K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Bijo si poziw koi se neodbija
Mudar covjek ne kaze sve sto misli, ali misli sve sto kaze.
‚‚Olja...‚‚
‚‚Molim?‚‚
‚‚Ti si divna‚‚
:angel:
Boze. Glen. Nikako da odustanes. Ovo ja samoj sebi svako jutro![]()
Inace, simpatican si, ne smeta meni nista. Jeste malo bezveze sto se ne mozes otkaciti. Evo imaces i reputaciju jer pretpostavljam da je to tvoj cilj?![]()
hahahahahahahaah bravo bravo.. kako se otkacit od tvojih izjava? jedva cekam da nesto postujes obraza mi![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Pa jedino tako mogu i da te primetim na forumu a i drugi... Rekao si mi sta mislis na fb... Ne znam je li te vise iritiraju postovi moji ili to sto te ne primecujem na forumu.U svakom slucaju, posto tebi lepo reci nije dovoljno a ja se ne spustam na taj nivo, pozdrav i zaobidji me
![]()
Izdrzi ako mozes, nece ga to dugo drzati, mene je smarao jedno pola godine, pa je onda presao na mog komsiju. Ovaj komsija kukavac je izbrisao fb zbog njega i ima tikove na desno oko.
Trudicu se. Samo tesko je ziveti u strahu konstantnom da ce me on quotovati. Nije to zivot onda....
Shone, sram te bilo kao prvo, dao sam ti dusu dao sve, dao sam ti da me ubijeeeeeeeeeeš, dao bih ti opet bilo šta samo da si moja voljenaaaaaaa
rakija šampanjac? može može
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Kad gledas threesome tri simpaticna kroisnika foruma.
I am so post-rock I shit sad birds.
Znas kako mi je zao ovog komsiju, mlad momak a zmiga ne jedno oko.
Od cega je ta rakija?
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
posao these days, baš!
nothing comes from violence and nothing ever could
Vino vino vino vino vino vino vino vino viiiiiiiiiiiiiiino![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Koka kolaaaa
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Ceskanje po kosi, ledjima...auhhh
Mudar covjek ne kaze sve sto misli, ali misli sve sto kaze.
:yipiiii:
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks