Zverotić blijed danas u meču protiv Liverpula.
@Amnesiac, gledao sam dosta puta ovog malog za reprezentaciju i u omladince i sad za u21,prosjecan igrac,totalni fizikalac... A te ponude da su toliko ozbiljne kao sto se pise davno bi presao,nego su te ponude iste kao i psv za malog botuna vukcevica...
Zverotić blijed danas u meču protiv Liverpula.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Da ga nisu pobrkali sa Mirkom ?![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
nisu, bilo je to vec prije sedmicu dana po novinama...
http://issuu.com/dnevne-novine/docs/129/1 (strana 39)
iako je jos mlad ali nisam vidio da ima taj kvalitet za takve klubove. nije mogao u prsli partizan da se izbori a zna se da oni prave igrace za prodaju tako da ne vjerujem da vrijedi bas toliko
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Taj Vucinic je svojevremeno vazio za velikog talenta, prognozirali su mu da ce biti novi biser iz omladinske skole nakon Jovetica i Ljajica, ali... nije uspio da zaigra za prvi tim Partizana, zatim nije to uspio ni u njegovoj filijali Teleoptiku, potom Smederevo, a sada Cukaricki i druga srpska liga... a ni tamo, koliko vidim, ne igra nesto previse. A nije premlad, 21 godina za koji mjesec. I sada, da igrac koji nije standardan u drugoj srpskoj ligi, da igra u Sitiju pored Agera, Teveza, Dzeka, Balotelija... ne ide.
Ima momak dobrog menadzera i to je to ...
Sta je ovo Savica opet nema u postavu ..?
a ... Djordjevic, bi trebo da igra od prvog minuta danas.!!!
Za Savica je bila pricha da treba da stignu papiri iz City-ja i da se to cheka, sad jel to 100% tachno nemam pojma.
Da, nisu stigli jos neki papiri pa nema dozvolu jos da igra. Valjda ce igrat ne iduce, nego ono kolo za vikend.
Edit: Ipak ne, izgleda da je pozvan za mec protiv Parme!
Vukcevic ni na klupi naravno, a taj klub kako je krenuo ce ispasti i iz druge lige ali trener se me smjenjuje. izgleda da i oni imaju jednog Vlaisavljevica na klupi
Naravno, tom našem niko nije kriv što ne može da se nametne kao normalni igrači đe god da ode.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Vi ka da se papiri iz Mančestera u Firencu šalju u boci, vodenim putem.
Ko zna zašto ne igra. Moguće zato što je nikakav, a?
A bice na klupi, valjda ce uci nedje pred kraj.![]()
Zaboga oće li Zenit i iduću namještat, ili su otplatili Witsela i Hulka?
Mislim... Terek, Malaga, Krila Sovjetov... dosta je.
Oni nemaju para pa im treba a moze im na dres stojat onaj znak beskonacnosti sto se paruljina tice.
Koliko god da imaš para, uz posjedovanje prosječne količine sive mase po čovjeku, ne bačaš ih u smeće.
Ili kad ih već bačiš, pa ti dođe iz dupeta u glavu, daj da ih vratimo nekako.
Klub je u velikoj krizi, ne što se tiče kvaliteta nego u odnosima među igračima.
Sve je počelo da puca dolaskom ove dvojice, "zvučniji" Rusi iz ekipe su ih dočekali "na nož".
Nakon svih ispada i svađa Denisov, Keržakov, kapiten Malafejev i još par igrača tražili su povećanje plata, što je rezultiralo slanjem u rezerve, za sad samo Denisova.
Sad će sve da se obije Spaletiju o glavu, koji, ni luk jeo ni luk mirisao.
Last edited by Mad_dog_KO; 23-09-12 at 12:13.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks