A što je ovo brate mili... 102 strane i raste svaki minut.
A što je ovo brate mili... 102 strane i raste svaki minut.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Problemi sa ekranom i video
http://techcrunch.com/2012/09/21/iph...reen-problems/
Ellen objasnila, može lock... (je li ova fraza zabranjena?) xD
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
^ Legend!![]()
Ja ne mogu da vjerujem da moze iz Apple-a da izadje ovakav primjer:
![]()
TAKUMI
^ Aahahah zardjao.
mislis iz Foxconn-a
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Pazi, nije problem da izađe oštećen primjerak, ili čak masu njih, to se svima dešava, pogotovo kad se proizvodi danonoćno jer se očekuje ogromna prodaja... problem je što nas biju u mozak kad izađe NON-STOP kako je to čudo tehnologije, od boljih materijala nego svi drugi, i sa ogromnom preciznošću izrade (čak su se pominjali "mikronsko uklapanje komponenti kućišta", yeah right). Sve ove sitnice postanu ogroman fail tek pošto tvrdiš DANIMA da je to nemoguće i da zato vrijedi više para bla bla bla.
A jeste li vidjeli ovo?
Onaj momak iz Kine koji jos 15 dana prije najave imao iPhone je ustvari govorio o tome kakvu kontrolu Apple ima.
Najgore je što ti koji prvi kupe su baš najveći i najzagriženiji fanovi, i od njihovih komentara najviše zavisi koliko ljudi oko njih će se odlučiti na kupovinu, tako da Apple u stvari s*ebava svoje najvjernije korisnike.
![]()
@rđa
1 : 25.000.000
ili neka vrsta anti-ajfonizam propagande.
Bogome ne sluti ovo na dobro, stotine fotografija i desetine snimaka u vezi grebanja...
Cus nemoguce, otisao Stevo, otisli i standardi....
Ne izgleda dobro...
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Zasto bi ti brinuo o tome, molim te? Ti telefon nikad na sto nisi stavio, ako krpa nije ispod njega, drzis ga stalno u futroli i putanja mu je futrola, krpa, ruke...
I posle uzmes da izbacas slike kako ti nigdje nije ogreban, kako je kvalitetan, jer je to APPLE, right, jesam sta slagao?
Je, tako drzim telefone, i jedini telefon koji je uspio da se ogrebe pri takvim uslovima je S3.
TAKUMI
http://www.advance.hr/vijesti/izbili...jali-do-jutra/
a šta se čini..
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks