Ima config na njemacku sajt. To je sramota koja je cijena...
Radar Cruise Control.
TAKUMI
Ima config na njemacku sajt. To je sramota koja je cijena...
f6
41000 a opet nije u fulu.
TAKUMI
Vis, vec je otpao znak sa prednje felme:
A sto je najgore, verzije do 122 KS ce imati most pozadi, a ne multilink.
Izgleda da od 123 KS pocinje ozbiljnost.
R valjda, 4 spulje:
![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 12-09-12 at 07:22.
TAKUMI
shestica masu ljepsa..
Originally Posted by my name is ...
E zamisli auto koje fura most pozadi :hopelessness: kakva tuga.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/25133 a sto je sa ovim autodilerom![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Zamisli, CD SARZER...
Jooooojjjj....
TAKUMI
Nisi pogodio poentuDodatne informacije:auto je masina radi ko singerica ljeti ko metak nista mu ne falji vozila ga baba po potrebi
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Vidio sam to...ali mi je interesantno kako ljudi kazu: SARŽER.
TAKUMI
To su tako napravili ovi sa autodilera, samo se strikiraju opcije za opremu![]()
17 Al-Isra, 37:
Golf VII GTI. http://www.vijesti.me/vijesti/golf-vii-gti-clanak-93343 kako je smijesan unutra.
17 Al-Isra, 37:
Sajam automobila u Parizu polako odmiče od nas i vidjeli smo pregršt noviteta što i nismo bili u mogućnosti vidjeti zadnjih par godina. Od VW-a smo očekivali nešto novo kada je u pitanju nova generacija Golfa i da nije napravljen na novoj platformi mogli bi slobodno reći da se radi o običnom redizajnu ne i novom automobilu.
VW je na sajmu automobila u Parizu otišao korak dalje kada su u pitanju gluposti. Kako bi njihov izložbeni primjerak izgledao niže i atraktivnije nego je to serijski model, opruge automobila su nategnute što možete vidjeti i na fotografijama. Fotografije je napravio Njemački Vau-Max.de, dakle Njemački magazin kojem je prioritet pisanje o samim VW automobilima. Nevjerovatno za VW!!!
pitanje je hoce li spaneri biti dio dodatne ili standardne opreme, vrijeme ce pokazati.
Kopirano sa drugog foruma...vec je dosta forumo ovo obislo pa je red i odje...
Da li je ovo moguce?
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
xaaxaxaxaxaxxa pa ovi kao da su sa konika ehehe epic zivota mi
Naravno da je moguce. Ovo radi vecina.
TAKUMI
a to svako radi, samo da bi auto sto ljepse izgledalo![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Pa imaju li to malo para da makar za izlozbeno auto stave nize opruge. Bolje da su kupili 6 dzakova cementa pa ga natovarili dobro, dobili bi isti efekat.
17 Al-Isra, 37:
Ali dzakove vide novinari i posjetioci.
TAKUMI
Pa u tome je i fora, da makar nemaju sta da kriju.. Natovarili smo ga (da bi bio nizi i ljepsi) da pokazemo kako je dobar da se sa njim cera i gradjevinski materijal
..
17 Al-Isra, 37:
Test Golfa VII:
![]()
TAKUMI
ima li ko amaroka jeftino dajem bubreg ? ; )
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Dobro djeluje i spolja i unutra.
Po meni dosta fino auto, ali mozda kad bi bio u full opremi nekih 17-20 000e
Neko spomenu 41 000 i to ne full oprema, lol? Losh trip je dovatio ljude iz VWa.
Nije ni P od Premium Brenda da bi imao takvu cijenu.
Last edited by NoReason; 04-10-12 at 14:24.
Lexus CT u totalnom fulu ne kosta toliko.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks