Kad su izbori?
TAKUMI
Prije par dana nisam platio parking u centar, i sacekala me uplatinica od 20e da im uplatim. U pitanju je Nalog za placanje doplatne karte, na ime Parking Servis Podgorica D.O.O.
23og sam dobio to, do kad to treba da se plati i mora li se to placat, tj koje su sankcije ??
I dje moze da se vidi na koliko je oduzeta vozacka,tj postoji li nacin da se od sudije trazi ubrzavanje tog postupka ili tako nesto. Izludjeh svaki dan vozim bez vozacke, a ovih smradova svudje ima.
Last edited by Bon_Jovi_90; 23-09-12 at 19:32.
sto ne placate te parkinge nije mi jasno, ako vec necete da placate parkirajte malo dalje dje se ne placa i prosetajte
ne znma brate,rece mi drug tu se ne placa, i tu sam ga ostavio. Poludio sam katastrofa,vise mi je muka od ove policijske drzave i od toga da se sve mora zivo platit, pi.
vazda imaš opciju da odeš u onu đe se ne plaća![]()
She is only here to annoy herself!
Ostavis kola iza stadiona, tamo ima mjesta uvijek, prosetas i svima super.
Sad ih pred izbore ima svudje, znaci samo im kazes Lomi je moj covek i puste te , jel to?
Sinoc od kruznog na stari, kod squasha policija golf 4, i prolaze sleper pa neki diplomata, ja, pa neki golf 2 Pl tablice. I ja znam da su kod dekar pumpe jos 2 drota na motore (vidio ih kada sam prolazio tuda ka gradu). Znaci opet prave onu taktiku prodjes policiju pa po gasu a ovi te docekaju. Uglavnom, diplomata pretice slepera, ja reko aj da ih ne izazivam (te na motore, oce me docekat), kad ovaj sa dvojkom iza brrrr zachadi sve zivo pretece i mene i slepera (inace sam ostavio rastojanje posto nisam htio da preticem), i ovi dvojica skrenu valjda tamo ka koniku jer ih nisu ni zaustavili a nisu ni bili naprijed, ja dolazim iza slepera, i on skrece za konik i muricajac mene zaustavljaDDDD.. Dobro vece, isprave, e sad dok ih ja nadjem. Sjetih se saobracajna gore kod onog ogledalceta, to mu odmah dadoh, i sad trazim vozacku, sjetih se da je ona u torbicu, taman da je izvadim (a on poludio sto sam mu zauzeo mjesto tu pa ne moze druge da zaustavlja, a vidi skroz ispravan pojas, svjetla itd) i kazee ajde jos malo tu naprijed, rekoh evo samo da dam vozacku, kaze imas vozacku jel, ajde ceraj. Ja sad polako vracem dokumenta u torbicu, pa torbicu u ladicu, sve natenane
. Kad covjek poludje, tamo sa druge strane auta u staklo rukom dududu kuca da pozurim, e kad sam full gas prva druga brrr startanje pored njih, eto rekao mi covjek da pozurim. Ja mislim da je poludio posle, cudi me da nije rotaciju zamnom, nego vjerovatno imao precih zrtvi. Izvinjavam se zbog full teksta bez novog reda. Ovaj komp sa koga pisem nekako iskida sve nove redove i sastavi tekst u jedno.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
kako si ih izradiobar si nekom spasio dozvolu
![]()
sent from tabure
![]()
![]()
![]()
ps: snimi, raniju nekažnjavanost :lolblue:
svaka ti dala!
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Owned!
f6
Imas picu od mene!
E da, nisi bio kaznjen prije! Znaci PWNED!!!
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk II
TAKUMI
Svaka cast bratea milije mi je ovo no ne znam sto u ovaj momenat,a neka je i njih neko malo izjebao usta ih ***** sugava
![]()
e kako su otkucali ovo... da ih je sramota!![]()
Dont miks grendmas end frogs.
ahahahah, vrh
kolika je kazna za neupaljena svijetla ?
Valjda 20e.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
neupaljena svijetla 30e
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Jutros je kamera kod semafora u toloskoj sumi... svi koji idu prema gradu iz pravca mareze neka pripaze... 3 su zaustavili dok sam prolazio...
A o tome dje su stavili kameru pa ljude zaustavljaju gotovo u raskrsnici, necu ni da komentarisem...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
OPREZ!!!
Svi koji putuju pravcem NK-PG-NK vodite računa , na magistrali je angažovan motorsita . Krije se , zavlači motor , ne oprašta nikome , piše najskuplje kazne koje su moguće za počinjeni prekršaj. Kreće se od rano ujutru iz pravca NK pa se do uveče spušta do PG.
Last edited by NIKOLA DAMJANOVIC; 04-10-12 at 13:17.
Danas sam vozio tuda i nije ga bilo, a vozio sam preko limita stalno.
TAKUMI
mora da je našao neke žrtve, pa mu nisi bio zanimljiv![]()
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
Ali lik bukvalno viri iz žbunja...
#fakenews
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks