Ko oce sa vecim parama neka igra na pobjede Milana i Intera,znaci 100% dobijaju,ako izgube lete treneri sa klupa,a i vrijeme im je vise da se bude!
sto si igrao na zvezda-jug, Mrga :?
Who let the dogs out
Ko oce sa vecim parama neka igra na pobjede Milana i Intera,znaci 100% dobijaju,ako izgube lete treneri sa klupa,a i vrijeme im je vise da se bude!
FIX Betis-Atletiko M 2 kvota iz loba 2.20 ,Falkao ce da ih napuni lagano![]()
ima li ko kakav fin tiket nisam igra evo mjesec,dva pa i nisam bas u ponoj formi
nego nesto ono lagano kvota da bude 4-5 da se uplati 20 evrica...
Hvala unaprijed
Moglo bi se probati
Milan 1
Roma 1
Atl M. 2
Inter 2
Totenhem 2
Frajburg-verder gg3+
Tu es mon héro!
Ima li vaterpola u Sporting?
Dodao je bet365 vaterpolo... Nema Partizana u ponudi...
Kreč, kolica i mešalica.
dodali su ga u ponudi i u meridijan, ali nema nista osim pobjednika da se igra kec na partizana 1.15, dvojka 7, remi 9
Who let the dogs out
Udineze, Atl.Madrid i Hamburg, 2+ golova... Kvota preko 22...
Sa 5e za 110.
Helsinki 1&3+, Aik 1, Tromzo 3+, Cirih 3+
Who let the dogs out
sto se mene tice
werder 3+
milan 1
leverkuzen 2
kvota 5.5
od jacih prelaza
jjk inter t dp22 @ 6.5
angelhom dp11 @ 7.00
a tako bi singla ovaj lazio dp22 @18.5 ali ga ubacih u sistem za svaki slucaj![]()
Prije bih igrao Inter G2+ nego cisto 2, em je kvota 2.5 em mi je nesto sigurnije![]()
Ovaj Hajduk iz kule je bila 2jka ka kuca,nego nije moglo da se singla,nego je moralo s njim da se odigra jos 2ije utakmice... pa povezah sa radom koji mi je isto bio sigurna dvojka (koji crni timok) i sa jos nekim utakm.
Evo moj tiket za danas:
Arsenal 4+
Ajaks 4+
Leverkuzen T2 2+
Stutgart T1 2+
Monako 2+
Torino gg
Betis gg
Elfsborg gg
kvota: 150
Upozorenje: Preporucujem da ne igrate ovo, jer nisam dobio pola godine i vise. :mrgreen:
Ja nadzidzah 11 meceva800 je dobitak cisto malo zanimacije jer nije lako strefit bas ovim danima
[1/1]
9702 *** Khimki-Nizhnii Novgorod
Ukupno Golova[2.5] Manje 1,65
[2/2]
9777 *** Lokomotiv M.II-M.Saransk
GG/NG NG 1,90
9778 *** Armavir-Lokomotiv M.
GG/NG NG 1,60
za koliko zajebah meridian, gledam cz i prima gol za 1-1 a na kladionicu pise 0-2 za cz... igrah na x kvota 30... ali na kraj dobi i ja padohnadam se da me je neko razumio
[1/1]
9790 *** Radnicki Nis-Crvena Zvezda
Konačan Ishod X 30,00
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks