Hvala za info. Znam da su u tri opstine: Niksic, Kotor i Budva. Nadao sam se da ce ipak biti vraceno da se glasa za gradonacelnika, ali izgleda nista od toga.
DPS - Milo Djukanovic
SDP - Ranko Krivokapic
SNP - Srdjan Milic
NOVA - Andrija Mandic
PzP - Nebojsa Medojevic
Pozitivna - Darko Pajovic
Pravedna - Rade Bojovic
LP - Andrija Popovic
NS - Predrag Popovic
DSS - Ranko Kadic
SL - Dobrilo Dedeic
PVP
Manjinska - Albanska
Manjinska - Bosnjacka
Manjinska - Hrvatska
Neka druga
Necu glasati
Lokalni su samo u 3 opstine i glasa se za odbornicke liste, a odbornici biraju gradonacelnike.
Hvala za info. Znam da su u tri opstine: Niksic, Kotor i Budva. Nadao sam se da ce ipak biti vraceno da se glasa za gradonacelnika, ali izgleda nista od toga.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Sastav liste kandidata SDP-a za poslanike u Skupštini Crne Gore:
1. Ranko Krivokapić
2. Rifat Rastoder
3. Vujica Lazović
4. Boro Banović
5. Ivan Brajović
6. Raško Konjević
7. Damir Šehović
8. Draginja Vuksanović
9. Džavid Šabović
10. Izet Bralić
11. Mićo Orlandić
12. Mubera Kurpejović
13. Jelena Mitrović
14. Krsto Bošković
15. Mirel Radić Ljubisavljević
16. Hidajeta Bajramspahić
DPS
1.Milo Đukanović
2. Igor Lukšić
3. Svetozar Marović
4. Željko Šturanović
5. Branimir Gvozdenović
6. Duško Marković
7. Mevludin Nuhodžić
8.Milutin Simović
9. Miodrag Bobo Radunović
10. Milan Roćen
11. Daliborka Pejović
12, Slavoljub Migo Stijepović
13. Sanja Vlahović
14. Maja Ćatović
15. Miomir Mugoša
16. Tarzan Milošević
17. Milica Pejanović Đurišić
18. Predrag Sekulić
19. Suad Numanović
20. Vladan Vučelić
21. Filip Vuković
22. Radivoje Lala Nikčević
23. Vladimir Kavarić
24. Miodrag Vuković
25. Šefkija Murić
26. Srđa Popović
27. Slobodan Krušo Radović
28. Saša Pešić
29. Predrag Bošković
30. Jovan Martinović
31. Branko Čavor
32. Luiđ Škrelja
33. Milorad Vuletić
34. Obrad Mišo Stanišić
35. Zoran Jelić
36. Marta Šćepanović
37. Zoran Srzentić
38. Husnija Šabović
39. Zoran Vukčević
40. Halil Duković
41. Branka Tanasijević
42. Vuk Roćen
43. Rešid Adrović
44. Žana Filipović
45. Željko Aprcović
46. Časlav Vešović
47. Zorica Kovačević
48. Radovan Obradović
49. Nada Drobnjak
50. Veljko Zarubica
51. Vesna Miranović
52. Nikola Gegaj
53. Božidarka Popović
54. Jasmin Sutović
55. Nermin Abdić
56. Maida Bešlić
57. Alma Kršić
58. Milica Nikolić
59. Katarina Kažanegra
60. Zilha Idrizović
61. Sonja Nikčević
62. Maja Bakrač
63. Nermina Šabović
Prema saznanjima “Vijesti” iz Demokratskjog fronta nakon lidera Fronta Lekića, druga na listi je predsjednica Foruma žena Nove srpske demokartije dr Ljiljana Đurašković iz Ulcinja, dok će treća biti šefica odborničkog kluba Pokreta za promjene u Skupštini glavnog grada i nekadašnja poslanica te stranke Branka Bošnjak. Bivši funkcioner Socijalističke narodne partije (SNP) Milan Knežević naći će se na četvrtom mjestu izborne liste Demokratskog fronta, dok će vođa nikšićkih sindikalaca Željezare i jedan od lidera građanskih protesta Janko Vučinić biti na petoj poziciji liste. Na šestom mjestu liste DF biće Andrija Mandić, nakon kojeg slijedi Nebojša Medojević na osmom mjestu nalazi se Predrag Bulatović....
Da li je istina vidjeće se kad zvanicno objave
Koalicija „Zajedno“, koju čine Stranka penzionera, invalida i socijalne pravde i Jugoslovenska komunistička partija Crne Gore, sjutra će predati Državnoj izbornoj komisiji izbornu listu za izbor poslanika u Skupštinu Crne Gore, sa potpisima podrške građana, u skladu sa Zakonom o izboru odbornika i poslanika. Lista je podržana potpisima od 6000 građana.
Nosilac liste je Miloje Šestović, član glavnog odbora Stranke penzionera, invalida i socijalne pravde, a u vrhu koalicione liste nalaze se: general Miomir Džankić, član centralnog komiteta Jugoslovenske komunističke partije Crne Gore; Vladislav Vuković, član centralnog komiteta Jugoslovenske komunističke partije Crne Gore; Miladin Kadić, predsjednik Stranke penzionera invalida i socijalne pravde...
PS.
Ako neko zna jos neke liste koje su objavljene neka postavi da vidimo
.
"Naprijed Crna Goro". Neka, djaole... Nesto ovako neoriginalno (i nepismeno, ako cemo da sitnicarimo) prilici DPS-u.
Inace, "Napred Srbijo" je slogan koji je SRS koristila na pretproslim izborima u Srbiji, kasnije i Nikoliceva poslanicka grupa u skupstini Srbije, nakon rascjepa maticne stranke.
_________
Milo objasnio, može lock
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
“Nije dovoljno jednom četničkom vojvodi, jednom ambasadoru velikosrpskog nacionalizma i jednom kolumnisti najvećeg narkoklana na Balkanu da se zaklone iza zvučne parole militarističko demokratskog sadržaja kakav je Demokratski front da bi pokušali da operu svoju prošlost i da zavaraju crnogorsko biračko tijelo”, kazao je lider DPS-a aludirajući na Andriju Mandića, Miodraga Lekića i Nebojšu Medojevića.
Da li je moguce da ovako nesto izjavi covjek koji je prije 20ak godina rekao da mrzi sah zbog njihove sahovnice, i da ljudi kuliraju tako nesto evo vec godinama? Dajte molim vas,ovo vrijedja svakog ko ima IQ veci od 80!
Намјерно Другачији...
Meni je jos jace ovo za narkoklanove,ko o cemu...
Last edited by Mstislav; 18-09-12 at 12:12.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Djukanovic, kao i obicno, sa istinom nije na ti. Njega su u Beogradu cuvali bas Siptar i ekipa, a ta ista ekipa koja je u vrijeme krajem 98. i pocetkom 99. bila zajedno sa Surcincima, krila se u Crnoj Gori. Dakle, neko ovdje laze. Inace, Siptar i njegovi su imali oruzne listove, a pogodi gdje su im izdati. I ko je to mogao da naredi.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
imenom i prezimenom nepoznate birace..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Sve za koje nijesu sigurnioslovit imenom i prezimenom da im se jos vise zivot zagorca![]()
tako radi i snp/nova, ista je to skola
She is only here to annoy herself!
Valjda nije teško zaključit da misle na birače za koje se ne zna koga glasaju...
Nijesi znao da se to ovako radi...? Ne u DPS-u nego u svakoj partiji koja ima dovoljno kadra za ozbiljan terenski rad...
Normalno, bijah posmatrač za jedne izbore, putem pisma glasovi samo za DPS i SNP...
#fakenews
Terenski rad je normalan, ali ovo nije terenski rad nego profajliranje kako bi kasnije "aparat" preuzeo stvar u svoje ruke. To je ono što opozicija ipak nema.
Postovani Hari,
moze li jedan novi poll, da glasamo za AKTUELNE PARTIJE I KOALICIJE,
za one koje izlaze na IZBORE,
strasno me interesuje, koliki je procenat POZITIVNIH na PdFu.
A ovaj STARI POD KLJUC.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Ako mogu da dam svoje skromno mišljenje, građane Crne Gore bih savetovao da ne padaju u euforiju oko izbora nego da razmisle o tome šta treba i mogu da očekuju od vlasti i države, a šta ne treba i ne mogu i da se tako opredeljuju za sebi najbliže ili pak da odluče da nikome ne daju svoj glas. Lično, da sam glasač u CG ne bih izašao na izbore kao što nisam izašao ovde, mada mi je drago što je promenjena vlast u Srbiji. Ali zašto bih ili ne bih izašao i srpska politička scena to je neka sasvim druga priča.
Predviđam da rezultati izbora ponovo neće biti veliko iznenađenje, ne treba od samih izbora i rezultata očekivati nešto posebno, međutim mislim da će uslediti početak prekomponovanja stvari U CG čija će inicijalna kapisla ipak biti u ovom izbornom političkom procesu. Govorim o samom početku. To mišljenje baziram na povećanju inteziteta diskusije u CG izvan samih stranaka, to mi je ovako sa strane dosta indikativno. to je još jedan razlog zašto ne treba biti previše euforičan ili razočaran izbornim rezultatima.
Ja mislim da će te promene započeti na personalnom nivou, ljudi iz više različitih stranaka i vanstranačke ličnosti će se okupiti oko ideje šireg društvenog dogovora, na početku sasvim neformalno, a počeće od prostih ekonomskih pitanja i pitanja uzajamne kontrole, što su osnovna pitanja države. Tu se radi u stvari o balansu interesa, želja za tim je očigledna, a počiva u svesti da je jedan generalni dogovor od velike koristi za najveći broj učesnika u njemu. Ja mislim da ima dovoljno takvih ljudi u CG. Znači i dalje su to "sebični" lični i grupni interesi ali bolje i slobodnije artikulisani i uzajamno kontrolisani. Kada se tako te osnovne stvari postave, onda ono ostalo postaju tehničke stvari, što će mnoge sklone apokaliptičnim scenarijima navesti da se konačno zapitaju da li su im stavovi ispravni ili im je ipak neko (odvojena, ničim kontrolisana manjina) ciljno prodavao muda za bubrege tokom dužeg perioda. Da se razumemo ovde govorim o jednom dugoročnom procesu a bićemo svedoci njegovog početka. To će trajati godinama, naravno stvari nikada ne mogu biti savršene ali će postojati jedan bolji okvir za izražavanje sopstvenih legitimnih interesa svakog pojedinca i grupe.
One sada na vlasti - ako čitaju - bih savetovao da prestanu da oblikuju društveni život po svojoj zamisli jer ako ne dozvole da se interesi građana slobodno artikulišu u formalan glas, već pokušaju sa podmetanjem kukavičjih jaja, pozivanjem na unutrašnje neprijatelje i osnivanjem policijskih stranaka kakvih već ima u CG, sve to će se njima na kraju svih krajeva najviše obiti o glavu na manje poželjan način, što nije nikome u interesu.
Eto, to bi bio moj dosadan, opšti upis o zdravoj osnovi. Znam da je zanimljivije bacati pakosti, boriti se protiv konstruisanih neprijatelja, drviti oko crkve i slično kao što je sad u modi, ali šta da radim, to je samo moje mišljenje.
Jesu li oni trazili RUSE ILI GUSLE ?
Ja ću definitivno za Pozitivnu čim sam vidio da je meni omiljeni političar zvanično u njenom odboru (pričam o Rakčeviću)
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks