Ne.nego je napuštilo tu zemlju. Zavisno odakle je krenulo biće u PG 3-10 dana kasnije(nekad i više ako se zagubi)
koju zemlju treba staviti na entropay?
Ne provjeravam postansko svaki dan i sasvim slucajno danas nadjem papiric da mi je stigla posiljka prije 2 dana sa onim haracem od 4 eura. Obicno mi zakace papir na vrata. Krenem u postu da uzmem paket i onaj cikica mi naplati 5 eura pod izgovorom da je taj 1 euro "lezarina" o.O Da li se nekome nekad desilo slicno ili me cikica zakinuo taj euro?
Vjerovatno je bilo pitanje ali ne mogu nac nema sanse.
Mogu li da entropay da se pare vracaju na karticu banke sa koje je uplaceno???
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
meni se desilo 2 puta, da pise tako da stoji u izmjenicnu postu a da je postar donese posle 2-3 dana...
the World's leading dance event
Sensation
HvalaTaman cu sjutra do poste da provjerim.
tesko da ce ti ista reci,ja sam poslao mail,na koji su mi uvijek prije odgovarali,ali sad ne,vjerovatno jos ne znaju ,jer je nisu evidentirali,dokle je ne evidentiraju na track and trace nista..l
Podgorica Podgoricanima!
Je li royal mail sa airmail opcijom(airsure)njihovom avionom organizuje posiljku ili DHL?
Mislim da ide preko obicne poste
f6
Sad se vratih iz poste, vele nema nista na moje ime. Od srijede mi stoji da je prispjela posiljka u izmjenicnu i to je to. Od Njemacke do Cg za 5 dana, a od Pg do Bd ce izgleda 10 dana trebat'. Ima li neki broj na koji mogu da zovem da se raspitam za posiljku?
moze. procedura ti traje 15 dana,nekakve provjere i cuda i naplacuju ti 15e. znaci ovo ti je 99,9posto . ynaci 15e na bilo koji iznos, 20 i 2000. ovo je namjerno stavljeno upravo da se narod ne bi bavio sa tim i odluci da ostavi pare na karticu entropay
f6
sad cu ja da zovem tamo nije u redu vise od cetvrtka mi stoji da je stiglo royal mail
Podgorica Podgoricanima!
Meni su objasnili da i ako na royal mail pise da je stigla ovamo,da nema trika da je,nego da ce za par dana nadaju se
Meni pise da je prispjela na sajtu nase poste u Cg
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks