pajović?
    Ne znam...meni svakako NE!

II
    Milovane, prijatelju moj,
    Kako sad dalje tvoja opcija, u koju će to post-izbornu koaliciju, kad Pedja izjavljuje da neće u NATO:

...Copy-paste:

"
    "Funkcioner Demokratskog fronta Predrag Bulatović ocijenio je na tribini te koalicije u Sutomoru da je Kosovo sastavni dio Srbije i da je protiv ulaska Crne Gore u NATO savez.
    - Ako me neko pita da li sam za ulazak Crne Gore u NATO, moj odgovor je – ne. Kosovo je sastavni dio nama bratske Srbije, i protiv takvog mog stava niko u Predsjedništvu fronta nema ništa“ – naveo je Bulatović"

...

, a "Pozitivna CG" ne može nidj
    e bez koalicije sa DF!

...da se ne ponavljam, već dajem Copy-paste moj post od prije 20 dana:

"Znaš kako....Pozitivna je pomak u opoziciji, fakat je to, ali ako žele na vlast - a svakako žele- oni bi postizbornu koaliciju pravili sa srpskim partijama, jer drugačije na vlast ne mogu. To je sve po pravilima politike, ali priznaćeš da se Pozitivna, kao "suverenistička" partija, zbog svoje relativne malobrojnosti, gubi u većinskoj "srpskoj koaliciji". FAKAT JE DA BI ONI ODUZELI DIO SUVERENISTIČKIH GLASOVA, KOJE BI PRIKLJUČILI MNOGO JAČEM BLOKU KOJI IMA SKORO PA SASVIM SUPROTNE STAVOVE. Ili to, ili da prave naknadnu koaliciju sa DPSDP, a oni su se "zakleli" da neće u koaliciju sa "Pokretom za evropsku CG"."

Pa neka se snadje prosječan glasač ( procrnogorske opcije, ali koji bi htio promjene)- u ovom galimatijasu !

Pozdrav,
    1. Ne može se snać samo onaj ko u današnjim vlastodržcima vidi državnike (što oni to nikad nisu bili niti će biti). Ja nikavku ideologiju, branu državnih interesa i sličnog ne mogu da vidim kod kriminalaca (izvinjavam se, kriminialci ipak imaju ideologiju).

2. SNP je proistekla iz DPS-a, što će reći da im je ista DNK, te ja tu ne vidim nikakve razlike. Ako uzmemo partiju da posmatramo kao ogromnu firmu onda gledamo taj tzv. top menađment, a iz tog djela DPS/SNP-a (svjedno) je P.B. te ja sve te izjave posmatram kao ... neozbiljne

3. Svaki izbor je, na kraju krajeva, legitiman.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Poslije svih uvreda koje je Milo posla Miodragu Perovicu, volio bi da Pozitivna CG preuzme vlast (nece moc na ove, jer nije dovoljno jaka) na sledece izbore (za 4 godine). Jednostavno ne mogu da gledam kako covjek koji je bio javna podrska Milosevicu pocetkom '90-ih zamjera profesoru Miodragu Perovicu to sto je ovaj bio protiv rata. Zamislite samo kad je nazva "antiratnim profiterom"!

S druge strane, svidja mi se politka DPS-a zadnjih 15 godina (od 1997-e), ali ipak mi je degutantno gledat kad svoju ostricu upere prema ljudima kojima moralno nijesu ni do koljena, ljudima ka sto su ti "antiratni profiteri" (koji je biser ova izjava, mako mila, i to od koga).

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    46 Posts

Da ne pominjem što jedna manjina koja je sa 3% misteriozno narasla na 40 % u CG sebe smatra većinom
    A dobro ovo se isto moze uporedit sa misterioznom ekspanzijom jednog jezika koji na popisu '91 cak ni toliko nije bio zastupljen, desava se..
    (╯°□°)╯ ︵ ┻━┻

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by Peko View Post
    Poslije svih uvreda koje je Milo posla Miodragu Perovicu, volio bi da Pozitivna CG preuzme vlast (nece moc na ove, jer nije dovoljno jaka) na sledece izbore (za 4 godine). Jednostavno ne mogu da gledam kako covjek koji je bio javna podrska Milosevicu pocetkom '90-ih zamjera profesoru Miodragu Perovicu to sto je ovaj bio protiv rata. Zamislite samo kad je nazva "antiratnim profiterom"!

S druge strane, svidja mi se politka DPS-a zadnjih 15 godina (od 1997-e), ali ipak mi je degutantno gledat kad svoju ostricu upere prema ljudima kojima moralno nijesu ni do koljena, ljudima ka sto su ti "antiratni profiteri" (koji je biser ova izjava, mako mila, i to od koga).
    e jes bode oci,ta prica, slicno onoj za medov 'narko-zemunski-sega-mega-klan', a Milo je svijet izmislio za sve Zemunce ovoga svijeta sto se kriminala tice, pa sve da je Medo i pusku drza za njih a ne pero....
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Nema (vise) garantovanih mandata, a Albanci mogu osvojiti maksimum 3, Hrvati 1.
    Za razliku od prethodnih izbora, kad je albanskim strankama bilo potrebno 0,7% da udju u parlament, sad se partijama koje osvoje taj procenat zbrajaju glasovi, i onda se izvlaci rezultat. Kakav tj. po kojoj formuli, da budem iskren, pojma nemam, jer to niko nije ni objasnio, ili ja nijesam naisao na objasnjenje. Takodje mi je nejasno po kojim kriterijumima se mjeri rezultat BS.

Vjerujem da ce Albanci i Bosnjaci imati minimum po 2, Hrvati 1 mandat, ali ne vjerujem da ce DPS-u oni biti neophodni, jer za osvajanje natpolovicne vecine u skupstini nije neophodno osvojiti natpolovicnu vecinu na izborima (DPS i sa npr. 46% moze imati vecinu ili 41 mandat).

Quote Originally Posted by El Re View Post
    Na žalost, zaista u ovo što ću reći čvrsto vjerujem, mi smo zapali u takvo stanje kad bi revolucija mogla poslužiti samo tome da se međusobno istrijebimo, a evoluciju bi u ove klance mogao donijeti samo okupator. Da bi se neko zainteresovao da nas okupira morali bi prvo otkrit naftu ili kakvu rijetku rudu poput koltana... Mi sami i oslonjeni na vlastiti razum, potencijale i snage iznutra, sterilni smo da bi uopšte razumjeli i smisao tog pojma i uopšte shvatili potrebu za svim tim... Evolucija koju treba da pokrene Miško Perović, Migo Lekić i Amfilohije Radović (!?)... To bi bilo nalik trasmormaciji iz punog u mlad mjesec, ili obratno, whatever... Razumijem da je ovdje zavladala kolektivna omamljenost (neka vrsta LSD efekta) pa se fanatično vjeruje da bi to značilo za Crnu Goru nekakvo svanuće?...E kukala nam majka...
    Potpis, kraj price.

_______

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ako može jedno lično pitanje
    Čitajući tvoje fantastične postove primjetio sam da od postojećih igrača na političkoj sceni Crne Gore ne cijeniš nikog.
    You got it all wrong... Naprotiv,.. jako je puno javnih ličnosti na crnogorskoj političkoj sceni čiji rad i uspjeh, ne samo što primam k znanju, već i iskreno uvažavam. Cijenim ljude koji vjeruju u svoju ideju i spremni su boriti se za nju. I obratno, ne cijenim one koji se povijaju, trguju i koji su u politici prevashodno iz ličnog interesa. Tu sortu žohara i strvinara bih (kako ne bi zagađivala i izopačivala jednu divnu umjetnost po imenu Politika) vješao o prvo stablo. Dakle, to što se s njihovim stavovima ne slažem je nešto sasvim drugo... Ja negdje hoću da vjerujem da većina njih to što čini, čini jer za bolje ne zna i nije čula, ili je uvjerena da će baš to što propagiraju donijeti dobro... No, ne može ih se kriviti za to... Davno je rečeno da je i put do Pakla popločan dobrim namjerama... Neki od onih koji nas već tako dugo usrećuju zaista vjeruju da nam čine uslugu...

Nekima možda i čine, no ja nijesam od tih...

Jedini političar kojeg cijeniš je "pokojni" Slavko Perović kojem vječno hvala i vječna slava za sve što je uradio(mada se u zadnje vrijeme pogubio i zvuči kao teoretičar zavjere).
    Slavka je slomila njegova ljubav prema Crnoj Gori i osjećaj da ga je prezro narod kom je sebe čitavoga dao i zBog kog je ugrožavao živote svoje porodice i vlastitu glavu.
    Slavka svakim danom sve više cijenim i to snagom kako nikada prije nijesam. Crnogorci će nekog novog Slavka od blata pravit, no napraviti više neće. To ne znači da opravdavam sve što je učinio ili izgovorio, ali je u odnosu na one koji su ga u usta uzimali institucija i moralna gromada.

S'obzirom na sve ovo živo me interesuje koga si izabrao
    Ja sam čvrsto planirao da izbore bojkotujem... Međutim, već sam to pomenuo i objasnio na temi "Bojkotaši", od prije nekih 10-tak dana odlučio sam stati uz braću Hrvate iz HGI i moj skromni glas donirati njihovom pokušaju da izguraju taj 1 mandat (što im, obzirom na okolnosti, neće biti lako). Da ne osjećam da im pomoć treba ne bih to činio. Ovako,.. smatram se negdje moralno obaveznim da budem uz one koji su bili uz mene i sve Crnogorce kad smo iz prašine i starih škrinja vadili stare i šili replike iz zaborava povraćenihi starih crngorskih barjaka. Taj narod je bio uz mene kad smo gradili ovu državu. Najmanje što mogu učiniti (kad sam glas već odlučio prosuti) da tom glasu dam neki smisao i budem uz njih.

Rakun, nema tu mnogo misterije... El Re-a četnici neće oslobađat, niti će mi oni slobodu donosit. Ta velikosrpska zvijer može obući hiljadu jagnjećih koža, mene što se tiče - biće joj džaba. Ja sam joj lice davno vidio, a smrad joj poznajem. Za mene je previše i to što dijelimo istu hemisferu, a ne da im ja pomažem dolazak na vlast...
    DPS mogu rušiti koliko hoće, i ja im u tome neću smetati, no ti koji ovu zemlju smatraju "državolikom tvorevinom" i "najvećom divljom građevinom u Evropi", ili oni koji bi s takvima da grade "novu Crnu Goru" (crn nam dan sa njom) moj glas nikad dobiti neće, pa taman da od toga zavisi 'oćel bit Sudnjeg dana i Velikog potopa...
    Last edited by El Re; 01-10-12 at 20:21.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lako je Milu da sere i po Perovicu, i po ostalima ...onih je stvorio....pa finansirao.
    Zna odlicno ko su i sta su.

Samo da se Darko ne iskvari...eto zato ne bih volio da pravi kombinacije sa svim tim olosima.
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    Lako je Milu da sere i po Perovicu, i po ostalima ...onih je stvorio....pa finansirao.
    Zna odlicno ko su i sta su.

Samo da se Darko ne iskvari...eto zato ne bih volio da pravi kombinacije sa svim tim olosima.
    Milo stvorio Perovica!?

Odakle ti to sad? Perovic je kao prvo stariji od Mila, obrazovaniji od Mila. Samo im biografije uporedi i ujest ces sebe za jezik zbog ove izjave. Osim toga, Perovic je bio za Crnu Goru dok je Milo jurisa na Dubrovnik, zbog toga ga je ovaj i prozva "antiratnim profiterom" (biser godine).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da...da ....i bio je unazad generacijama ovako bogat ...i on i sestra mu.

P.S. navedi mi SAMO jednog "bogatasa", koji se obogatio u zadnjih 20 god. a da nije bio blizak DPS-u = Milu.
    Last edited by Tattoo; 01-10-12 at 20:33.
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Bez pretjerivanja sa tim ko je koga "stvorio" jer to su pomalo price napamet koje nemaju bas mnogo veze sa stvarnosću. Nije Milo stvorio Miska vec je on bio itekako poznata licnost, u krugovima intelektualaca cijenjena i postovana osoba.....
    Sto se tice para, uzajmnog punjenja dzepova.... to je nesto drugo i tu su obojica maheri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da...da ....i bio je unazad generacijama ovako bogat ...i on i sestra mu.

P.S. navedi mi SAMO jednog "bogatasa", koji se obogatio u zadnjih 20 god. a da nije bio blizak DPS-u = Milu.
    Covjek je bio profesor na jake fakultete u USA. Trgova je akcijama crnogorskih preduzeca kad je pocela vaucer privatizacija i proda je dosta toga kad su cijene dostigle vrhunac (2007-2008). Nije jedini koji je tako pare zaradio, imam rodjake koji su u to vrijeme prodali vaucere i zaradili su petocifrene brojeve i to samo sa 4 vaucera koja je dobila njihova familija.

Ali bogatstvo Milovo i Acovo je drugog porijekla i drugog obima. A primijetio sam da mnogima smetaju stotine hiljada koje je Perovic dobio na berzu, a nikome ne smetaju milioni ratnog profita Aca Djukanovica i njegove porodice i kumova.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

navedi mi SAMO jednog "bogatasa", koji se obogatio u zadnjih 20 god. a da nije bio blizak DPS-u = Milu.
    Daka

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by Bijela_City View Post
    bas tako, to je dobitna kombinacija...

Inace sam prijatno iznenadjen spotom DF sa golubovima na jeyero i Rijeku Crnojevica, nikad bolji i vedriji spot opozicija nije imala
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Misko Perović, Zeljko Ivanovic, Daka Davidovic.... a da ne pricamo za najbogatijeg Crnogorca iz Zete Taksina Šinavatru
    Last edited by Hari Krisna; 01-10-12 at 20:55.

Page 25 of 64 FirstFirst ... 1521222324252627282935 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)