Page 54 of 134 FirstFirst ... 44450515253545556575864104 ... LastLast
Results 1,326 to 1,350 of 3328

Thread: Iphone 5

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Rado otkad to žene čitaju SK

kenneth nemo mi Qzmanskog dirat
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rada View Post
    Sjećam se ovog teksta kao da sam ga juče čitala. Hvala na podsjećanju. Naročito mi se u sjećanje urezala zadnja rečenica

Legendarno. Kuzmanović jeste malo pukao i sa dosta njegovih stavova se ne slažem, ali ovaj tekst mu je stvarno dobar.
    pa dobro, Iphone je samo telefon. nije neki zivotni moto. no panic.
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    107
    Thanks Thanks Received 
    163
    Thanked in
    113 Posts

@NSX Citam SK odavno, fino je biti u toku sa aktueltostima iz oblasti IT-a, bez obzira da li si musko ili zensko.

@Phenix Sto se tice toga da li je iPhone zivotni moto... Meni nije. Vjerovatno postoje ljudi kojima jeste. Prosto ne volim stvari koje su statusni simboli. Da mi neko sad da LV torbu, ne bih je nosila. Da mi neko da Porche Cayenna ne bih ga vozila. Ista stvar je i sa iPhone-om.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

od-li-can review:

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Odma iza apple ljubitelja do groba i nazad, tu je grupacija apple hejtera koji mrze telefon do srži jer se tripuju da su drugačiji.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    6 Posts

Ne mogu jutros cijelo jutro u hodu koristit tapatalk i google chrome. Jer chrom kresuje.
    Pa vas pitam sto mi znaci ovoliki ekran i quad kor kad ne mogu zavrsiti posao koji moram ?

Last edited by Nooth1ng; 25-09-12 at 12:18.

Thanks Thanks Given 
    960
    Thanks Thanks Received 
    1,372
    Thanked in
    645 Posts

tebi definitivno nesto nije uredu sa telefonom ili rom-om .

vjerujes li da ja u zadnje vrijeme vrlo malo koristim komp. i sve zavrsavam sa telefona i bas nikakvih problema nemam sa stekanjem (da kucnem)
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    6 Posts

Sve fabrika ... sveee ... Odavno sam prestao da gubim vrijeme cackajuci rumove i sensove ...
    Stivi tel radi kako treba, normalno, samo sto kreshuje programe ...Tapatalk je placen, hrom je free tako da je i to ok.
    Ne pada on kad sam recimo samo na tapatalk ili hrom, al poblesavi kad mi stigne notifikacija za viber tj viber call, kad recimo idem sa hroma na gmail I tako to. Tada pravi probleme.
    A prekjuce je resetovan.
    Na slikama se vidi da je ram ok i da je rum ok. u cemu je problem ???

Last edited by Nooth1ng; 25-09-12 at 12:22.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    6 Posts

Evo ...
    I kako da ga posle ovog ne maknem ?
    Ajde ljubitelji androida i pljuvatori ios-a
    Mozete li meni neiskusnom korisniku objasniti ovo ???

Last edited by Nooth1ng; 25-09-12 at 12:23.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    6 Posts

Nooth1ng, pravo da ti kažem, ne interesuje me hoćeš li poštovati moje postove, jer ja od toga niti živim niti imam bilo kakve koristi. A kao drugo, svoje frustracije nemoj na meni na iskaljuješ rečenicama tipa:" Svoje malograđansko ponašanje zadrži za sebe". Ako si dovoljno jak na djelima kao što misliš da si na riječima, onda mi to dokaži, a ne kada ti nestane argumenata, onda udri po priči: iPhone je neprikosnoven, "iPhone je svetinja" i slično (to se odnosi i na ostale). Nadam se da sam bio dovoljno jasan. Pozdrav.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
    Objasni mi ove japanske zemljotrese i padanje programa na galaxy s3 ?
    Ali budi dovoljno jasan i argumentovan.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    712 Posts

Realno, ali realno šta hoće ovi "AJFO-NOVCI"? Nemojte pogrešno da me shvatite poštujem svačije mišljenje ovdje ali da se ovoliko preuveličava nešto je nevjerovatno.

Meni je ovdje sve jasno, ne vidim problem. Za mnogo manje para ćeš da dobiješ isto "čudo od tehnologije", znači sve isto (ako ne i bolje) - HTC, Samsung, Motorola itd. Uzmite bilo koji njihov najbolji telefon, uporedite sa iphonom 5 i nemoguće je da ne vidite da su te tolike pare koje su date za iphone ustvari bačene pare. Znate i sami zbog čega je tako da ne pišem ovdje opet specifikacije i razlike.

Nego, ovdje se radi o tome da su reklame, marketing itd. čudo jedno. Inovacije iphona ? Već je pisano, ma nema ih braćo. Strašno su nešto novo uradili, izmislili. Nego čulo se nekad iphone je iphone, sve ostalo su tranje i sad se to tako prenosi s koljena na koljeno! Mrzim to. Druga stvar je opet ono čuveno "to je stvar prestiža".

Volio bih i ja da imam tu stvar prestiža ali nisam lud da dajem duplo više para kad mogu da kupim npr. HTC One X. Ljepši, bolji i duplo jeftiniji telefon od iphona. Na kraju krajeva ko i njega ima mudo je ako ćemo realno.

Ko ima para, kome nije problem da plati toliko neka kupi ali je opet kažem on je lud.
    Međutim, moram ipak da razdvojim da ako je to nekome ipak stvar želje ili volje nekako je više prihvatljivije. To mi je razumljivo.

Tako da ovo što @igmonius piše je skroz razumljivo i ispravno. U pravu je za dosta svari kao i za "širenje vidika".
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nooth1ng View Post
    Vidi li se ova slika ?
    Ne mogu jutros cijelo jutro u hodu koristit tapatalk i google chrome.
    Jer chrom kresuje.

Pa vas pitam sto mi znaci ovoliki ekran i quad kor kad ne mogu zavrsiti posao koji moram ?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    sta ces ti odje coece, samo mi to reci?! na 'iPhone 5' thread-u...
    'ja znam sta ces, no da vidim znas li ti'.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    6 Posts

Clapton znas lijepo sto ja ocu. =]
    Ne pravi se sad i ti nevina mlada...

Evo jos jedan DOKAZ nestabilnosti androida. Slike u postu ce vam dokazati da sam uspio da zamrznem quad kore na puna 2 minuta.
    A sad bih zamolio da svi korisnici ios-a pokusaju da "zakoce" svoje uredjaje.

Ne volim da se raspravljam sa ljudima koji idu na foru rekla kazala. Pa oca mu nisam ovca da ne znam da je iphone preskup, hiljadu puta cete to procitati u mojim postovima.
    Al kolege ovolika nestabilnost samog androida koji meni iskreno odgovara u mnogo cemu MI NE DOZVOLJAVA da ga koristim duze vrijeme.
    Radije bih koristio iphone (i koristim ga samo mi je u PG) sa svim nekim nedostacima pa i neka je skup, al samo da me ne nervira kao ovaj droid.

Bas me zanima kako ce pojedini pljuvatori ios-a da objasne ove dvije slike. Dje se u gornjem desnom uglu vidi BAG od 2 minuta.
    TASTATURU SAM CEKAO 2 MINUTA EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    2 MINUTA ZA TELEFON KOJI JE PLACEN BOGA OCA ...

Last edited by Nooth1ng; 25-09-12 at 12:25.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Ovo je dokaz nestabilnosti tvog uredjaj prije bih rekao. Jer ima isto tako ljudi koji nikad nisu imali problema sa svojim android telefonima.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    712 Posts

Na tim sličicma se ništa ne vidi, ne mogu da se uveličaju.

I računar ti zakoči, nebitno koji je OS a ne telefon. Svaki telefon zakoči bilo da je Android, Windows Phone, iOS, Symbian itd. To da ne koči iOS nije tačno, ne znam kako je na novi iOS ali na prošli se dešavalo da zakoči. Ništa nije savršeno pa ni iphone.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    6 Posts

DA DODAM DA SAM U MEDJUVREMENU NASAO NACIN KAKO DA GA ZABAGUJEM KAD GOD JA HOCU ... :satellite:
    KAKAV OPERATIVNI SISTEM, KAKVA STABILNOST ...

Nego da smirim ja strasti sa ovim slikama...=)) po malo i mene vrijedja ...
    kolege ono sto sam htio da postignem ovim postovima i ovim skrinshotovima jeste sledece.
    da iphone ne kupuju samo sminke, da ga ne kupuju samo parasi, nego da ga kupuju i obicni ljudi koji prije svega vole dizajn i stabilnost.
    ja sam mojoj djevojci poklonio posle iphona galaxy s2 i vjerujte mi da nije zadovoljna ni malo.
    koliko god joj je taj iphone imao nedostataka RADO ce mu se vratiti cim meni ispane neka povoljna iphone petica.

Last edited by Nooth1ng; 25-09-12 at 13:00.

Thanks Thanks Given 
    535
    Thanks Thanks Received 
    504
    Thanked in
    132 Posts

Samo da kazem da sam ranjen! Drzao ga malo u ruKi i da, slijedila je narudzbina momentalna
    www.jaredic.com
    ˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    712 Posts

Pusti djevojku brate. Žene su potpuno druga vrsta. One nisu ljudi.

Normalno da će curama da se više sviđa iphone nego S2. Njima je to stvar prestiža u 90% slučajeva. Eto vidio si onaj video gdje ljudima pokazuju Iphone 4s a rekli su im da je to Iphone 5 i svi su rekli da je mnogo bolji. Duplo brži itd.
    Psiha je čudo a moguće da je to rekla i zbog tebe jer te voli pa da ti udovolji a vrlo je moguće što mi je najvjerovatnije objašnjenje da je upalila tvoja moć sugestije.

Takvih primjera imaš "mali milion", tako je i korisnik iphona kad je počeo da koristi android potpuno zaboravio na iphone kada je vidio mogućnosti androida. Kao i obrnuta situacija tako da opet ništa, nikakva prednost ajfona. Opet se svodi na ovo što je @igmonius rekao "širimo vidike"
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

iPhone i kako mu odoljeti... Eeeehhhh...

Doci ce vrijeme da mneonly i igmoniusa prosire vidike i naruce po jedan
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    6 Posts

e ajde da vidim toga ko ce je nagovorit da posle s2 uzme s3. ili da uzme bilo koji android. ima ako hoce s3 dzabe i jednostavno ga NECE.
    da napomenem da je koristila androide zadnjih 7-8 mjeseci.
    barem 10x se desilo da joj je zabagovao toliko da je morala da izvadi bateriju.

a nije da telefon koristi samo za poruke i poziv. nego je bas zahtjevan user i koristi bas puno aplikacija.
    evo samo primjera radi za prevoz u BG aplikacije za android, jednostavno ne rade kako treba. baguju.
    aplikacija koja je i meni i njoj veoma bitna sto se berze tice NE RADI na 4.0 android.
    dok na ios radi savrseno. na android je ima, skine se, instalira i kad se upali samo stoji bijeli ekran.

KAKO TO objasnjavate ?

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,108
    Thanked in
    712 Posts

Ovo mi je ista situacija kao što se za DPS glasa stalno pa moraju da se pišu poruke: "OTPOR STOKO" Ništa lično, samo eto komparacija. Slične situacije.

Igi, ja sam koristio iPhone 3 i iPhone 4 i znam šta pričam. Dovoljno imam iskustva u ovim stvarima tako da je sve jasno kao dan. Iphone je Bog za neke.
    Koristio bih i ja Iphone, vjerovatno ga i nekad nabavim što je vrlo vjerovatno da ću ga dobit od neke sestre, brata, strica itd. ali ja govorim sa realnog i objektivnog pogleda. Iphone opet kažem ne vrijedi tolike pare i ima boljih uređaja od njega, tačka.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    2 Posts

Vala kad ga toliko falite na nevidjeno, probacu da ga kupim preko t-coma pa da vidimo i to cudo.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Noothing da ti nije Fabia uhakovao nalog?
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Noothing da ti nije Fabia uhakovao nalog?
    Nije, no se pravi pametan po obicaju
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pogrešno ste me shvatili. Nijesam ja rekao da je iPhone najgori telefon na svijetu. Naprotiv:
    Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Iphone je Bog za neke.
    Ali, za sada, jači su telefoni koji se baziraju na Android platformi, poput: SGS III, Motorola Razr, HTC-ovih telefona itd.
    Nooth1ng, to što ti pričaš, su greške aplikacija. Ne znam, jesi li upoznat, čini mi se da nijesi ( čim možeš da kažeš " rum " za ROM ), ali za tvoju informaciju:
    ANDROID JE OTVORENA PLATFORMA i aplikacije može da kreira i uploaduje bilo ko. To što ti ne radi ta aplikacija za berzu, greška je developera a ne telefona, jer nijesu prilagodili samu aplikaciju za određenu verziju operativnog sistema, tipa: ICS 4.0.1 i slično.
    Poznajem ljude, kojima SGS III funkcioniše besprijekorno, a kao što je rečeno u jednom od prethodnim postova: vjerovatno tvoj OS nešto šteka, pa ti predlažem da flešuješ custom rom ( po meni, trenutno najbolji je: Cyanogenmod 9), dok ne nabaviš iPhone 5 kad si već toliko zaluđen njim i pošto kažeš da ga može priuštiti i običan građanin.
    Živio.

Page 54 of 134 FirstFirst ... 44450515253545556575864104 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)