Pa dobro ne mozes to niko sankcionisati momak je iznio svoje neko vidjenje isto kao sto mi ovdje iznesemo i ne moze nam niko nista...mislim nemam pojma ja ko zna da li je to istina sto je napisao,ja mozda to necu ni odigrati.Prenosim vijesti u cjelosti
"I saw 2 players of Damila today at a localbookie betting a few hudred ero each on Petrolul 2/1 .
Leaving that aside i think tonight we will see some goals . Even if Oprita won't play (and it is not much of a miss) , and also Hamza could be rested , playing only in the second half I tink Petrolul could score some goals in this ,as they did lst home game against 1 League leaders . They also played great at Bistrita and they made a lot of chances ,but they failed to score ,wich I think wil not happen tonight because they have great motivation to progress and surely it will be easy for them .So or 2.5 @ 1.70 is great , an I will also try for smaller stakes over 3.5 ."
Drugi kaze: "Are you serious"?
On: "really serious , I wouldn't be joking around"
Mainz 2
Bajern 4+
Milan 1
Torino 1
Inter 2
Firenca 1X ( ja sam igro cistu jedinicu)
Igra li ko ovoga Zenita?
Evo vodi 0-1 na poluvrijeme...
Na jedan tiket ga stavih 2-2, a na drugi T2 3+, bas su dobre kvote...da ako dodje...
CHELSEA 1-1 1.85 u Lob,dolazi 101%![]()
Biga kvota je oko 7-10
---Chelsea Fc---
ja cu juve probat iz x-2 (4,50) sa 10 pa kud puklo da puklo
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Znam znam juve X-2 5.25 u lob,pomijesao sam nesto![]()
[3/3]
0116 25-09 20:45:00 Fiorentina-Juventus
Konačan ishod 2 2,10
0132 25-09 20:45:00 Sassuolo-Vicenza
Konačan ishod 1 1,53
0035 25-09 20:45:00 Leeds-Everton
GG/NG GG 1,65
[1/1]
0764 25-09 20:30:00 Petrolul-Maciuca
45 - 90 2-1 23,00
Petrolul-Maciuca 1-0 prosusmo se nego sam ga ja igrao sa 2e pa mi je lako nego vi sa po 10e i vise... i chelsea jos dodao 1-1 kvota 92e![]()
Navuce nas ka' Durex.
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
hahaha kako popadasmoo,nego dobro ja sam sa 2 eura![]()
ko igra za ovaj siti zna li se ? sta je ovo nidje strima nema ka' da igraju termin?
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
http://bhsupersporttv.blogspot.com/2...illa-live.html eto ti strim za Manchester
Ima li neđe da se kladi na vaterpolo ligu šampiona?
Zasto su skoro svi Velsani odlozeni?
ZASTO DORTMUNDE ? ? Zasto ?!!!
OOOOOOOJ ! Vode 0-2 indijanci i POGLEDAJ ! PIH SRAM VAS BILO !
Para vrti dje burgija neće.
Dortmunde UMRI
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
Zna li ko zasto su skoro svi Velsani odlozeni?
Southport 1-1 Stockport
ja singlah 1-x a dodje evo 2-x :/![]()
Last edited by stefke; 25-09-12 at 21:37.
Je li moguće da padam Sautempton GG3+ , morali su i oni više da završe meč bez primljenog gola, valjda.
Poklon dana - Svonsi daje tri gola, kvota 4.75 , dođe kasno ali dođe.![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks