View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 581 of 942 FirstFirst ... 81481531571577578579580581582583584585591631681 ... LastLast
Results 14,501 to 14,525 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Ramos View Post
    Odgledah i ja juče oba meča. Partizan je bio oslabljen što jes jes, ali i kad im se vrate ova trojica oni su opet prosječna ekipa. Slaba je bila utakmica. Naturalizovani Srbi iz Crne Gore su bili najgori u bazenu.

Drugi meč je bio poslastica za gledanje zbog ambijenta, kakva atmosfera!! Ali Jug je pokazao da, sva je prilika, neće imat ozbiljnog konkurenta ove sezone. Stvarno imaju premoćnu ekipu i sinoć su prerutinski dobili. Ono u čemu sam najviše uživao su bili komentari Jugoslava Vasovića, nepristrasno i korektno maksimalno, a sve iz stručnog vaterpolo ugla kako je rekao bio kad je Leka dao onaj gol :"Evo pogledajte, Ivović ne šutira, on jednostavno probija golmana" samo je jednom zabudalio bio kad je rekao da nisu bila dva metra poslije šuta Vapenskog, čini mi se Rašović je ugurao loptu u gol, a bila su čista dva metra..

Šteta što taj Radnički Kg ne igra evroligu!
    Prvo, Partizan je sa igracima koji sinoc nijesu igrali potpuno druga ekipa! Za Jokica svi znamo ko je i sto je, Mitrovic je standardan u reprezentaciji (dovoljno o njegovom kvalitetu), dok je neigranje drugog centra samo po sebi u vaterpolu veliki hendikep. Pogotovo za Partizan koji nema nijednog igraca koji to moze da ,,odglumi'' (zanemarimo Vica).
    Ukratko - da je bio kompletan Partizan bi Turke ispratio sa 3-4 razlike.

Sto se Jugoslava tice, njegovo objektivno komentarisanje je pocelo od onog momenta kad je Jug prelamao...do 0:3 je covjek pricao o iskljucenjima (bez lopte) i brojao ih. Parafraziracu jednu njegovu recenicu iz drugog perioda: ,,Jug je vec imao tri igraca visebez lopte, sto mi necemo imati u 7 utakmica''.
    Da se ne foliramo.

Sto se Radnickog tice, skandalozno je sto uopste igraju u Len Evro Kupu. Ma skandalozno je i sto su u prvoj srpskoj ligi uopste!
    To je vrijedjanje sporta, prije svega.

;-)
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Click image for larger version. 

Name:	Zimski bazen.jpg 
Views:	168 
Size:	11.4 KB 
ID:	96455

Kotorski zatvoreni bazen, slikano danas. Nadovezujem se na neke ranije postove.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    U subotu u 19:30h na Skveru je Jadran-Primorac. Navodno ce biti i TV prenosa.
    Ja pročitah u Vijestima da počinje u 18:45

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

izvrsna partija janovića kao drugog sidruna - osim što je imao veliku minutažu i igrao na lijevoj strani, kad bi dobud izašao odlično je igrao sidruna (nije odmarao na klupi čekajući izmjene s dobudom). okrenuo je avramovića i zabio odlično plus izborio 4 igrača više.

odličan mali bijač u debiju u ulozi prvog golmana juga.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by El Steka View Post
    Ja pročitah u Vijestima da počinje u 18:45
    Jeste, promjena je nastala dan poslije onog mog posta, zaboravio sam da promijenim.
    Hvala na korekciji.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    izvrsna partija janovića kao drugog sidruna - osim što je imao veliku minutažu i igrao na lijevoj strani, kad bi dobud izašao odlično je igrao sidruna (nije odmarao na klupi čekajući izmjene s dobudom). okrenuo je avramovića i zabio odlično plus izborio 4 igrača više.

odličan mali bijač u debiju u ulozi prvog golmana juga.
    Zaboravih da pomenem Bijaca i Boskovica, kao dva daleko najzasluznija igraca Juga u gotovo rutinskoj pobjedi.
    Bijac je prije svega bio iznenadjenje, nije primio nijedan kiks gol, a skinuo je i dosta teskih shuteva.
    Boskovic je u direktnom duelu nadvisio Prlainovica i u ovakvom odnosu snaga to je moralo da donese prevagu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.vijesti.me/sport/ticic-sa...u-clanak-93658

Ne da podrzavam, nego odje ima i nekih stvari koje sam ja predlagao...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.vijesti.me/sport/sjutra-s...c-clanak-93677

"Regionalno vaterpolo takmičenje, Jadranska liga, počeće sjutra utakmicama prvog kola.

U bokeljskom derbiju, u Igalu, sastaće se hercegnovski Jadran i Primorac."

:dejection:

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

http://www.vijesti.me/sport/ticic-sa...u-clanak-93658

Ne da podrzavam, nego odje ima i nekih stvari koje sam ja predlagao...

Cataro , sve je ovo OK, al da li mozda Marko kasno na Kosovo stize?Po tvojoj prici , ovo sto sam citao , mi u podmlatku vise nemamo igraci koji se izdvajaju , tako da za to nema vise straha, sto je valjalo Srbi su uzeli.A druga stvar ne mozes ti nekom zabraniti da igra za Srbiju ako to oce, ljepse mi je da u mojoj reprezentaciji igraju momci kojima je Crna Gora u srcu ,a ne obrnuto..

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ja to ne sporim, nikad nisam rekao da nekoga treba da molimo ili ucjenjujemo (a to se vazda moze) da igra za nas. Rekao sam da treba da ponudimo sto vise mozemo...
    Sa plivanjem/vaterpolom se pocinje u periodu od 7. do 9. godine (u vecini slucajeva) i mislim da je nefer da crnogorski klubovi ili crnogorski savez ulazu u nekog ko ce sa 16 (Mandic), 17 (Subotic, Vico) ili nepunih 19 (Prlainovic) otici tamo dje ga srce vuce. Po strani nacionalna pripadnost...jako je vazno to staviti po strani. I zato sto se u Boki (kao malo dje na svijet) do 90-tih nije to ni gledalo, a ni zato sto ovi sto sada igraju za Srbiju nijesu veci Srbi od nekih koji igraju za CG. Ovo nekima treba cesto ponavljat'.

Cinjenica je da nam predstoji krizni period (ali se zato nadam da ce sto vise reprezentativaca biti na raspolaganju), ali je u Boki vazda bilo talenata, ima ih i sada (sto se Kotora tice izdvojio bih Radonjica iz Primorca - 15 god. i Vuskovica iz Cattara - 12 god).

Ovo se jednom za vazda mora regulisat!
    Pogotovo kad klubovi dobiju instrukcije.

Nemojmo zanemarit da je predizborna kampanja i da ovo moze biti dio puste price. Ali da mi se izjava dopada - dopada mi se.
    Vidjecemo.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Vaterpolo Klub Primorac 90 godina,cattaro neka vi je sa srecom

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Hvala.
    Jubilej nije bio na jucerasnji dan, ali kako mi nemamo upravu sposobnu da na bilo koji nacin ucestvuje u organizaciji odlucili smo da to proslavimo sami.
    Primorac nije tamo dje je njegova ''Uprava'', Primorac je tamo dje su Bestije!

Sto se utakmice tice, pravi derbi sa rezultatom koji odslikava realan odnos snaga. Posebno mi se dopalo sto i kod -7 grizemo kao da se lomi utakmica...

P.S.
    Jebeno se nakon utakmice popet uz skaline...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://sport.blic.rs/Ostali-sportovi...osle-22-godine

Aleksandar Sostar izabran za clana biroa LEN-a. Tako se lobira i jaca uticaj svog saveza, obezbjedjuje dobro sudjenje za reprezentaciju, otimaju igraci bez obestecenja i ikakvih sankcija... Nego nasi nemaju za to kad, izbori su za 15 dana, danas je tribina u Dragovu luku...pih

Kotorani, srecan rodjendan!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala.
    Jubilej nije bio na jucerasnji dan, ali kako mi nemamo upravu sposobnu da na bilo koji nacin ucestvuje u organizaciji odlucili smo da to proslavimo sami.
    Primorac nije tamo dje je njegova ''Uprava'', Primorac je tamo dje su Bestije!

Sto se utakmice tice, pravi derbi sa rezultatom koji odslikava realan odnos snaga. Posebno mi se dopalo sto i kod -7 grizemo kao da se lomi utakmica...

P.S.
    Jebeno se nakon utakmice popet uz skaline...
    a zamisli tako cijeli zivot... nego, kako su igraci dosli do bazena? to me zivo interesuje.

sto se same utakmice tice, jadran je trenutno jaci samo za aleksandra radovica (7 golova). da radovic ne igra, ono bi bila utakmica na gol razlike (ne znam ko bi pobjedio).

jedino sto mi se kod sudjenja nije svidjelo je odnos iskljucenja, mada ne to toliko koliko sviranje kontra faulova. onom tomasevicu je 3 puta za redom sviran kontra faul, a ukupno ih je jedno 10 imao. ili primorac ima toliko dobre bekove, ili su ovi nasi centri toliko jadni.

markovic je bio dobar, ali me bas zaintrigirao onaj mali popovic (po meni najbolji u primorcu). fizicki je dosta jak, a ima i dosta dobar i precizan sut, dobro pliva....koje je godiste on? mogao bi izrasti u dobrog igraca ako bude imao volje, sto mu uz velja ne bi trebalo faliti.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    a zamisli tako cijeli zivot... nego, kako su igraci dosli do bazena? to me zivo interesuje.

sto se same utakmice tice, jadran je trenutno jaci samo za aleksandra radovica (7 golova). da radovic ne igra, ono bi bila utakmica na gol razlike (ne znam ko bi pobjedio).

jedino sto mi se kod sudjenja nije svidjelo je odnos iskljucenja, mada ne to toliko koliko sviranje kontra faulova. onom tomasevicu je 3 puta za redom sviran kontra faul, a ukupno ih je jedno 10 imao. ili primorac ima toliko dobre bekove, ili su ovi nasi centri toliko jadni.

markovic je bio dobar, ali me bas zaintrigirao onaj mali popovic (po meni najbolji u primorcu). fizicki je dosta jak, a ima i dosta dobar i precizan sut, dobro pliva....koje je godiste on? mogao bi izrasti u dobrog igraca ako bude imao volje, sto mu uz velja ne bi trebalo faliti.
    kako je odigrao paunovic
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Bicu malo detaljniji.

Miljan Popovic je lani takodje bio medju najboljima. Drcan, poprilicno jak, moze da igra vise pozicija... Mislim da je on '91. godiste. Trenutno nas najbolji igrac. I ocekujem od njega dosta.

Sto se sudjenja tice, od 6:2 su sudije pocele ,,odjednom'' da iskljucuju igrace Jadrana...do tada smo jedva zaradjivali igraca vise.
    Nasi bekovi su slabi, ali se mogu nositi sa centrima Jadrana. Previse kontrafaulova je bilo, a posebno mi je zanimljiv nacin sudjenja. Sudije su bile ili nervozne ili su reakcijama ,,ala Rajevic'' zeljele stavit' sebe u prvi plan. A to nije nikad dobro.

Imali smo problem i na golu, mislim da je Kralj u prve dvije cetvrtine odbranio samo onaj slabasni pokusaj sraube....a primio je 10 golova!
    Paunovic ima sasvim dovoljno iskustva, ako ne grijesim on je sa svoje 23 godine najstariji nas igrac. Prosjek godina u ekipi Primorca je 19,5!!!

Ovaj Jadran opet ima sklopljen tim za respekt. Ubaceno je tu nekoliko igraca kojima je ovo prva prvoligaska sezona, ali sedmorka sa Scepom, Latinovicem, Tomasevicem, Saricem, Tesanovicem, Radovicem i Krizmanom uopste nije losa! I opet ce se favotiri okliznuti u Novi i siguran sam da ce Jadran biti medju 6 najboljih ekipa u JL. Mozda odu i na F4!

Solidna utakmica, bazen ispunjen do posljednjeg mjesta (vec sad je jasno da je kapacitet premali) - derbi je opravdao ocekivanja.

Ostaje mi da se nadam da ce Veljo autoritetom razmrdati cijeli klub. Vec u prvoj utakmici je vidio da nece biti sam i da podrsku ima.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

A kad pomenuh Rajevica:
    http://radiokotor.info/mn/index.php?...14735&Itemid=1

Ocekujem da nas vaterpolo od ovoga bude imao koristi isto koliko i od toga sto je Mario Brguljan predsjednik svjetske sudijske organizacije. Mozda malo manje.

Ovo su jako bitne funkcije, ali na njima su ljudi u koje ja nemam nikakvo povjerenje. Rezim, Savez i ovi ljudi - sve ista pashta!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bicu malo detaljniji.

Miljan Popovic je lani takodje bio medju najboljima. Drcan, poprilicno jak, moze da igra vise pozicija... Mislim da je on '91. godiste. Trenutno nas najbolji igrac. I ocekujem od njega dosta.

Sto se sudjenja tice, od 6:2 su sudije pocele ,,odjednom'' da iskljucuju igrace Jadrana...do tada smo jedva zaradjivali igraca vise.
    Nasi bekovi su slabi, ali se mogu nositi sa centrima Jadrana. Previse kontrafaulova je bilo, a posebno mi je zanimljiv nacin sudjenja. Sudije su bile ili nervozne ili su reakcijama ,,ala Rajevic'' zeljele stavit' sebe u prvi plan. A to nije nikad dobro.

Imali smo problem i na golu, mislim da je Kralj u prve dvije cetvrtine odbranio samo onaj slabasni pokusaj sraube....a primio je 10 golova!
    Paunovic ima sasvim dovoljno iskustva, ako ne grijesim on je sa svoje 23 godine najstariji nas igrac. Prosjek godina u ekipi Primorca je 19,5!!!

Ovaj Jadran opet ima sklopljen tim za respekt. Ubaceno je tu nekoliko igraca kojima je ovo prva prvoligaska sezona, ali sedmorka sa Scepom, Latinovicem, Tomasevicem, Saricem, Tesanovicem, Radovicem i Krizmanom uopste nije losa! I opet ce se favotiri okliznuti u Novi i siguran sam da ce Jadran biti medju 6 najboljih ekipa u JL. Mozda odu i na F4!

Solidna utakmica, bazen ispunjen do posljednjeg mjesta (vec sad je jasno da je kapacitet premali) - derbi je opravdao ocekivanja.

Ostaje mi da se nadam da ce Veljo autoritetom razmrdati cijeli klub. Vec u prvoj utakmici je vidio da nece biti sam i da podrsku ima.
    jadran je u prve dvije cetvrtine imao samo 2 ili 3 puta igraca vise, ali slazem se, kriterijum je bio malo cudan. od ovih mladih igraca, ono sto sam vidio u subotu, definitivno markovic, popovic i saric imaju kvaliteta za reprezentaciju, i ako nastave da rade i da se dokazuju, ne bi trebalo proci mnogo dok ih capro ne ukljuci u a selekciju, a do sledecih OI u riju imaju i vise nego dovoljno vremena da se dokazu. a prava prilika je svjetska liga.

i izvinjavam se na propustu, i zelim samo da cestitam rodjendan primorcu i da kazem da je zalosno sto se niko nije oglasio povodom tog jubileja, jer ipak 90 god. je znacajan period.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja se nadam da ce u ovoj sezoni Latinovic i Tesanovic da, nakon stagnacije, pokazati talenat. Latinovic je pokazivao naznake da bi mogao postat ozbiljan igrac pretprosle godine, a prosle mi je bio razocarenje. Slazem se da je Saric najblizi reprezentaciji od Jadranovih igraca [ne racunajuci, naravno, Scepa i Radovica]. Pasuljevic mi djeluje solidno, nadam se da i Banicevic i Vidovic mogu da naprave dobre karijere.

Srecan rodjendan Primorcu, veliki klub, velike istorije, mnogo je dao ovom sportu, Kotoru, Boki i Crnoj Gori [i da ne nabrajam i ostale drzave u kojima smo zivjeli]. Nadam se da ce se ubrzo oporaviti i vratiti gdje mu je mjesto [nadam se ipak iza Jadrana ]

Srecno i Jadranu sto su Djuro Maric i Boro Mracevic ostali na polozajima. Garant uspjeha. Not.
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pridruzujem se čestitkama za 90 rođendan primorca. želim da primorac što prije stane na noge i postane ono što svi istinski ljubitelji vaterpola, bez obzira za koga navijaju i odakle dolaze, priželjkuju
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

<--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko mi god bio odvratan, dosta toga sto je rekao je na mjestu...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Zadnji ,,covjek'' koji se smio oglasiti po ovom pitanju je on. Kakav kiks VSS-a (posto sumnjam da je ovo bilo samo njegova ideja).

Da pojasnim, pricamo o otimanju igraca i javi se lik za koga ni nakon 6 godina (!!!) Jadran nije dobio ni tu simbolicnu naknadu, koja je propisana pravilima.
    To sto igra za Srbiju - njegova stvar. Protiv toga nemam nista.

U ime svih nas koji volimo Primorac hvala na cestitkama.

P.S.
    Novljani, koji je najblizi javni parking Skveru?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kod Dvorane park ja mislim!

Page 581 of 942 FirstFirst ... 81481531571577578579580581582583584585591631681 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)