Da, za nekih 5-6 godina. Nema šanse bez da plate koju milijardu da se to završi, kao Nokia što je na vrijeme pa danas imaju fenomenalne mape.
Samo kad bi omogućili korisnici sami da dodaju lokacije, ulice i ostalo kao kod Google Maps, i da postoje neki moderatori za regije koji bi to potvrđivali, brzo bi se ovo sredilo.
Da, za nekih 5-6 godina. Nema šanse bez da plate koju milijardu da se to završi, kao Nokia što je na vrijeme pa danas imaju fenomenalne mape.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Moja ulica, stara oko 50 godina, i iako se jasno vidi na satelitskom snimku, nije postojala na Google mapama dok je ja nisam dodao.
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Ne vjerujte ovim pricama, ovo je sve cist hejt i zavjera protiv iNenadjebivog.
Mape im boba ne valjaju. Idemo dalje...
Originally Posted by Nk-001
Iphone 5 vs Samsung S3
http://www.youtube.com/watch?v=dByCdDVXCmQ&feature=player_embedded
Last edited by BiTrAtE; 24-09-12 at 12:51.
Ne kapiram kako misle mape da srede ovako brzo... Garmin kad je radio mape za SiCG imali su pomoc svih BG taksista za editovanje, pa je to non-stop procedura editovanja + nikada nisu bile bas 100% tacne (pogotovo varijante jednosmjernih ulica i zabrana skretanja)...
A da im 3D ludilo izgleda u pojedinim USA gradovima - izgleda...
Bas sam juce gledao Empire State Building, mjesto gdje sam zivio, diler...izgleda strava!
TAKUMI
two things are infinite:
evo odje "jewel" kako su ga nazvali zbog procesa izrade i obrade materijala, bas su izdrzljive ivice :torn:
two things are infinite:
Potpuno sam razočaran novim iPhone-om. Skoro da ne može da se uporedi ni sa SGS II a kamoli sa SGS III .
Ali, to je narod. Njih više privlači ime i reputacija nego sve ostalo. Čuveni iPhone ?! Ma sigurno. Za mene će uvijek primat imati Samsungovi telefoni i svi ostali na kojima je Android platforma.
GO SAMSUNG <3![]()
Hvala puno na javljanju...
Ocekujemo ukljucenje kolege iz unutrasnjosti!
Da, upoređivao sam SGS III i iPhone 4S.
Smiješno !
A pošto se još nijesam dokopao petice, oslanjam se na karakteristike i tako ih upoređujem. OPET SMIJEŠNO ! ( SGS III vs iPhone 5 )
A ti, pošto si toliko siguran da je iPhone bolji, navedi mi nekoliko razloga i dokaza zašto misliš da je Apple bolji od Samsungovih proizvoda?
Hahaha, nadam se da se šališ.
Last edited by igmonius; 24-09-12 at 17:56.
http://www.gsmarena.com/apple_iphone...-news-4843.php
Izvoli... Bolji od Galaxy-ja su i Motorola Razr HD, Sony Xperia T, Meizu MX4, Xiaomi MI-2...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Vi koji ste mislili da kupite iphone 5 sacekajte malo pa uzmite iphone 5s kad izadje mozda se njemu nece grebat kuciste
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Koliko je ovakvih prica bilo kad je izasla cetvorka, sjecam se price da bijeli ajfon pocne da zuti posle dvije nedelje...isto tako da se skida farba sa strane itd..Pa od toga nista...Vazda ce bit Samsungovih insajdera...
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks