Page 142 of 825 FirstFirst ... 4292132138139140141142143144145146152192242642 ... LastLast
Results 3,526 to 3,550 of 20625

Thread: Saobracajne Kazne

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Znam za taj problem, ali znakovi kod pumpe vaze samo za pumpu, tu su postavljeni kad se pumpa otvorila i mali su znakovi.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk II
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a kakve veze ima jel manji ynak ili veci?
    sent from tabure

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Taj znam je mali, vazi samo kod pumpe.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Saobracajni znak za ogranicenje vazi dok ga ne "ukine" drugi znak. A drugog znaka nema sve do 80.
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    334
    Thanks Thanks Received 
    253
    Thanked in
    133 Posts

I valjda vazi i dok ne naidjes do raskrsnice ili ukrstanja puteva ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Archi View Post
    Saobracajni znak za ogranicenje vazi dok ga ne "ukine" drugi znak. A drugog znaka nema sve do 80.

Ali fora je sto je taj znak postavljen kad su otvorili pumpu.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Fora je sto taj znak jos uvijek stoji i postoji a znaka od 60 nidje i sto na sud nemas nikakvih argumenata protiv toga.
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Rekao sam to sudiji, rekla je da ce se sredit to.
    Kitu ce sredit.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hoće li meni praviti problem ako vozim auto koje se vodi na oca, koji je CG državljanin, auto je na CG tablice, sa vozačkom od neke susjedne države?
    Pritom ovdje imam prijavljeno prebivalište već 6godina itd... Ali nisam državljanin CG.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

nece...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oooodlično.
    Mada mi drug već godinama tako vozi, nisu ga cimali, ali reko' još jednom da provjerim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Rekao sam to sudiji, rekla je da ce se sredit to.
    Kitu ce sredit.
    e oce kitu frende oce...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Ne razumijem i dalje. Praštaj ali ja to ne mogu da skapiram. U ovoj konkretnoj situaciji bi izgubio 30 sekundi do minut, koliko si izgubio i sa policajcem na motor. Razlika je što u prvoj situaciji imaš vozačku i hljeb, a u drugoj dobro rizikuješ da ostaneš bez nje.
    A sigurno nije niko bez razloga preko bulevara bez razdjelnog ostrva reda radi i tek onako stavio dvije pune linije, nego to ima neku funkciju.

A da ti je neko zapriječio ulicu kako bi stigao u Voli? Prešao na suprotnu stranu bulevara i nastavio ka industrijskoj zoni? Svašta.
    Stvarno ne znam kako da ti docaram,aj da probam opet

E ovako,ja vozim kamion ,e sad ja vozim samo VELIKE objekte (tipa delta,voli,mercator albona....) i u te objekte postoji vremensko ogranicenje za isporuku robe koje je obicno od 14.00-15.00 zavisi kako u koji,prilicno kasno krenem ili se zadrzim cekajuci na istovar,i sad ako ne pozurim necu stic sve da isporucim,a ako ne isporucim ide mi destimulacija.Tako da sam primoran tako da radim vec skoro 2 godine(da ne pominjem kad pocne sezona pa cijelo ljeto sam na primorje i tu znam radit i do 15h dnevno)E sad mene milicija ne zaustavlja nesto cesto ,desi se 1 u mjesec ili u 2 mjeseca,jer vecinom znam dje mi stoje,ali pravim li te sitne prekrsaje pravim jer jednostavno sebi ne mogu priustit taj luksuz,ali tako je kod vecinu privatnika,sistem im je ****** i ti to moras trpjet jer ako se pobunis samo ti kazu IMA KO OCE AKO TI NECES,a mene se nesto bas ne ostaje bez posla,bolje bez vozacke nego bez posla zar ne?
    Last edited by John Cena; 17-09-12 at 21:41. Reason: pravopisne greske

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Hoće li meni praviti problem ako vozim auto koje se vodi na oca, koji je CG državljanin, auto je na CG tablice, sa vozačkom od neke susjedne države?
    Pritom ovdje imam prijavljeno prebivalište već 6godina itd... Ali nisam državljanin CG.

Hoce.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Quote Originally Posted by NSX View Post
    nece...
    Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Hoce.
    .....

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Tako ti je to uvijek bilo na forum. 100 ljudi 200 cudi. Otvori poll pa nek glasaju
    17 Al-Isra, 37:

Thanks Thanks Given 
    355
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    33 Posts

ja danas prolazim tunel budos ulazim u nk, sa motorom sam bio ne kolima, zaustavlja me policajac i kaze mi pretica si u tunel... ja se nasmijah, reko kako tako pricate kad nije tacno, veli on meni jes vidio te kolega javljeno nam je. ja reko dovedi kolegu da potvrdi to, jer mene ne mozes na prepad vatati, vidje on da se i ja nedam i radi mi, aj priznaj necu ti uzeti vozacku, ja mu reko pretica sam od pg sve do tu na punu, ali kroz tunel nisam... veli on jesi izmedju dva tunela, ja reko nisam on jesi nisam i tako se prepucavamo... vrati mi dokumenta radi aj nemoj vise to da radis trebace ti ta vozacka... e pa kakve legende

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

sto si im stavao uopste?

Thanks Thanks Given 
    355
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    33 Posts

a jedino sam sebi u stomak da skacem, imam vidno istaknute tablice nisam nista uradio zasto da ne popricam sa cika milicajcem

Thanks Thanks Given 
    258
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    44 Posts

Inace da si ih zavukao tamo do ispod guzice, ne stajes, boli te uvo?
    067-123456

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

Quote Originally Posted by John Cena View Post
    Stvarno ne znam kako da ti docaram,aj da probam opet

E ovako,ja vozim kamion ,e sad ja vozim samo VELIKE objekte (tipa delta,voli,mercator albona....) i u te objekte postoji vremensko ogranicenje za isporuku robe koje je obicno od 14.00-15.00 zavisi kako u koji,prilicno kasno krenem ili se zadrzim cekajuci na istovar,i sad ako ne pozurim necu stic sve da isporucim,a ako ne isporucim ide mi destimulacija.Tako da sam primoran tako da radim vec skoro 2 godine(da ne pominjem kad pocne sezona pa cijelo ljeto sam na primorje i tu znam radit i do 15h dnevno)E sad mene milicija ne zaustavlja nesto cesto ,desi se 1 u mjesec ili u 2 mjeseca,jer vecinom znam dje mi stoje,ali pravim li te sitne prekrsaje pravim jer jednostavno sebi ne mogu priustit taj luksuz,ali tako je kod vecinu privatnika,sistem im je ****** i ti to moras trpjet jer ako se pobunis samo ti kazu IMA KO OCE AKO TI NECES,a mene se nesto bas ne ostaje bez posla,bolje bez vozacke nego bez posla zar ne?
    Praštaj, ali i dalje ne razumijem.
    Ako ostaneš bez vozačke i neko te zaustavi i pukne ti prijavu ni plata ti neće bit dovoljna da je vrneš.
    Ali ništa, ti viđi i pored škola isto na požuriš, pa će đeca pričekat da ti stigneš na istovar. :roll:
    Pošto i sam imam položenu C kategoriju znam odlično kako je vozit kamion. I sam sam ga vozio par puta da ne rečem desetak kroz grad i van grada.
    I što mi je novo nejasno, kako ti neko planira kad ćeš ti stić negdje na istovar a da to nijesi ti? Ili ti planiraš sam sebi? Neko tu griješi očigledno.
    Prelazak bulevara preko duple pune je za uzimanje vozačke godinu dana da se ja pitam, kao što se srećom ne pitam.
    Inače jedna stara mudrost za tebe, polako se najbrže stiže
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Ako ostaneš bez vozačke i neko te zaustavi i pukne ti prijavu ni plata ti neće bit dovoljna da je vrneš.
    Ali ništa, ti viđi i pored škola isto na požuriš, pa će đeca pričekat da ti stigneš na istovar. :roll:
    Pošto i sam imam položenu C kategoriju znam odlično kako je vozit kamion. I sam sam ga vozio par puta da ne rečem desetak kroz grad i van grada.
    I što mi je novo nejasno, kako ti neko planira kad ćeš ti stić negdje na istovar a da to nijesi ti? Ili ti planiraš sam sebi? Neko tu griješi očigledno.
    Prelazak bulevara preko duple pune je za uzimanje vozačke godinu dana da se ja pitam, kao što se srećom ne pitam.
    NE pokazujes razumijevanje. Ne znam jesi li radio negdje osim tu dje radis, a iz te pozicije je lako prodavat muda za bubrege. Znam jer sam bio u obje pozicije.

Ja razumijem momka potpuno, znajuci privatnike.
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    3,574
    Thanks Thanks Received 
    5,922
    Thanked in
    2,850 Posts

Jesam radio kod par privatnika liše ovoga gdje sam sad. Bio i fizikalac, i viljuškarista i vozač. I imao sam jedno vrijeme posao usko vezan za određeno vrijeme pa nijesam ovakve kikseve pravio a bio mi je zgusnut raspored vremenski.
    Baš zbog toga ne pokazujem razumijevanje za nekoga ko pređe preko duple pune da bi za 30 sekundi stigao ranije u distributivni centar VOLI-ja.
    Po toj logici i doktoru da oprostimo što je čovjeku napravio rez od po metra da bi mu izvadio trn, jer nije stigao da se koncetriše na manji rez jer ima drugog pacijenta a mora otkucat sms ženi? Ne mogu pokazat razumijevanje za to.
    Treba li da ponovim da je njemu konkretno vozačka dozvola = plata. Nema vozačke, u pravno sređenoj državi, ne bi bilo ni plate jer ne može da upravlja vozilom dok mu je oduzeta. Isto ovako se može taksista pravdat za svaki prekršaj, samo mislim da ga niko ne ćera da sa vrha Zlatice da vrijeme za KBC od 5 minuta i onda jurca ne bi li stigao. Nego dobro da ne širimo priču.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

kad vec spominjes to, koliko ste minimalno prekoracili i da su vas zaustavili? bilo odje bilo po svijetu? bas me zanima kakva su iskustva oko te tolerancije... meni jednom davno rekose da tolerisu do +5, medjutim nisam cini mi se nikad platio kaznu za prekoracenje a obicno idem max 10 preko.

Quote Originally Posted by Archi View Post
    Da upozorim vozace:Znate svi dobro put ka tuzima, na pravinu ide ogranicenje 80, onda 50 pred onu krivinu (inace je taj znak skinut) pa onda kad prodjete most ide 60 i doceka te druga pravina sve do pumpi gdje je 40, i gdje je fabia vozio preko 100 ... E sad idemo unazad, idemo iz pravca tuzi, prodjemo pumpe (ogranicenje 40) nema NIDJE ZNAKA 60 (dionica puta gdje je sa druge strane znak 60), znaci u toj oblasti mora biti u obje trake ogranicenje 60, medjutim znaka nema! I prije nekoliko su iznaslagali jedno 20ak vozacki na to mjesto. Ides 72 (inace ti ne bi ni kaznu za to pisali jer je tuda 60) ali posto nema znaka djubrad uzimaju vozacke naveliko jer je poslednji znak 40 i moras postovat to ogranicenje. Kako god okrenes oni su u pravu! Jos jedan u nizu ociglednih dokaza da samo pljackaju narod i da su daleko od toga da zele bezbjednost u saobracaju i manje udesa itd itd. Inace ja sam imao srece da se taj dan nisam tu zadesio, inace uvijek oko 70 idem tom pravinom jer sam bio ubijedjen da regularno vozim posto je tuda 60, ali eto znaka nema i kaznjavaju tu naveliko. Kako neko moze biti tako okrutan za platu od 200-300e. Imaju li oni imalo ljudskog u sebi? Siguran sam da pola tih sto su im oduzeli vozacku zaradjuje koru hljeba sa njom, i sta sad ce da rizikuje bez vozacke, i jos vece kazne i sranja.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by kvarni View Post
    NE pokazujes razumijevanje. Ne znam jesi li radio negdje osim tu dje radis, a iz te pozicije je lako prodavat muda za bubrege. Znam jer sam bio u obje pozicije.

Ja razumijem momka potpuno, znajuci privatnike.
    hvala na razumijevanju eheh

Jesam radio kod par privatnika liše ovoga gdje sam sad. Bio i fizikalac, i viljuškarista i vozač. I imao sam jedno vrijeme posao usko vezan za određeno vrijeme pa nijesam ovakve kikseve pravio a bio mi je zgusnut raspored vremenski.
    Baš zbog toga ne pokazujem razumijevanje za nekoga ko pređe preko duple pune da bi za 30 sekundi stigao ranije u distributivni centar VOLI-ja.
    Po toj logici i doktoru da oprostimo što je čovjeku napravio rez od po metra da bi mu izvadio trn, jer nije stigao da se koncetriše na manji rez jer ima drugog pacijenta a mora otkucat sms ženi? Ne mogu pokazat razumijevanje za to.
    Treba li da ponovim da je njemu konkretno vozačka dozvola = plata. Nema vozačke, u pravno sređenoj državi, ne bi bilo ni plate jer ne može da upravlja vozilom dok mu je oduzeta. Isto ovako se može taksista pravdat za svaki prekršaj, samo mislim da ga niko ne ćera da sa vrha Zlatice da vrijeme za KBC od 5 minuta i onda jurca ne bi li stigao. Nego dobro da ne širimo priču.
    Evo posto volis logiku,sad cu ti opisat samo 1dan u kratkim crtama.dodjem u 7 u magacin camim 2-3 sata dok ne dobijem papire za utovar,onda mi treba skoro sat vremena da se utovarim to je vec skoro oko 11.00-11.30,e sad treba da isporucim robu u voli na stari,albona gala,albona konik,merkator konik,voli zlatica,merkator gintas,merkator velika pjaca,merkator tuski put,merkator preko puta lakovica,delta sat kula,delta city,merkator masa,merkator mala pjaca,albona trend,albona diskont(kod 5 solitera preko morace),voli tolose i merkator rogame. I niko mi ne prima robu posle 2 i obavezna su cekanja u dosta objekata nekad i po 3 sata ,e sad kad si tako pametan ti mene fino objasni kako ja to da stignem ako izuzmes truli sistem rada dje ja krecem u 11 i dje skoro svaki dan imam 2-3 ture?Zivo me interesuje odg

Page 142 of 825 FirstFirst ... 4292132138139140141142143144145146152192242642 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)