Ja noćas ne očekujem preko 2 gola na utakmici Real - Siti... Ronaldo je plačljiv ovih dana... A Siti će se vjerovatno braniti i čekati šansu da eventualno iz neke kontre da gol.
Ja noćas ne očekujem preko 2 gola na utakmici Real - Siti... Ronaldo je plačljiv ovih dana... A Siti će se vjerovatno braniti i čekati šansu da eventualno iz neke kontre da gol.
Porto 2
PSG 1
Zenit gg
Real 1
Kvota oko 9. Pametnom dosta.
Last edited by Sandor Kolar; 18-09-12 at 14:17.
Dinamo Zagreb-Porto 2 (1.95)
Malaga-Zenit X (3.10)
Montpellier-Arsenal ppx (2.00)
PSG-Dinamo Kyev 1 (1.65)
Real Madrid-Man.City 3+
Kako pojedini ljudi potcjenjuju Real Madrid sa ovom pricom da ce Siti dobit'... Ljudi, to je Real Madrid, i igra na domacem terenu, nije to Drezga. A i ranjeni lav je najopasniji, vjerujte mi. Siti ima dobru ekipu, ali mislim da je pobjeda Reala ubjedljivo najrealnija opcija. A ko misli drugacije, jbg...nek uplati to i srecno mu bilo.
Ista prica vazi i za Milan. Ako Milan ne dobije nocas, onda su stvarno prsli... A Milan je uvijek dobijao utakmice u LS kad mu je lose islo u ligi, uvijek.
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
A kako neki ljudi misle,uvijek istu stvar.."Ako nocas ne pobijedi" ... Sto ako nocas ne pobijedi Milan?! Prsao je naravno..Isto i za Real?!. Ne velim da su Drezga..A s druge strane,ne dolaze im u goste" Fk Goljemadi",no Manchester City,+ Aguero spreman...Stooo znaam.Nisam klever
Milan se raspada, a u real ako ga ne da tetka ronaldo, nece ga niko davat :joint:
Evo moj tiket
Milan 1
Dortmund 1 i 3+
Porto 2
Malaga X
Arsenal 2
Olimpijakos GG
Real 1
Koeficijent 119
Orleans - Bourg Peronnas........1....2.25
Russia!
Milan-Anderleht X2 2,3
PSG-Dinamo Kijev XPP 2,15
Dortmund-Ajaks 1 i 3+ 1,94
Dinamo Zagreb-Porto gost 2+ golova 2,2
Kvota 21
Meni Zenit mirise na 0:0
evo sta cu ja da odigram za veceras
Zenit 0-2
Milan 1
Dortmund 3+
Porto 2
Arsenal 3+
Salke 0-2
---Chelsea Fc---
Je li koliko realan ovaj tiket:
Arsenal DP2
Porto DP2
Real DP1
kvota 186?
ja bih igrao.
milan 1
porto tim2 2+
arsenal 2
psg 1
real 1
samo da li je moguce da sve dodje realno.. nesto mora doc i za kladionice..
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
esrgverhe gdrherghesrghhn ewg wrbhwe ghherg erwgbw4hweg wrghw4hweg weg weg
Milan 2
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Jel samo ja ne mogu da se ulogujem na bet365?
Para vrti dje burgija neće.
Ja TRIKA nema da mogu da se ulogujem. Htio sam da fistim par singlova, a tacno mi je muka da silazim sad da uplacujem pa stio na ovo cudo KAD TRT, nece sanse nema ni na chrome ni na firefox. Sad cu na laptop probat.
Para vrti dje burgija neće.
nisam odavno uplacivao, imam nesto novca na accountu, ali uplacivao nisam odavno. izgleda da su primjetili pa da me navuku na uplatu![]()
Who let the dogs out
Ima li dje prenosa ovih utakmica, ni RTCG ni RTS ni HRTV ne prenose nista...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks