ima naravno..meni je trebalo 20min
najveca filozofija je ona zica i spajanje pinova da bi odredio neki tajmin itd itd...sve ostalo je lagano...naravno ako si ikad to radio..ako nisi...onda ce ti trebati malo vremena
ovdje imas do detalja sve... http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1535987
Last edited by E_K_V; 18-09-12 at 15:17.
To nije bug nego feature - dok se ti snađeš da ubiješ alarm, skroz si budan.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Sony aplikacija? Odakle im Sony aplikacija onda na Nexusu?![]()
slaba vajda od instaliranja hiljadu drugih aplikacija ako me alarm jednom zaje8e
She is only here to annoy herself!
jbg, bar radi bolje nego na (tvom) N8:
http://discussions.nokia.com/t5/Phon...e/td-p/1357155
http://forum.dailymobile.net/index.php?topic=39880.0
https://www.google.com/search?q=noki...hrome&ie=UTF-8
sad ispade po tvom da svaki telefon sa ICS-om ima problem sa alarmom, jer si nasao 1 ili 2 threada dje se to pominje. Isto to ja onda mogu da tvrdim za N8, a po opisu problema, izmedju toga da moram da gasim alarm iz notification bar-a ili da ne radi uopste, biram ovo prvo![]()
(nečitko)
SGS2, JB 4.1.1, AOKP, alarm ima dva puceta "snooze" i "dismiss", i svako radi svoj posao. Mnogima je isto tako, tako da nije ni do JB, nego do edicije Androida za odredjene tel.
On je ICS spominjao... Mozda je do edicije ICS-a za Nexus, u sto nekako sumnjam...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
meni se desilo na Xperiji za ovih mjesec dana koliko koristim a na N8 nikad za godinu i kusur...
i kao sto vidis :
AlarmClock: Being Honest! theres no such issues with the Default Alarm app. U might hav done sumthing unusual during sleep or your app had been crashed or it might b buggy or may b sum RAM issues.
Its not a General issue.
a ovaj drugi link je za calendar alarm i uopste nije belle u pitanju (januar 2011.)![]()
pa onda isto objasnjenje vazi i za tvoj problem:
"U might hav done sumthing unusual during sleep or your app had been crashed or it might b buggy or may b sum RAM issues."
ja nikad nisam imao taj problem, a i niko na forumu. Cak i Fabija vise ne hejtuje AndroidA prije nego sto sam ti ubacio ICS, rekao sam ti da relativno dosta ljudi nije zadovoljno kako ga je Sony implementirao na starim modelima, i da neki traze downgrade...
(nečitko)
ocito da problem postoji od prije ICSa tako da nema veze sa ICSom..
upravo tako, ima veze sa tvojim telefonom :mrgreen:
(nečitko)
nisam znao da imam Nexus, kolko mogu to da prodam?![]()
ubacio sam custom image...viper za evo 3d.... i imao sam problem sa restartom prilikom podizanja sistema... konstatno je bio bootloop... e sad...recoveri mi je radio...al sad ne mogu da pristupim recovery-ju...samo se restartuje...preko adb sam ponovo ubacio recovery... al nsita...ista stvar... sto moze biti problem???
uspjeh da rijesim ovo... izgleda da su ove novije verzije 4ext recovery-ija bugovite...pa instalirah drugi...i sad radi... sad fino restore starog image-a i kraj...ne znam sto ce mi djavo da se igram stalno
![]()
Znaci nevjerovatno. Skinem sa marketa app wifi unlocker I svaki mi speed tpuch I discus provali osim ove oko mjesta dje zivim.tj provali on sifre ali nijesu te ****
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
zna li ko kakvu aplikaciju slicnu ovoj... da se moze onako podesavati po zelji...
https://play.google.com/store/apps/d....carhome&hl=en
ljudi hard brikovao sam preksinoc galaksi es 2 (ne mogu ni da ga upalim ni download ni recovery). ima li dje u pg da mu mogu pomoc? ja sam mislio sjutra u gsm house da ga ponesem?
evo i odje da postujem , neke apps i games
Apps
Beautiful widgets
PrintShare
Battery Monitor Widget Pro
Easy battery saver
Whatsapp / Viber / Skype
Grove IP (VoIP)
Run Keeper
Netflix
Chrome
Team Viewer (ova apps me spasava)
AdFree Android (ali samo za rootovane tel.)
AirDroid
Jays Headset Control - skip tracks volume up/down etc. for 1 button headphones ( ovo me ubijalo na One X , kad pozove nekog na ono dugme na slusalice umjesto next song kao na sve telefone)
ES File Explorer
JEFIT Pro - Workout & Fitness
Double Twist Pro
Application protection
Hybrid Stopwatch
Barcode Scanner
Google Drive
Mini Info
Games
Shine Runner
Can Knockdown 2
Apparatus
Riptide GP THD
Reckless Racing 2
Superbasket THD
Cut the Rope / Cut the Rope Experiments
Death Rally
Guerrilla Bob
iSlash
Mega Jump
Moon Chaser
X Construction
Babylonian Twins
Jett Tailfin Racers THD
Sonic 4 Episode II THD
Hungry Shark
Cordy
Frisbee Forever
Anomaly Warzone HD
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Sa Arc S
Camera360 Ultimate
Dolphin Browser
Google Reader
Google Translate
Metal Detector
No-frills CPU Control
Ulysse Speedometer
Veetle
ASTRO File Manager
Advanced Task Killer
Android Terminal Emulator
Any.DO To Do List | Task List
Digitally Imported Radio
LiveScore
Royal Clock
Springpad
Winamp
Office suite pro
X Shift kbd
VNC Viewer
Od igara:
Race of Champions
The Sims
Need for Speed HP
Asphalt 6
Fifa 2012
PES 2012
GT Motor Racing Academy
GTA 3
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks