Blatobrani i hauba su isti, farovi imaju drugacije drzace, branik nije isti.
Desni airbag pasuje, lijevi ne.
Odgovara li limarija i spic ban sa air bagovima sa Skode Fabije 1.4 2002 godiste na Fabiu 1.9 TDI 2005 godiste???
Blatobrani i hauba su isti, farovi imaju drugacije drzace, branik nije isti.
Desni airbag pasuje, lijevi ne.
TAKUMI
Mondeo TDCI 2002-4, iskustva?
Zna li neko možda kakvi su auto djelovi "SIDEM"? Proizvođač je iz Belgije. Reče mi jedan momak iz radnje auto djelova da su dobri i da valjda samo trapove rade...
http://www.sidem.be/lowres/
Za neke sto su govorili da je moj jagg ford, samo da kazem da mi je crijevo jedno puklo, da nije turbina, ne vozim ja ndzabe jaguara![]()
![]()
Sa executive opremom
![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Inace da nije Ford, nego da je bas Jaag, ne bi riknulo crijevo, nego turbina.
TAKUMI
Uf makse, ne [pomonji, prepao sam se bio zestokoCrijevo jedno debelo Fabioni je puklo, jedno 1 cm rascjep, sa lijeve strane motora kad stojis ispred auta, dosta kratko, oko 30 cm, ide kao iz hladnjaka u motor
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Ide iz intercoolera u turbinu, tj. obratno.
TAKUMI
Kvarni tvoj jagg je ford,sjecam se kad je dolazio u Krismu...
Pazi, njemu nije mana sto je Ford, jer da je Jagg bio bio rubbish.
TAKUMI
Đe se može nać ovaj ''seat switch'' za Mercedesa 124, osamdeset i neko godiste?
![]()
Viđeo sam to na ebay, više bi mi odgovaralo da uzmem ovđe neđe ako ima na neki auto otpad ili tako nesto?
Proguglaj malo,iskočiće ti tema sa ovog foruma u kojoj ima spisak telefona otpada u PG. Pa telefon u ruke,teško ti neko ovako može reć dal ima tamo taj dio ili ne.
ako je ovo ono za sjediste meni treba za e36, e sad posto mi samo steka ponekad mogu li ja da zamjenim s desnog sjedista na lijevo i obratno?
To imas kod self praonice na Zabjelo, ima tu pored jedan otpad Mercedesa.
TAKUMI
evo jedno pranje motora od danas, ipak se nakanih da ga operem
motor ugrijan , arf gril i voda
bio sam malo skeptican da ce upaliti posle ovogaali ipak upali na pola kljuca (mada bilo je malo prosusivanja i izduvavanja kompresorom)
Last edited by Stivi; 24-09-12 at 07:47.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Jesi li ti sta zastitio ovdje ne?
Njak Njak Njak
ne nista , ja htio al ne dadose jer nema potrebe, jedino akumulator sto sam raskacio
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Evo ja jedno pitanjeJeli moguce da je servisni interval na Mazdu 6, svakih 20 000 km ili godinu dana sta se prije desi?
Imam servisnu knjigu i tamo pise tako, al mi to nesto puno? Posto sam sad na 11 000 km od servisa da vidim sta vi strucnjaci velite![]()
To je za EU gdje je bolje gorivo i bolji uslovi. Ja bih to smanjio na 15000.
TAKUMI
Pa ionako mi godina dolazi u januaru tako da do tad necu doc do 13, nego znam onu cupri na 10k moras poc na servis pa reko da je ne djaolisem![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks