Priča je prilično stara i saznao sam je od starijih ljudi.
Grupa Bošnjaka(pre ******** muslimani iz Bosne) koja je putovala u Meku ..svetilište prema kojem su okrenute sve džamije u svijetu i mjesto gde se muslimani mole nakon dužeg posta(naročitio alkohola) putovala je kroz Srbiju. Obzirom da je post.. naručivali su samo bezalkoholna picha,a konobar je imao od čajeva i šumadijski čaj(ukuvana rakija sa šećrom)što je za njih bilo i prihvatljivo.Priču su naravno oni i prenijeli kako su tako "naručivali ćaj po ćaj dok ne otpoće pjesama" :welcoming:i zaboravili i..za putovanje....
Last edited by Beli vuk; 11-09-12 at 10:41.
"Obzirom da je post.. naručivali su samo bezalkoholna picha" Inace muslimani tokom posta ne jedu i ne piju NISTA sve do zalaska sunca. Toliko o tvojoj istinitoj prici.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
mozda su navece putovali a ?)))))))))
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Evo cuh skoro, neki lik odveo djevojku sa namjerom da je j.ebe naravno. I kidise na nju, ona ne da, pa ne da.Dva sata oko nje i taman da odustane, kad ova se skide i kaze, evo ti, zadnje ti bilo....
Tu es mon héro!
ahaahahah kakva faca![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
polaze se prijemni za policijsku akademiju na bazenu, pliva se 25m 25sek norma, i radi jedna djevojka: "ja kad plivam dok mi je glava u vodu nemam vazduha"... i cudi se, ima sam se udaviti od smijeha...![]()
Kada su Crnogorci emigrirali u USA, prolazili su neki elementarni zdravstveni pregled. Posto je jedan od njih bio malo fizicki neugledan, zena ga nagovori da pred doktorom zaigra crnogorsko oro kako bi pokazao kako je zdrav i poletan. Ne sjecam se detalja price, ali znam da ga je doktor zamalo proglasio ludim.
Tako je .mozda su navece putovali a ?)))))))))
čuh priču o jednoj gospođi koja je u bolnom trenutku opičeno prokomentarisala:
- Ona bi nešto mlađe
dok je pop pjevao nešto na sahrani njene majke ,a grobar se okliznuo i upao u raku...
Sell the Vatican, Feed the World!
Поп Мићо зваћемо га тако у причи не само зато што има доста сличности са именом,већ је то назив за некога ко не зна шта говори..(као некад је био "неки" поп и није знао никакву молитву а изговарао је само а, о , о ,е...)
Како је поп Мићо други,.. не онај први.. имао једну удату(уприлично богату фамилију) и једну не удату кћер у оно вријеме и увидјевши какви су послови које сам ја обављао(далеководи,базне станице ..итд..) .Једне прилике за вријеме доручка кад смо разговарали о дјевојкама..он вели "Немој случајно да те ја видим горе по .......... ......" где он живи са породициом
jedan dan ja u voli, uzimam malu korpu i krećem da ulazim kad me radnica onim kolicima udari ka da neće te ja popižđeh!
nothing comes from violence and nothing ever could
ljudi , ladno sam vidjeo kod sportskog zenu koja seta sa djevojcicom (predpostavljam da je cerka) i vodi kozu na povodac (naravno , kameru pri ruci nemam nikad kad mi treba)...
a scena sinoc oko 3 sata po ponoci , vracem se kuci parkiram auto i vidim neki par na klupu ispred ulaza, kako sam se primicao vidim da ga djevojka ‚‚oralno zadovoljva ‚‚i ja kako se primicem sve ocekujem da ce prestanut i da ce se postidjet, ja malo ubrzah korak i udjoh u ulaz postidjen sto sam vidjeo tu scenu...lagano je mene bilo sramota umjesto njih!
....inace zivim na Zabjelo da ne mislite da sam u neku zabacenu sredinu...
‚‚vidji, takvoga fukarluka danas u narod to se pokupilo znas, nekakv je kriza nekakvoga morala. Vise nema Marka Milanova i to cojstvo i junastvo izgubila se u Crnu Goru ta neka tradicija taj neki dobrocinluk...‚‚
Real eyes realize real lies!
A i ti sve vidis pakito![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Prolazim prije dvije noci oko 23h na onaj plato kod vozova starih gdje je bilo okupljanje CDM trkaca , prolazim pored onog magacina velikog i cujem stenjanje neko ,vika,rika ,plac ... I ne znam sto je jer se to desava na drugom platou ,vozovi su izmedju. Idem dalje i nema 2-3 vagona pa se vidi sto se desava. Vidim lika stoji kod zadnjih vrata ,vrata otvorena, dal je silovao ili bio neku djevojku ne znam jer dok sam prosao bilo je to 15 sekundi. Ali ona place ,dere se "Kuku mene majko, pomagajte, kuku mene " , dernjava najstrasnija . Okrenu se lik,vidje me ,udje u auto i zatvori vrata . Htio sam da zovem policiju no on upali auto i pun gas ode... Cudi me da onaj strazar u magacin nije cuo nista
---Chelsea Fc---
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks