Da, al je nama nizak iako prodadosmo sve sto imasmo i nizak je, sto nas cini najsiromasnijom malom zemljom u Evropi. I nizak je, jer su cijene osnovnih proizvoda, goriva, vece u regionu.
Nema veze s vlascu?
Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović
Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević
Koalicija Zajedno - Miloje Šestović
Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović
Socijalistička narodna partija – Srđan Milić
Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić
Demokratski front - Miodrag Lekić
Bošnjačka stranka - Rafet Husović
Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“
Srpska sloga - Jovan Markuš
Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj
Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka
Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka
Još vagam
Ne izlazim na izbore / neću glasati
Peko vlast može da olakša građanima neke stvari. ako je standard nizak u okruženju ne mora da bude i kod nas. Istina je da da okruženje utiče na nas, ali okruženje ne može da utiče na prezaposlenost u državnoj upravi, korumpiranost od najnižeg službenika na šalteru do samog vrha (poštujem izuzetke, neke i lično znam ali nažalost većina je takvih), ljude koji ništa ne rade a pirmaju platu.
Vlast koja uspije ovo da zaliječi (a usput da animira krajeve države koji imaju potenciala za turzizam, zemljoradnju, stočarstvo, proizvodnju...) imaće moj glas.
Ne možemo se opravdavati uvjek gori su oni idući? Kako znamo ako ne probamo?
Da, al je nama nizak iako prodadosmo sve sto imasmo i nizak je, sto nas cini najsiromasnijom malom zemljom u Evropi. I nizak je, jer su cijene osnovnih proizvoda, goriva, vece u regionu.
Nema veze s vlascu?
Moj dobri i dobronamjerni prijatelju,
nema makro i mikro,
ako je BARA PUNA KROKODILA, evo i Srbija ukinula 138 PARAFISKALNIH NAMETA I KIJAMETA, od drzave , opstine, agencije , Mugijevi firmarina i putarina za PRAVNA LICA,
tamo dje svaka SUSA I MARUSA IMA ZAKONSKO PRAVO DA DONOSI ZAKONE O OPOREZIVANJU,
dje nema CENTRALNE KASE PRASICE,
tamo SVA PRASAD LOCU IZ SVOG KORITA BEZ KONTROLE DRI -DRZAVNE REVIZORSKE INSTITUCIJE,
u Dansku svaki CENT PRVO IDE U KASU PRASICU,
pa onda se DIJELI PRASIDIMA U KORITO,
ako se PREJEDU I PREVRNU KORITO IDU U ZATVOR,
kad nas su SVA MINISTARSTVA, AGENCIJE I OPSTINE PREVRNULA KORITO I MNOGI SE PRELOKALI,
od nase muke, zar ne vidis da je CRNA GORA LOPOVSKI I KORUPCIONASKI ORGANIZAM,
koji je UGOJEN I OD SALA I SLANINE UMIRE OD VISOKOG PRITISKA.
Last edited by milovan; 22-09-12 at 15:24.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Bio sam u Sloveniju par puta u zadnje 2-3 mjeseca i mogu ti rec da oni svoju vlast nikako ne mogu smislit i zovu ih lopovima itd. Zale se na zivotni standard, na visoke cijene, na male plate itd. Inace, Grcka je dozivjela bankrot (skoro), Spanija takodje, Italija ima velikih problema. U Srbiju bivsi Radikali i Milosevicevci ponovo na vlast, jer se narodu dosadila Djindjiceva stranka (Tadic).
Mislim da mnogo ljudi ulaze prevelike nade u Meda i Mandica, a oni dvojica (ka ljudi i karakteri) nijesu ni do koljena Milu kakav god Milo da je.
Ova Pozitivna Crna Gora lici kao dobra alternativa, ali ce im trebat najmanje jos 4 godine prisustva u Skupstinu CG da ih vise naroda upozna i da im rejting skoci sa 10% na 30%, da bi bili glavni faktor smjene DPS-a.
Last edited by Peko; 22-09-12 at 15:24.
Ankete koje bi pokazale stvarnost rade firme pa se pravi odgovarajući i adekvatan uzorak za anketiranje.... Odje je specificna situaciju dje se uglavnom vecina odnosi navijacki, glasaju i oni koji nemaju pravo glasa, registruju se aktivisti..... a to je sve razlog sto su ankete takve kakve su. Ne racunajući onu za referendum svaka se pokazala daleko od stvarnosti ili objektivnosti.
Kad bi se u Spuž istraživanje radilo na slučajnom uzorku od stotinak ljudi, došlo bi se do zaključka da je cg stoprocentno naseljena ljudima koji krše zakon.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ili kad se na forumu sprovede anketa, onda dodjes do zakljucka da je od 52, koje je izrazilo misljenje, njih 36, iz raznih krajeva CG, pa i inostranstva, koji su pritom redovni clanovi foruma, koji su rekli, onako najiskrenije, zasticeni iza svojih pseudonima, da ce glasati za Pozitivnu.
Neko je kiksao pri postavljanju poll-a, pa je "javno". U ovih 36 ne vidim neke "padobrance".
Zasto bi to bio neki kiks kad sam kazes da su svi zastićeni nekim pseudonimom? Na prethodnoj temi je bilo tajno glasanje i bile neke partije koja najavljivale ucesće pa mozes porediti. Forum je specificno mjesto za razmjenu misljenja a da li neko pise jedno, misli drugo, a radi treće to je kao i u zivotu tesko provjerljivo.
Kiks je bio pod znacima navoda. I jeste, i nije. Na kraju krajeva, sto ja imam da znam za koga ce neki forumas da glasa, ili bar misli da ce, osim ako javno ne napise to? Od onih 52 i vise nisu svi uzeli ucesca u ovoj diskusiji, a jos ih je manje onih koji su decidno rekli za koga ce.
Ljudi se razlikuju pa se i ne izjasnjavaju decidno jer onda desetoro skoci pa spopada "kako, zasto, bolje ovako...." onda glasaju ili ne glasaju na anketi. Desavalo se da se na forumu podrzava neka opcija ka' rodjena majka, a onda se zaluta na sasvim suprotnu.... Naprimjer sad za izbore imamo troje nasih kolega forumasa na listama (bar one koje ja znam) ali ne vode propagandu ni za sebe, ni za partiju, a iskreno govoreći mrzi me da gledam kako su ili da li su glasali na nasoj anketi. Bas zbog toga, sto kazes, da smo pseudonimima zasticeni neki misle da je to nekakva dozvola za ne bas korektno ponasanje i razgovor, pa posto se ne vole "preganjati" sa neozbiljnim upadicima prilagodjavaju se situaciji. Sto su nase ankete vazda daleke od objektivne stvarnosti mozda je jedino dokaz koliko smo mi kao forumska zajednica podlozni trenutnoj situaciji ili necem novom, za nas modernijem.... Jednostavno efekat marketinga.
Nisam nesto pratio predhodnih godina, ali ove godine je DPS bas agresivno krenuo. Nekoliko kolega je dobilo konkretne ponude za LK, a jedan od njih cak 100 e , sto je za 20- 50% više nego za predhodne izbore. Eto, mozda se to moze iskoristiti kao statisticki podatak u ovom javnom dijelu kampanje, da, recimo na promociji kazu: " Ovom dinamikom razvoja, ako nam gradjani opet ukazu povjerenje, za naredne izbore, licna ce vrijedjeti i do 150 e", a Tarzan doda da postoje neke indicije i ocekivanja da "to ide i do 200-250 e...":-)
deuscroix
Kad nijesi pratio prethodnih godina otkud znas te procente povećanja ?
Znam da su bile manje te...naknade. Nijesam nesto pratio - znaci, bio sam nezainteresovan, ali nijesam ni "pao s' Marsa":-)
Aj sad da se uhvatimo u to koliko sam pratio, sta sam pratio, koga sam pratio...
Ne znam sta će nama toliko autoputeve jer jedan izgradismo pred prosle izbore, a valjda se radi o remontu Pljevlja II jer odavno radi i ne śećam se pred koje izbore pocelo.
Od svih navedenih tacaka istina je da Ranko nikad nije pričao laži, a bogomi se kaze da djavo lezi u detaljima a Njemci kad nesto rade oni po sistemu "nije pao sećer u vodu" i sve detaljno provjere. Ne znam o kakvoj se okretnici radi, ali bolje Turke drzati na kopnu jer nijesu bas neki moreplovci ukoliko se ne racuna da će isploviti iz Zeljezare
O cemu pricas, Peko, zaboravljas da smo mi jedan manji gradic u svjet. Ni milion stanovnika nemamo, a priroda nam je dala SVE! To tvoje misljenje je samo rezultat odlicnog brainwasha od strane vladajuce svite koja godinama laze kako bolje od ovoga jednostavno ne moze, a cinjenica je da ne moze gore! Mozemo bolje i to neuporedivo...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Komentar mjeseca
Војин Николајевич:
"Када би данас против овог Мила са овом идеологијом стао Мило деведесетих са оном идеологијом, та два Мила би изазвала грађански рат између себе до сатирања."
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
dps-ovi bilbordi su prosto fantasticni
odnos velicine slova je, nadam se, indikativan
Last edited by istorijska licnost; 22-09-12 at 21:54.
Podaci u biračkom spisku :
Ime i prezime : MILOVAN JANKOVIĆ
Biračko mjesto : 24-A JU OŠ "DR DRAGIŠA IVANOVIĆ" (D-J)
Jedinica lokalne samouprave : PODGORICA
MOGU LI PROVJERIT, dali sam glasa u proslosti , da tuzim LOPOVE ZA KRADJU, jer nikad nijesam glasa.
IM - Old Bone
ondasnja Jugoslavija je u odnosu na okruzenje bila Las Vegas, a nije da je tadasnja vlast bila savrsena..CG je nekih 30 puta manja i stoga mnogo laksa za upravljanje, samo je potrebno da isto bude u pravom smjeru
pa dobro tu dvojicu glasaju sredovjecne zaljubljene zene i wannabe cetnici, a pozitivna je mozda neka milova varijanta obracuna sa partijskim saradnicima a sve pod plastom pozitivne(posao koji je prvobitno zamisljen da bude luksicev)..ne bi me zacudilo da nastimuju tako da pozitivna bude mogla vladat uz podrsku dpsa i da oni dovrse ovo sto je zapoceo nesrecni luksic, sto bi rekao Milovan bara sve manja a krokodila sve vise, ostace mjesta za kumaru i par njih oko njega ostalo ce vjerovatno biti prinijeto Evropi na zrtveni oltar, uglavnom se milo nece izgubit
onim sloganom pomjerili su granicu bljutavosti sto se tice politickog iskoriscavanja sportskih uspjeha
She is only here to annoy herself!
sad mi nesto pade na pamet da je DPS u stvari skracenica za damage per second
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks