porto 2
psz 1
arsenal 2
milan 0-2
dortmund 1
real 1
salke 3
65,08
A mene gg...U proslu nijesu dali gol' i ja idem logikom da ga moraju sad dati, jer mnogo bi bilo da ne postignu makar jedan u dvije utakmice, ali qrcic...
esrgverhe gdrherghesrghhn ewg wrbhwe ghherg erwgbw4hweg wrghw4hweg weg weg
Bayern Munich - Valencia Tip 1, Kvota 1.5
Kladionice su sa razlogom postavile Bayern kao favorita na ovom mecu. Bavarci su dobar domacin a Valencia los gost. U Ligi Sampiona Bayern je prosle sezone kao domacin pobjedio Zurich i Man.City 2:0, Napoli 3:0, Basel 7:0, Marseille 2:0, Villarreal 3:1. Valencia je prosle godine kao gost izgubila od Leverkusena 2:1, od Chelzia 3:0 dok je sa Genkom igrala 0:0. Bayern je dobro zapoceo sezonu, dok Valencia igra promjenjivo. Mozda su spanci srcani ali u ovom trenutku Bayern ima bolji tim i prednost domaceg terena.
Najavljene postave
Bayern: Neuer,Lahm,Boateng,Dante,Badstuber,Gustavo,Schwein steiger,Muller,Kroos,Ribery,Mandzukic
Valencia: Alves,Cissokho,Ruiz,Rami,Pereira,Costa,Parejo,Guar dado,Jonas,Feghouli,Soldado
Izostanci
Bayern: Mario Gomez, David Alaba, Diego Contento, Rafinha. Robben nije 100% spreman ali ce vjerovatno poceti sa klupe.
Valencia: Canales, Banega, Piatti, Albelda, Gago, Mathieu
Last edited by mikecg; 19-09-12 at 09:07.
Spremi pjesmu, pa uzmi gusle.
Aj momci dajte neki predlog nocas 3-4 kvota ?Ja bas nemam ideju ...
Para vrti dje burgija neće.
Danas su mnogo tezi parovi za prognozu i ko bude igrao tiket,samo ce bacit pare. Ko ima para igra neki singl mada ni jedan par danas nije 100% siguran a ko nema,bolje neka izadje na pice i zaboravi na kladionicu.
Spremi pjesmu, pa uzmi gusle.
Probajte djecice, probajte.
Mancester x-1
Sahtjor 1-1
Juve 2-2
Lil x-1
Bajern 1-1
Samo gadni milan me baci
Sto da se igra danas, ima li neki predlog?
Celzi - Juventus 1-X
Seltik - Benfika 2-X
Braga - Kluz X-1
Slavija P. - Teplice X-1
Kolejarz - LKS Lodz X-1
kvota: 23.224,32
Kolejarz - LKS Lodz X-1
Slavija P. - Teplice X-1
Polonija B. - Arka G. X-2
LKS N. - Stomil X-1
Braga - Kluz X-1
Benfika B (II) -Tondela X-1
kvota: 8.219,32
Slavija P. 1
Bidgos 1
Venspilis 2
Olimpija 2
LKS N. 1
Man Utd 1
Benfika X2
Lester 1+pp
kvota 40,04
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Luxi ispraticu ti ovaj prvi tiket. Nijesi ti bez neke postavio odje kvotu 23.244,32![]()
Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem
Čelsi - Juventus X2 1,55
Bajern - Valensija gost daje 1+ golova 1,55
Braga - Kluž 1. poluvrijeme X2 1,53
Lil - Bate 0-2 1,65
Kvota 6, kvote su iz Loba.
Hahaha drustvo, da se razumijemo, ja cesto pogodim prelaze, i nema nikakve teorije zavjere...Jednostavno, volim prelaze i trazim lige u kojima tradicionalno padaju tesko golovi i tu igram favorizovane ekipe iz iksa, jer mi se svidjaju kvote. Isto tako, vodim neku svoju licnu evidenciju ekipa koje cesto dolaze iz iksa i igram ih.
Sto se tice utakmice Celzi - Juventus, mislim da ce doci iz 1 u X zato sto mi je X nekako najrealni ishod meca ove dvije ekipe, a mirise mi na to da ce Celzi da povede, i da ce Juve da stigne taj rezultat u drugom poluvremenu. Neki rezultat 1:1, eventualno 2:2 po meni. Poluvrijeme 1:0 ili 2:1.
Sto se tice utakmice Seltik - Benfika, mislim da je Benfika kvalitetnija ekipa i da ce u prvom poluvremenu povesti, a da ce Seltik kao domacin, nekako uspjeti da stigne rezultat. Mirise mi na konacan rezultat 1:1.
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Luximuse, svidja mi se kako razmisljate i totalno Vas kapiram.
mancester daje 2 gola u prvo poluvrijeme 2.70
bajern - 4+ 2.65
sahtjor - 1 1.30
Sheffield W. - 3+ 1.80
Kvota : 16,74 eura.
Mancester 1-1
Barselona 4+
Benfika 2
Celzi p.p. X
kvota oko 13...
не пада ми на памет ни један потпис
Barselona 5+
Bayern 1-1
Manchester U 1-1&3+
Chelsea GG
kvota 26
celzi juve-1
seltik benfik -2
lil bate b -gg3+
braga kluz -gg
lester barnli -1
sefild haders -1
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks