Jeli moguce da Celebic auto djelovi imaju sve ovo ili seru? http://www.auto-delovi.org/prodavac/auto-celebic-810/
Meni trebaju gumene a ne ove tepihaste, moj zabelcaninu.
Jeli moguce da Celebic auto djelovi imaju sve ovo ili seru? http://www.auto-delovi.org/prodavac/auto-celebic-810/
^Bas tesko da imaju i pola ovoga. Mozda i mogu nekako da nabave al..
Mene zanima neka dooobra guma ljetnja. Dajte mi predlog za 195/65/15
[kad kazem dobra znaci da sam vozio P7 i M Energy i da nisam odusevljen, treba mi nesto bolje]
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ova je najbolja kolko sam ja citao po netu Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2. mislim d aje oko 150 eura...pa onda ide ova Michelin Pilot Sport 3 PS3
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Fiat Bravo model 2008 1.9mj.. Danas ga upalih i ostade lampica od ulja da blinka i pise na board ''change engine oil'' prije 1000km stavljen agip 5-40 i ulja ne fali..ali lampica se sama ugasi poslije 15-20sec.. bio na diagnostu u autozetu i nista nisu mogli da nadju, sve je u redu.. vele da dodjem sjutra i da ga ostavim da ce da pogleda da se neki od senzora nije zaprljao?
Da nemate vi neku ideju?
Jedan jedini senzor je senzor pritiska.
Mislim da si trebao da resetujes OIL SERVICE kad si "stavio" Agip.
A kad smo kod Agipa, brate, zasto Agip?
TAKUMI
Fabia, po tvom misljenju, koje ulje da sipam? Audi b4, 2.0 ima i plin. masina presla 250000. do sad je bilo shell cini mi se 5-40.
hvala...
pežo 106, bezinac 1.1 - temperatura poslije 7-8 minuta vožnje dođe do granice đe se uključuje ventilator i ne mrda ni gore ni dolje.. zamijenjen je termostat, davač/prekidač temperature, čep hladnjaka, antifriz.. je li ta temperatura ok?
pa vjerovatno je stavljen termostat koji malo kasnije otvara , trebao si mozda da trazis neki koji otvara na malo manjoj temperaturi
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
stavio sam termostat koji otvara na manju temperaturu..
Sinoc mi na Range Rovera pukne guma.
DIgnem auto, zamjenim gumu, spustim auto i vidim da mi je citav zadnji kraj legao skroz. Zadnji kraj najvise a i prednji (zadnja lijepa guma pukla)
Udjem u auto, auto u Parking mode, pokusam da ga dignem gore dolje, na hidrauliku, ali nista... upalim, ugasim auto prbam opet, nece... Ubacim u D, krenem milimetar, auto se digne. Top... krenem da idem ono ne prestaje da se dize, znaci dotaklo je svoj maximum ai ga i dalje gura a to stvara zvuk jedan gadni.
ubacim ga u neutral(neutral za podizace, za hidrauliku) i onda je dobar 200 metara pa ponovo isto.
Povezen kod majstora kaze drug mora da se slepom salje kod majstora ovlascenog u beograd, citav trap u kurcu.
posto nemam sta da vas pitam, a topic je PITAJTE, samo da vas pitam, koliki sam ja baksuz?
067-123456
Bolje pitanje: koliko sam bio pijan i lud kad sam kupio Rangea?
P.S. samo te elektronika zajebava.
TAKUMI
*land rover je u pitanju xD
fabia reci mi sta da radim?
067-123456
Najlakse ti je da popravis to..
But if you never try, you'll never know..
Pa ne znam, blizu Mostara ima ovlasceni diler za LR...
TAKUMI
da probas prije toga kod ovog u pg sto radi samo sa land roverom kod rode na tuski put?
Mislim da se on bavi mehanikom a ne elektronikom. Ali moze probat nista ga ne kosta.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
moze li se dje kod nas i po kojoj cijeni uzeti pleksiglas?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Koje je godiste taj Range?
Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk II
TAKUMI
2006 :O Sport.
067-123456
A jao. Dje bas njega.
I dalje mislim da te zeza control module, ali postoji mogucnost da te zeza pumpa, ili neki ventil negdje.
To im je jedna od glavnih mana, a imaju ih vise no djelova.
TAKUMI
Fala brate. I ja mislim da je CM, jer sam ga zajebao kad sam dirao hidrauliku pri voznji. Vidjecemo sta ce biti ovih dana, ide za PG pa sta bude, ako ne, onda u servis u BG.
JBt, mijenjah gumu i napravih 2k stete...
Fala brate. I ja mislim da je CM, jer sam ga zajebao kad sam dirao hidrauliku pri voznji. Vidjecemo sta ce biti ovih dana, ide za PG pa sta bude, ako ne, onda u servis u BG.
JBt, mijenjah gumu i napravih 2k stete...
A kod koga ga vodiš? Pošto ovlašćeni servis je khmm da ne lajem sad...
Imaš dobrog majstora za terence kod Nikšićkih semafora a kreneš ka Zabjelu prije mosta lijevo.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks