M.S. Klinca obavezno da naucis sve o NJEMU.
Last edited by Petronas; 26-09-12 at 21:43.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
get a room, please!
^ Dobar je. Ovo mu je sigurno 3ci krug, mozda cak 4ti![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
i ovdje je zaspao za volanom![]()
Dont miks grendmas end frogs.
ma i na toj trci je objasnio, kao sto samo on zna
Schumacher qualified 39th out of over 40 riders and started the first race on the back row.hahhaaUnfortunately race two saw Michael Schumacher crash out trying to make his way up the pack.
(nečitko)
Kakav FRAJER...
Petronas.... prije bih vozio 1000 minija... no pisao kao sto ti pises...![]()
I nije NAJVECI ?
njemu je svakako bolje taxijem![]()
She is only here to annoy herself!
kako ga luis traumira i van formule..
![]()
:lolblue::lolblue:
Kaze Bron
"It is still under discussion, I'm afraid," Brawn explained to BBC Radio 5 live. "I can't comment very much on that, but Michael's been a huge asset to the team. He's really taken us forward.
"I do think Michael contributes an awful lot, so I think the decision for Michael to stay or not continue is a difficult one. Obviously he's very involved in that decision, and discussions are ongoing at the moment."
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ko zna,mozda odluci da se posteno izblamira i za sledecu sezonu![]()
Koja serotinja ovdje, ovo je nevjerovatno.
TAKUMI
Znam ovu sliku.
Ovdje su ga zamolili da docara kako gori "pulene"
Sto se motociklizma tice:Sto je bolje sto ovi ostali ne smiju tenis da igraju da ne bi "uganuli lakat"...
Covjek pokazuje samo koliko je moodoo.
Posle onakvog pada drugima ne bi padalo na pamet da se primaknu motoru...
sta onda reci za Kubicu, koliko je on mudo?
a ono nije bio strasan pad, no je on mator, osteoporoza uzela maha, pa se sav skrljao![]()
(nečitko)
xaaxxaax
Meni je automobilizam pomalo i hobi...Interesuju me te trke i to pa sam u zadnje vrijeme primijetio da su na trkama recimo bezbjedniji F1 i Rally vozaci nego sama publika.
Idemo ovako: Daj mi jednog profi Rally vozaca koji je poginuo u zadnjih (npr) godinu dana,a ja cu tebi jednog vozaca moto trka-cisto da podvucemo paralelu sta je "zahebanije".
:wink:
A kad smo kod Fashion Weeka-vidim neke feminizirane poze na prevrnutom Rally autu.
P.S.
Volim Kimija,lud je vozac,nijedan vozac (ni M.S) nema tu "moc" prilagodjavanja autu/bolidu kao on,nijedan nema tu "ravnodusnost" prema svemu kao on.
Svi pokusavaju da sto bolje upoznaju bolid,koje su mu mane,kako ih ispraviti,kako prilagoditi stil voznje gumama itd,itd,dok on jednostavno izadje i vozi,i nema problem trosenja guma,understeera,oversteera jer jednostavno ni ne razmislja o tome,u trenutku se prilagodjava bolidu i to je to-ali nemojte mi ga pretjeranim hvalospjevima ogadit molim vas.
Last edited by M.S.; 27-09-12 at 16:48.
mislis kao sto ste vas trojica svima ogadili Sumahera, i onima koji navijaju za njega?![]()
(nečitko)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks