Andrija 2 gola za Rajo noćas, ušo s klupe.
Kakav dan za naše špiceve..
Andrija 2 gola za Rajo noćas, ušo s klupe.
Kakav dan za naše špiceve..
Bijo si poziw koi se neodbija
I Damjanovic je dao go danas.
i djalovic je dao gol![]()
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Delibasic dva komada Atletiku
Nešto bih samo da napomenem.
Britannia, stadion Stoke City-ja. Kapacitet 27,740.
Koštao: 14,7 miliona funti
![]()
![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Treba dodat' da ima poslovne prostore, podzemno grijanje, da se može proširit' ukoliko ima potrebe, da nema 'slijepih tačaka' i da ima dovoljno prostora za pedesetak kamera.
Nema tunel, trg, fontanu...
Ne odgovara nam ovo.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Nista bolje od ovog nam ne bi trebalo,ali nas truju sa nekim glupim pricama stadion na vrhu hotela i lijevom krilu jedra..
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Samo da dodam da bi kod nas izgradnja ovakvog stadiona trebala da bude jeftinija.Zbog neuporedivo jeftinije radne snage kod nas u odnosu na UK, i kod same izgradnje a i kod projektovanja.Uz to drzava i opstina bi se odrekle svih dazbina i dali bi besplatno lokaciju.Znaci maksimalno 10 miliona GBP.
Last edited by suponik; 17-09-12 at 09:33.
Ne znam sto vam je!? Zaboravite na novi stadion. Napravice se samo istocna tribina sa najvise 4000 mjesta i to je to. Ali ce kostat 20miliona jer Mugosa oce poslovne prostore i svakakva gov*a.
Ko od naših igra ligu šampiona ove godine?
Vučinić (Juve), Baša (Lil), Đorđević (Zenit), Bećiraj (Dinamo ZG)... jel to to?
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Mislim da jeste, u LE bi se mogao nać' još poneko.
Bonja mi pada na pamet, Zverotić je u grupu sa Liverpulom itd.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
eto neka vijesti sledeci clanak izbace o stadionu... koliko bi ovi nasi potrosili na jednu tribinu, a koliko je nedje kostao cijeli stadion..![]()
I znam da danas je danas
Pogledajte kakav su olimpijski stadion i sportski kompleks napravili Rumuni u Kluzu, i sve to za ukupno 45 miliona EUR !
Cluz Arena
Last edited by suponik; 17-09-12 at 11:49.
http://en.wikipedia.org/wiki/Cluj_Arena
Evo baš gledam. Kapacitet 30k.
Izgleda prejako i moderno. Ne volim atletsku stazu, ali za ove pare skidam kapu. Tako se to radi ..
I znam da danas je danas
Pored svega toga, pored stadiona je izgradjena i hala za kosarku i ostale sportove od skoro 10.000 mjesta i jos ponesto okolo.
A nema šanse ljudi.
Nemamo mi tu fudbalsku kulturu. Kad bi nam napravili ovo, odma bi se u tim tribinama poizdavali poslovni prostori Seksi šopovima i pokušajima od diskoteka. Na kraju bi tu neki gorštaci držali kafanice đe je zidar 1e i rakija 0,40e, pa bi to ličilo na jedno veliko ruglo. Nije za nas ništa bez poljana s ogradom i montažnim tribinama. Vjerujte.
Znači ja zbog mrtvih 20-30 miliona eura (toliko je dovoljno za cijelo zdanje od 25+ hiljada mjesta) moram da kampujem ispred Morače kad dolaze Englezi i slični i moram da 90% ostalih mečeva odgledam sa loših mjesta, sa kojih ne vidim dobar dio meča kvalitetno.
I moram da se sa stokom guram kad dođe neka Bugarska i da posmatram nervoznu gomilu, incidente i sl ..
Jednom u prvom kvalifikacionom ciklusu, kad nije bilo obilježen put do šaltera, nego kako se ko progura, umalo nijesam nogu izgubio. Čekam standardno sa gomilom, sve regularno i u trenutku kad se šalter otvorio stoka je sva grunula naprijed, pritiskajući nas uz zid. I kad kupiš kartu, niko neće da ti se pomakne da prođeš, nego te još jače guraju, da im neko ne zauzme mjesto jbg. Zaglavila mi se bila noga, vikao sam na rulju i psovao sve živo, dok me jedan sekjuriti nekako ne podignu i povuče.
@Vlado
Amin.
I znam da danas je danas
Na kraju ce da se brisu bodovi protiv San Marina, sto znaci da mi prakticno imamo jedan bod.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks