pojeftinit ce nedelju pred izbore, nece dopustit vlast antireklamu, jos kad vide kako im je prigustilo, ima za 10 centi da spuste uz obrazlozenje "ekonomski rast crne gore cini svoje"
pojeftinit ce nedelju pred izbore, nece dopustit vlast antireklamu, jos kad vide kako im je prigustilo, ima za 10 centi da spuste uz obrazlozenje "ekonomski rast crne gore cini svoje"
Njak Njak Njak
a dzaba im je vala sve,ako ovaj put ne padnu nece nikad.Treblo je sinoc gledat emisiju OKVIR i vidjet sto im je Vanja Calovic ucinjela,cetvoro iz DPS-a a ona sam ai sve ih opegla.Svaka joj cast cist primjer kolko kradu i sto cine..
nista ako nemas link![]()
(nečitko)
Ostade gorivo isto... Mora da je prigustilo sa novcem cim ne pada...
Sent via pisaća mašina Galaxy Note
Kad ce ako nece sad pred izbore.. A mozda nas danas obraduju
![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Taktika im je odlicna. Zamisli mozak koji poskupljuje gorivo prije izbora...
Oli su mozda shvatili da smo teske i corave ovce.
TAKUMI
vala kad milo ide lično i dijeli članske karte, čisto sumjam da će gorivo skakat
nothing comes from violence and nothing ever could
Meni se najbolje pokazalo kilometrazom i radom auta gorivo na ulaz u Cetinje!Valjda ga vuku iz INA-e?Nemam pojma.Uglavnom u prosla 2 mjeseca sam morao po podgorici 2 puta da mjenjam filter za gorivo i 2 puta glasim motornu lampicu zbog goriva.Malo je sto litar placam ko kilo mesa nego i sto moram po majstorima da se vucem zbog njega.Vozim 2800 kubika benzinca passata pa mi vjerujte da se oseca i potrosnja i rad!!!
Učinje mi se Badza :lolblue:
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
a to mi je za lokal!Na otvoreno vozim ML500:P
E to je prava masina.
Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk II
TAKUMI
Prifalilo mi 50 000 eur za AMG!Da nema ko, vracem do prvoga?![]()
ima acid_cookie
She is only here to annoy herself!
Da ne citam 100 strana recite mi dje se smatra u PG da je najkvalitetnije gorivo. Usuh 2 puta u jugopetrol blizu delte i potrosnja mi otisla u ***** na motor, oko 10km litar...
Last edited by N_L; 04-10-12 at 11:59.
rm -rf /
Petrol kod autobuske
(nečitko)
Zahvaljujem, otici cu kad ispraznim 99% jebo im pas mater. Jes gorivo 100% osjeca se dok se vozi
rm -rf /
Probaj ove sto imaju inino gorivo.
Frend je sipao kpd autobuske i zali mi se da mu se cuju ventili.
TAKUMI
Osim benzina, je li i dizel najbolji u Petrol kod autobuske?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks