sudijama sto su ponistili 2 gola i Kristijanu Ronaldu sto je promasio prazan gol, zelim sve najgore sto se pozelit moze!
ja odigrah iguain 0. golova.. valjda sam pogodio.. jer usao je u 75.min.. kad li
al dodah ova 2. tenisa i padoh :/
Koln x2
Dortmund GG
Shalke GG
Ascoli GG
Bresa GG
Eto paraaa. :P
igram sad uzivo sa zadnja 2e za 18e sporting (a gubili 0:1) x i sevilja 2 (bilo 0:0) i sevilja evo povede a sporting daje 2.gola.. mamicu im njihovu![]()
bogami da sam ih cekao, ne bi dobili![]()
Last edited by stefke; 24-09-12 at 22:06.
Fiorentina-Juventus X-2 fina kvota ce biti oko 15-20 sigurno,sa 5e eto stotke![]()
kvota na juve x-2 je 4,5![]()
Fiorentina X
Milan 1
Stutgart 1
Ajntraht Borusija D. GG
Napoli 1
Caesar`s wife must be above suspicion
Juve prejak za bilo koga iz Serie A, a kamoli za ruzicaste. Fiorentina nije dobila Juventusa kuci, vise od 12 godina.
Montela odredio spisak igraca za vecerasnji mec
Fiorentina: Borja Valero, Camporese, Cassani, Cuadrado, Fernandez, Hegazy, Jovetic, Ljajic, Llama, Lupatelli, Migliaccio, Neto, Olivera, Pasqual, Pizarro, Rodriguez, Romulo, Roncaglia, Savic, Seferovic, Tomovic, Toni, Viviano.
Ne igraju: Aquilani, Della Rocca, El Hamdaoui.
Konte nema promjena u sastavu u odnosu na prethodni mec.
Juventus: Buffon, Lucio, Chiellini, Caceres, Pogbaç Marchisio, Vucinic, De Ceglie, Giovinco,Barzagli, Bendtner, Bonucci,Pirlo,
Asamoah, Vidal, Giaccherini, Lichtsteiner, Quagliarella, Storari,Matri, Isla,Rubinho, Marrone
Ne igraju: Padoin, Pepe
Fiorentina - Juventus 2, @2.10 [2&G2+, @2.60 ---------- 2&3+, @3.60]
igre i kvote su iz meridijana
Last edited by BlackVelvet; 25-09-12 at 11:32.
Who let the dogs out
Evo vam fiks za nocas: Fiorentina - Juventus - X
Kao kuca !
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Vicenca 2 kv.5.50
Hahahahahahahaha možda je čoek napravio lapsus pa mislio da igra 2-X, tu bi već ta kvota mogla da bude...![]()
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Everton 2
Frakfurt - Dortmund GG
Sautempton 1
Furth 1
Evo vam jedna zanimljiva informacija...danas u rumunskom kupu igraju Petrolul-Damila...Na jednom forumu se javio momak koji je vidio igrace Damile da uplacuju po par stotina eura na prelaz 2-1 u lokalnoj kladionici...ja sam probao sa par eura...
U kolko pocinje to?moze se probat sa nekim manjim ulogom.
u 8:30
Sad cu otic da probam tu 2-1ako uleti bice fino
![]()
Liga kup, Vels / 20:30
Penrhyncoch - Airbus 4+, @1.90
Who let the dogs out
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks