View Poll Results: Na parlamentarnim izborima ću glasati za:

Voters
258. You may not vote on this poll
  • Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović

92 35.66%
  • Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević

2 0.78%
  • Koalicija Zajedno - Miloje Šestović

2 0.78%
  • Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović

31 12.02%
  • Socijalistička narodna partija – Srđan Milić

6 2.33%
  • Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić

1 0.39%
  • Demokratski front - Miodrag Lekić

44 17.05%
  • Bošnjačka stranka - Rafet Husović

7 2.71%
  • Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“

0 0%
  • Srpska sloga - Jovan Markuš

3 1.16%
  • Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj

0 0%
  • Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka

0 0%
  • Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka

1 0.39%
  • Još vagam

19 7.36%
  • Ne izlazim na izbore / neću glasati

50 19.38%
Page 15 of 64 FirstFirst ... 511121314151617181925 ... LastLast
Results 351 to 375 of 1579

Thread: Parlamentarni izbori 2012

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    U principu je ovo bilo jasno i prije nego si napisao. Iskreno mi je jako drago da zivis odlicno, zelim ti iskreno to i ubuduce.

Medjutim, ono sto pises o DPS-u je malo reci sramno. Unisteno je, opljackano ili prodano za sitne pare na desetine firmi, a prag EU cemo prelaziti narednu deceniju....
    Sistem vrijednosti je potpuno sjeban, elita su nam neki nazovi privatnici, kumovi i prijatelji M.DJ.
    ukratko objasnjeno. Sam ne zivim lose,isto i tako vecina mojih prijatelja,ali nijedan nije glasac SDPS-a; samo sto ljudi koji trenutno zive dobro nisu ni svjesni koliko nasa ekonomija tone,a sa tim i njihovi prihodi u buducnosti.
    Clanstvo u EU je daleko,vrlo daleko. Na najtezoj smo fazi puta. Na kraju te faze jeste prag Unije,ali toliko je posla tu pred nama da mi je u neku ruku pomalo i zao zaposlenih koji se time bave/ce se baviti.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Besic se ovoga puta uzdrzao od prognoza, posto nece, kako veli, da spinuje javnost
    Ne zanimaju me njegove prognoze, nego anketa
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ako je po forumu ovi ce izbori biti i vise nego zanimljivi
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

a bili bi svaki onda.. ajd bas me zanima kakvo je glasanje forumasa bilo pred poslednje parlamentarne neka neko da link, mrzi me da kopam sad..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

samo sto to ovdje dolaze momci i djevojke sa kojima mozes cinjenicno pisati i koji shvataju kakve sve posljedice moze donjeti ovakva vlast ako nastavi ovim putem kao i ovakva opozicija koja je zatucana srpstvom i to je samo interesuje. kako to objasniti nekome ko ima 50 60 god koji vise ide ideoloski, koji vidi evropu kao neko strasilo ili koji zivi jos u ubjedjenju nekih ratova, bombardovaja i sl. ima i odje tako zatucanih ali minimalno. zato ovo nije relevantno.
    predlazem da se ubaci po neki penzioner u glasanje

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Ja bi imala jedno jednostavno pitanje (oprostite ako ih bude vise, slaba procjena). Juce slusam Luksica u Niksic (kasnije sam ga i vidjela sa sve odijelom, tjelohraniteljima, 3oje auta u onaj kafic dje je bio Gossip), i bla,bla,bla, izmedju ostalog kaze "Mi cemo ovo uraditi, mi cemo ono uraditi za boljitak Niksica".

Pitanje (bilo bi dobro za ove simpatizere DPS-a, ali ako neko drugi ima smislen odgovor moze hehe): Kako neko nakon 23 godine vladavine ima obraza da kaze "Mi cemo..." ? 23 godine nista uradili nijesu osim za svoje dzepove i dzepove kumova, brace, sestara, rodjaka...

Kad sam cula Luksica, bas mi to nesto pade na pamet, oni ce...pa sto nijeste?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nijesi to dobro razumjela. Njegovo mi znaci, on sa njegovim pripravnicima i novom grupom koja se uci na drzavi i koji donose "spas za sve nas". Novi izbori nova nafaka i prethodno se ne broji, a vidis da je decko i skroman pa kaze "mi" a ne "ja"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a sto drugo da kazu? sigurno ne mogu (cak ni oni) pocet sa "postigli smo dosad..."
    ako i nadju po koji primjer (kvazi)postignuca,uvijek im svako moze naci po 10 neuspjeha za svaki (ponavljam, kvazi)uspjeh.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    sto se tice zaposljavanja i iskustva i bilo cega drugog ja ne kazem da nisi u pravu, samo ti navodim prmjer dje su oba radnika slicnih karaktristika koji ce dobiti posao..
    A mislis li,svega ti, da su te situacije ceste i vece od 5% slucajeva?Ja ne mislim.

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Ja bi imala jedno jednostavno pitanje . Juce slusam Luksica u Niksic izmedju ostalog kaze "Mi cemo ovo uraditi, mi cemo ono uraditi za boljitak Niksica".

Pitanje (bilo bi dobro za ove simpatizere DPS-a, ali ako neko drugi ima smislen odgovor moze hehe): Kako neko nakon 23 godine vladavine ima obraza da kaze "Mi cemo..." ? 23 godine nista uradili nijesu osim za svoje dzepove i dzepove kumova, brace, sestara, rodjaka...

Kad sam cula Luksica, bas mi to nesto pade na pamet, oni ce...pa sto nijeste?
    Da! To je nevjerovatna manipulacija. Oni kao vlast bi trebali da govore MI SMO DO SAD URADILI TO,TAKODJE SMO I TO URADILI,KAO I TO...pa tek onda obecavati brda i doline! Alo, ladno je reka Milo da ce BDP po glavi biti 15,000?! hahaha makse... Samo cekam nedje da cujem neku delikates pricu kao u vrijeme rata,ne mogu nac taj snimak na yt,kako su nasi naucnici napravili vozove koji idu van pruge.
    Намјерно Другачији...

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,223
    Thanked in
    1,560 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    znam ja zbog cega ti nije falilo
    i mi ostali mozemo pretpostaviti, kao i za svakog dpsovca uostalom
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    i mi ostali mozemo pretpostaviti, kao i za svakog dpsovca uostalom
    Ipak je jedan od jacih dpsovaca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Nego, da li sdp ucestvuje na izborrima? Ono znam, njihova je funkcija-funkcija ikebane(tu do 20% interesa), ali bas je primjetno odsustvo.
    Nego, dps-u se jos ne drma. Doduse jesu aktivirali svoje satelite tzv. Srbe, ali jos je sve pod kontrollom. Nema recimo Ceka Dacevica, istaknutog dps-ovca.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Sad odgledah ovaj dnevnik na RTCG i mogu vam rec da se lomim da glasam DPSDP odje je dobro.Imam osjecaj da se onaj dnevnik montira nedje u Norvesku na osnovu njihovog stanja

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Čuh na nezavisnu televiziju IN da su Lazović i Brajović upoznali strance sa činjenicom da je birački spisak u redu pa bi me zanimalo da mi neko ko je upućen u materiju objasni na koji način su to uradili tj. kako su im dokazali to što tvrde?

opcija 1: Teto Sju birački spisak je potpuno ispravan, majku ukopali prije sjutra sve je u redu nego se ona Vanja drogira i pije pa svašta priča.

opcija 2: Evo kopija biračkog spiska koji posjeduje i MANS i u kome se vidi da nema onih lica koja je Ćalovićka pominjala.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Nego, da li sdp ucestvuje na izborrima? Ono znam, njihova je funkcija-funkcija ikebane(tu do 20% interesa), ali bas je primjetno odsustvo.
    Nego, dps-u se jos ne drma. Doduse jesu aktivirali svoje satelite tzv. Srbe, ali jos je sve pod kontrollom. Nema recimo Ceka Dacevica, istaknutog dps-ovca.
    radi i SDP prozivaju sa telefona koji se vodi na DORMEO ljude po cio dan i pitaju da li mogu doci u posjeti
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ako je to ona firma o jastucima eto im taman da promijene slogan u " sa SDP lakse se spava"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Agresivni li su ovog puta, ljudi moji. I to me sve iznadjuju nekakvi ljudi za koje mi na pamet ne bi palo da se bahću sa terenskim radom, spiskovima i sigurnim glasovima... Asfalt, skolarina i operacija jednom rodjaku su poslednji hitovi. Moraju stvarno malo poraditi na reprezentativnosti ovih terenskih aktivista, pa ne prolazi to vise, ljudi... Da cujete te price...
    Ljudi, samo potpisujte i obecavajte, skinite bijede i dosade sa vrata da ne dolaze opet ili ne nalaze druge nacine da ubjedjuju i ucjenjuju. Jedina odluka se donosi 14.og u kabini.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Čuh na nezavisnu televiziju IN da su Lazović i Brajović upoznali strance sa činjenicom da je birački spisak u redu pa bi me zanimalo da mi neko ko je upućen u materiju objasni na koji način su to uradili tj. kako su im dokazali to što tvrde?

opcija 1: Teto Sju birački spisak je potpuno ispravan, majku ukopali prije sjutra sve je u redu nego se ona Vanja drogira i pije pa svašta priča...
    Koliko cujem, prica je bila bliza opciji 1. Tvrdili su da *sad* u spisku nema duplih biraca i raznih fantoma, ali nisu htjeli da pricaju o prethodnoj verziji spiska koju su dali partijama (i koju je dobio i provjeravao MANS). U stvari, nisu htjeli da priznaju da ta verzija postoji, ali nisu to ni poricali :-)

Otprilike kao oni sibicari na ulici kad vicu "evo je kuglica gdje je kuglica" dok vrte kutije...

Cujem, opet, da je ovaj Nijemac, sef posmatracke misije ODIHR/OEBS, prokomentarisao da je mnogo interesantnije to sto su biraci lako povjerovali u pricu o laziranju spiskova i sto vise vjeruju jednoj NVO nego svim ministarstvima. Tj, kako je on to opisao, nizak nivo javnog povjerenja u ispravnost izbornog procesa.

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Prije neki dan, dok sam bio kod kuma, nazvaše ga sa željom da mu predstave program SDP-a. Provjerismo broj sa kojeg je došao poziv, stvarno DORMEO.
    ---
    Inače, danas prisustvovah pogađanju oko kupoprodaje ličnih karata. Jedna je obećana za 300, a tri po 100 €. Istina sve se dešavalo u krugu dobrih prijatelja i potvrdiše da je slično bilo i na prethodnim izborima.

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

a treba napravit medijsku sprdnju sa ovom koalicijom DORMEO, zivota mi...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Stradivari View Post
    Prije neki dan, dok sam bio kod kuma, nazvaše ga sa željom da mu predstave program SDP-a. Provjerismo broj sa kojeg je došao poziv, stvarno DORMEO.
    ---
    Inače, danas prisustvovah pogađanju oko kupoprodaje ličnih karata. Jedna je obećana za 300, a tri po 100 €. Istina sve se dešavalo u krugu dobrih prijatelja i potvrdiše da je slično bilo i na prethodnim izborima.
    a dje ne snimi to, cus za 300 dacu ja moju i vecina ovdje i to velika. aj ljudi ne sprdajte se.
    i jos ti prisustvovao bice kao svjedok posto se to bice tako radi na pijacu javno i transparentno uz obavezno cijenkanje jer to je tradicija.

Thanks Thanks Given 
    9,646
    Thanks Thanks Received 
    5,997
    Thanked in
    2,288 Posts

Quote Originally Posted by osvajaci pg View Post
    Postoji li ikakva anketa ( a da nije ova CDM-a ) o raspoloženju u narodu po pitanju ovih izbora?
    Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ne zanimaju me njegove prognoze, nego anketa
    c/p amnesiac-ov post sa druge teme...

"Bojim se da izlazimo iz teme, ali Hari to može prebaciti ukoliko smatra da treba. U vezi sa ovim procentima, u subotu je u Dnevnim novinama, kao i CDM portalu Samir Rastoder objavio tekst o nekoj anketi koja nije objavljena. Pretpostavljam da je u pitanju Bešić koji je rekao da neće više objavljivati ankete prije izbora kako ga ne bi optužili da spinuje javnost. Tako je učinio i prije lokalnih izbora u Podgorici, no ankete je po mjesecima objavio nakon zatvaranja birališta na jednoj od televizija kao i jasne trendove. Pogađaš - opet je bio u pravu. Zato mislim da je ovo Rastoderov znak pitanja i uzvika u zagradi upravo zbog toga. Ne isključujem da je Damar (koji radi ispitivanja za npr DPS, a vjerovatrno i druge), ali prije će biti da je Bešićev DeFacto. Bogami je ova digresija potrajala pa da se ja vratim na tu anketu ."
    DPS-SDP je i dalje na nekih 48 odsto, DF na 22, SNP na 13, Pozitivna nešto više od 11 odsto. Ostale partije su u zoni od nula do dva.
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    DPS-SDP je i dalje na nekih 48 odsto, DF na 22, SNP na 13, Pozitivna nešto više od 11 odsto. Ostale partije su u zoni od nula do dva.
    ako bude tako, sjekira u med Albancima, sta ce im se sve obecavat.. a vec smo svjedoci srednjega prsta i uvijek ispunjenih obecanja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa lijepo je to... Kupi te za 100-300, a proda te za 5.000-6.000 po mandatu. Raste cijena licnim kartama, znaci - frka je! Ako se nastavi sa ovakvim prognozama (koje se zbog toga i ne objavljuju), ocekujte dosad NEVIDJEN PRITISAK, ucjene, prijetnje, LK po 500 e i slicno. Shvatate li da se njima isplati da kupe i 100.000 lk po 300 e, jer je to 30 meleona, ako bi im to garantovalo upravljanje budzetom koji se mjeri milijardom...i jos vise, ako bi im to garantovalo ocuvanje meleona koje su prifatizovali i uopste - boravak na slobodi.

Aj da probamo, samo ovog puta, da se ne prodamo za saku soli...

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Хм, синоћ ми неко рече да су нудили 70 евра за личну, мислим да се тржиште мора либерализовати, није у реду неком давати 300 или 100 а неком 70 или 50.
    Једнаке цијене личних карата за све!
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Page 15 of 64 FirstFirst ... 511121314151617181925 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)