sto znaci da bi mogli i da izgubimo protiv san marina, sve isto nam se 'vata?! :mrgreen:
Pa naravno da se brišu,uvijek je tako sa grupama đe je 6 ekipa.
sto znaci da bi mogli i da izgubimo protiv san marina, sve isto nam se 'vata?! :mrgreen:
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Nama treba jedan ovaj Britannia stadion nikakvi spejs satlovi i arene sto se sad prave.
Taman smo ka' bagra iz Stouka.
Nedostaje nam menadžer sa karakterom i krila.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
ljudi,ne moze se graditi takvo nesto kad nema populacije..treba imati barem nekoliko miliona stanovnika da se puni itd..gledajte lige iz eks ju sve same duhovne tribine..malo se napuni neka tekma i to je to..bez dolazenja na stadion, nema para a ond anema ni boljih stadiona, igraca ovo ono
Najbolji su oni cvrtsti montazni stadioni..nista bolje oni skupi ne izgledaju..jednu 5 do 10 hilj stolica i naravno imati jen dva stadiona za repku
Ne veli niko da se sagradi Vembli, broj mjesta bi bio prilagođen.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Ja sam i s istocnom tribinom zadovoljan, do tada nek nas jebu u zdrav mozak.
mislim da smo o ovome vec pricali i prikazivali razne stadione sa cijenama, mislim da od toga nece biti nista nikada, pa Djurdjevac je sam rekao da drzava treba to da izgradi da oni tu ne mogu nista. a drzava kada to ne pominje ni kao izborni program, bar da nam oci mazu onda stvarno od toga nema nista.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Da je nama jedan Pulis, ne bi se zalio, obzirom da imamo Brnu maga
Sto se Britannia stadiona tice, ne bi bas volio takav stadion, ako bi se gradio novi. Najvise zbog onih praznina izmedju tribina. Radije bi stadion tipa onog u Mariboru:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ljudski_vrt
Samo da je malo veci.
Deserve's got nothing to do with it.
Učinak naših internacionalaca proteklog vikenda
CDM i CGF vam donose učinak naših internacionalaca proteklog vikenda u fudbalskim ligama širom svijeta.
GOLMANI
Miroslav Vujadinović (Vlaznija) – Vlaznija slavila 3-0, Vujadinović branio bez greške.
Veljko Bajković (Hotur) – Tri puta savladan u porazu od Leiknera 2-3.
Mladen Božović (Videoton) – Nesavladan tokom 90 minuta meča protiv Diosđera. Videoton neprijatno iznenadio remizirajući 0-0.
Miloš Mandić (Obernojland) – Primio tri gola u remiju protiv Klopenburga 3-3.
Vladan Giljen (Nacional) – Tri puta savladan na gostovanju Benfici (0-3).
ODBRANA
Nikola Vujadinović (Šturm) – Igrač utakimce u pobjedi Šturma nad Vakerom 3-0. Postigao dva gola, u 35. i 69.minutu.
Mijuško Bojović (Šarloa) – Standardan u ekipi Šarloe. Igrao cio meč u jako važnoj pobjedi na gostovanju ekipi Monsa. Šarloa pobijedila sa 3-2.
Luka Pejović (Jagelonija) – Igrao svih 90. minuta, u 37. minutu zaradio je žuti karton . Njegov tim je remizirao sa Polonijom 1-1.
Vladimir Božović (Rapid B.) – Ušao u igru u 65.minutu. Rapid na svom terenu savladao Gloriju sa 3-1.
Vladan Adžić (OFK Beograd) – Zbog pobrede u 15.minutu zamijenje. OFK Beograd poražen na gostovanju Slobodi iz Užica 2-3.
Milko Novaković (Javor) – Igrao cijeli meč. Javor poražen kod kuće od Donjeg Srema 0-1.
Dejan Ognjanović (Smederevo) – Standardan u dresu Smedereva koje je poraženo na gostovanju protiv Radničkog iz Niša.
Igor Zonjić (Teleoptik) – Igrao cio meč protiv Jedinstva koji je završen podjelom bodova 0-0.
Dejan Boljević (Tatran) –Ušao u igru u 80. minutu. Njegov tim je savladao Nitru 1-0.
Petar Bojović (Virton) – Odigrao cio meč u pobjedi svog tima na gostovanju Kalaminu 1-0.
Ivan Kecojević (Gaziantep) – Ustalio se u odbrani Gaziantepspora koji je poražen na gostovanju Kašimpaši 3-0.
Risto Lakić (Čukarički) - Čukarički poražen an svom terenu od Novog Sada 1-2. Lakić igrao cio meč.
Denis Cana (Varnsdorf) - Igrao cio meč u pobjedi njegovog tima nad Karvinom 4-1.
VEZNI
Vladan Savić (Kečkemet) – Još jednom igrao cio meč. Kečkemet poražen kod kuće od Lombard Pape 2-3.
Nikola Drinčić (Krasnodar) – Krasnodar poražen 5-2 na gostovanju Anžiju. Naš reprezentativac igrao cio meč.
Nemanja Nikolić (OFK Beograd) – Odigrao cio meč na gostovanju Slobodi. Dobio žuti karton.
Marko Vešović (Crvena Zvezda) – U 68.minutu igre zamijenio Mudrinskog.
Milorad Peković (Grojter) – Zamijenjen u 77.minutu igre. Njegov Grojter kod kuće poražen od Šalkea 0-2.
Sead Gruda (JIPPO) - Igrao svih 90 minuta na gostovanju ekipi PK-35. Njegov tim doživio poraz od 4-3.
Petar Grbić (OFK Beograd) - Izašao iz igre u 79.minutu.
Mirko Raičević (Zakarpatja) - Dobio crveni karton u 88.minutu meča protiv Metalurga iz Zaporožja koji je završen bez pobjednika 1-1.
Branko Bošković (DC Junajted) - Zamijenjen u 56.minutu meča protiv Nju Inglanda. DC slavio sa 2-1.
NAPAD
Ivan Vuković (Hajduk S.) – Odigrao svih 90 minuta na gostovanju u Zaprešiću. Hajduk osvojio bod odigravši 1-1. Vuković zaradio žuti karton u 20.minutu.
Mirko Vučinić (Juventus) – Ušao u igru u 55.minutu meča protiv Đenove i preokrenuo njegov tok. Prvo je u 61.minutu asistirao Đakeriniju za 1-1, da bi u 78. iz penala doveo Juventus do prednosti. Asamoa je u 84. potvrdio trijumf Juventusa.
Stevan Jovetić (Fiorentina) – Postigao vodeći gol za Fiorentinu u 43.minutu,a u 65.minutu asistirao Toniju za konačnih 2-0 protiv Katanije.
Filip Kasalica (Crvena Zvezda) – Ubjedljiva pobjeda Crvene zvezde u Kragujevcu. Naš reprezentativac zatresao je mrežu Radničkog u 83. minutu.
Jovan Vučinić (Čukarički) – Igrao svih 90 minuta protiv Novog Sada.
Nikola Nikezić (Olimpija) – Postigao gol za 3-0 protiv Triglava u 72.minutu, samo minut kasnije zamijenjen.
Stefan Nikolić (Steaua) – Ušao u igru u 74.minutu. Steau slavila na gostovanju Iasiju 3-0.
Goran Vujović (Eger) - Igrao cio meč protiv MTK, njegov tim ubjedljivo poražen 3-0.
Vladimir Gluščević (Hapoel Haifa) - Ušao u igru u 54.minutu ali nije uspio da pomogne svom timu da izbjegne poraz od Makabija iz Tel Aviva 1-3.
Bogdan Milić (Gvangžu) - U igru ušao u 77.minutu meča i bio neprimijetan do kraja. Gvagžu remizirao 1-1 na gostovanju Čunamu.
Dejan Damjanović (Seul) - Postigao vodeći gol na gostovanju Busanu. Seul slavio sa 2-0.
Andrija Delibašić (Rajo Valjekano) - Za dva minuta pogodio dva put mrežu Atletiko Madrida, međutim njegovi golovi nisu bili dovoljni da se izbjegne poraz od 4-3.
Bojan Kaljević (Metalourg) - Igrao svih 90 minuta na gostovanju Buksorou (0-3)
http://www.cdm.me/sport/fudbal/ucina...klog-vikenda-2
Dick Laurent is dead!
vise igraca na poziciji golmana nego u veznom redu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Što radi ovaj Ognjanović na spisak,što prate njega koji?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Zar nije Kaljević vezni igrač ?
evo je đorđević upisao prvih 15 min u LŠ. mada ih je malaga sa 3 komada ispratila...
Nocas Mirko i Basa. Da li je igrao Beciraj sinoc ? Jer znam da nije bio u prvu postavu.
Već je bilo riječi o interesovanju Juventusa a sad i Manchester Cityja
Juventus i Siti žele Jovana Vučinića 2012-09-20 09:01
![]()
Torinski Juventus i Mančester siti zainteresovani su za mladog fudbalskog reprezentativca Crne Gore Jovana Vučinića, objavio je Sportski žurnal.
Beogradski list, pozivajući se na britanski Miror, piše da je napadač Čukaričkog na listi želja Roberta Manćinija i da je njegova cijena oko 200 hiljada EUR.
Navodi se da je na zvaničnom sajtu Mirora postavljen i video snimak sa utakmica Vučinića.
On je kazao da ga je interesovanje velikih klubova iznenadilo, navodeći da i dalje "čvrsto stoji na zemlji".
"U prvi mah sam mislio da je u pitanju šala, ali kada sam vidio na italijanskim i engleskim portalima vijest, nijesam mogao da ostanem ravnodušan. Znam da su ljudi iz italijanskog giganta pričali sa mojim menadžerom, ali ne bih volio da prejudiciram, jer zaista većinu informacija znam samo iz medija", rekao je Vučinić Sportskom žurnalu.
Talentovani napadač, koji je rođen u Baru, prošao je mlađe kategorije Partizana i postigao 103 gola.
Igrao je za Teleoptik, Smederevo i ove sezone za Čukarički.
On je kazao da je sa 12 godina došao u Partizan.
"Prošao sam sve kategorije, ali sticajem okolnosti nikada nijesam zaigrao za prvi tim Partozana. Kalio sam se pola godine u crno–bijeloj filijali, Teleoptiku, a put me je dalje odveo u Smederevo. Sada sam u Čukaričkom, koji ima jasne i visoke ambicije", rekao je Vučinić.
On je podsjetio da je odigrao četiri meča za mladu reprezentaciju Crne Gore i postigao jedan gol.
"Čast mi je što igram u selekciji do 21 godine i nastojaću da i u budućnosti pružam dobre partije. Postigao sam gol protiv Slovačke u finalu turnira u Ukrajini i mnogo mi znači za samopouzdanje", zaključio je Vučinić.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/juven...ovana-vucinica
Pravo da vam kažem, meni je čudno ovoliko interesovanja. Momka, istina, nijesam gledao, ali on ima 20 godina i 8 mjeseci. Igra u srpskoj ligi koja je (ako izuzmemo Partizana i Zvezdu) barabar kao naša. Prošle godine je igrao za Smederevo a ove prešao u Čukarički. Koliko vidim statistiku (ono što mogu naći na internetu) još nije dao nijedan gol, a igra na poziciji napadača.
Dick Laurent is dead!
@amnesiac momak se raspada kako u klub , tako i u reprezentaciju i to se valjda bio posvadjao sa pola reprezentacije, tako da ne shvatam okle ovo interesovanje za njega, ukoliko ga uopste i ima, mozda neko troluje.
Misliš FootballAgent?![]()
Dick Laurent is dead!
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks