Quote Originally Posted by lepetanac View Post
sto se tice zaposljavanja i iskustva i bilo cega drugog ja ne kazem da nisi u pravu, samo ti navodim prmjer dje su oba radnika slicnih karaktristika koji ce dobiti posao..
A mislis li,svega ti, da su te situacije ceste i vece od 5% slucajeva?Ja ne mislim.

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
Ja bi imala jedno jednostavno pitanje . Juce slusam Luksica u Niksic izmedju ostalog kaze "Mi cemo ovo uraditi, mi cemo ono uraditi za boljitak Niksica".

Pitanje (bilo bi dobro za ove simpatizere DPS-a, ali ako neko drugi ima smislen odgovor moze hehe): Kako neko nakon 23 godine vladavine ima obraza da kaze "Mi cemo..." ? 23 godine nista uradili nijesu osim za svoje dzepove i dzepove kumova, brace, sestara, rodjaka...

Kad sam cula Luksica, bas mi to nesto pade na pamet, oni ce...pa sto nijeste?
Da! To je nevjerovatna manipulacija. Oni kao vlast bi trebali da govore MI SMO DO SAD URADILI TO,TAKODJE SMO I TO URADILI,KAO I TO...pa tek onda obecavati brda i doline! Alo, ladno je reka Milo da ce BDP po glavi biti 15,000?! hahaha makse... Samo cekam nedje da cujem neku delikates pricu kao u vrijeme rata,ne mogu nac taj snimak na yt,kako su nasi naucnici napravili vozove koji idu van pruge.