sva auta u MP auto su odlicna,provjerena informacija....
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
da nije ko mozda gledao onu 147 u mp(s) auto? je li cemu?
Dont miks grendmas end frogs.
sva auta u MP auto su odlicna,provjerena informacija....
mp bmw salon onaj na zabjelo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
To ti je sad preko puta Volija kod kruzhnog put Zete...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
da,tacno preko puta njih
jel ova crvena 145 Darkova iz bara, a 155 Abijeva?
Lepo,lepo...
ima li ljepseg karavana tj. sportwagon-akaravan je pregruba rijec za ovu umjetnost
![]()
Last edited by Stivi; 06-09-12 at 08:00.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
gledao sam je nedje skoro...i mogu ti reci da mnogo dobro izgleda kao karavan...
ja sam sto put napisao 159 sw i nista preko , tacka, nema, gotovo,
moze lock
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ljepsi ovaj SW od obicnog.
Dje ima djelova za ove Alfe? Trese u prvoj brzini, prilikom malog gasa, ne gine mi neki trosak, tipa plivajuci zamajac. Naravno, ukoliko zelim da vozim tako i rizijujem, ne gine mi nikakav trosak... 156 1.9 JTD.
Koliko je ovo realna cijena za Breru...Naravno + carina itd itd
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...eviousOwners=1
Ima li dje koja dobra 147 na prodaju?
ja sam pola godine trazio 147, i za to vrijeme nisam nasao jendu jedinu koja je valjala...a to je bilo prosle godine... ko zna..mozda sad ti budes bolje srece![]()
Ma i sve da se zamijeni, kad se ima para, nije problem... Vidjeh u prodavnici 350 zamajac, set kvacila 175, ..., a vidim po Srbiji ima i za 280 i 122... Sad ne znam ima li kod nas nekih povoljnijih varijanti, tj. "na divlje", i te fore...
Vozi se ona odlicno, uz to treskanje, uz "lose" odvajanje, uz izuzetni nizak gas...
Sad, majstor koji je prvi "dijagnosticirao" zamajac, onako na prvu loptu, kad ju je uzeo u ruke, izvozao, odustao je od toga, cak nije vise ni spominjao. Cak je bio pomalo i odusevljen voznjom, kako to vec i biva kad neki ljubitelj nagazi u Alfi...
Ispregledao ju je, iznatezao, i sem nekog potrosnog materijala od nekih 60-ak eura, nije nasao nista za zamijeniti. Ostalo je jos da kad mu ga povedem da zamijeni te krajeve spona, trla vrla stvari, da jos stope motora pogleda...
E sad, ja ipak mislim da ni u jednom trenutku ne treba da tako podrhtava, koliko god bilo na tom nekom "to je dizel, trazi gas" nivou (mada bivalo je da je drug vozi desetine kilometara, glatko. Jer gazi stalno gas), pa mislim da je zamajac ne pri kraju, ali da nije bas ni top... posto se nema bas sad viska 500e, sacekace se par mjeseci, povesti na detaljni pregled pomenutog "problema", pa da se vidi.
@brzi_pas
Inace, da se zahvalim, jer si uvijek tu spreman da pomognes, das dobar info.
A posto je neko pitao i za 147-ice... Ja sam bio odlucio za nju, koliko god da kosta neka 2002-2004, naravno u okvirima cijene za polovnu Alfu, kako samo Alfa zna biti jeftina...
I nista zanimljivo nisam tad nasao, prije mjesec dana. Mozda je tad best buy bila 166, kraj 2005, vjerovatno za nesto preko 6000, a izgledom bolja nego veliki broj Njemaca 2010, ali se odustalo, jer nije mi se davao taj novac, pa opet i skuplja registracija zbog motora, a kola jedva da bih ikad vozio.
Uzela se 156-ca, kraj 2002, kako stvari stoje, nakon 2200km voznje, uglavnom mladjeg brata, bez nekih mana... Vozio sam je i ja, kad mi je stvarno bilo potrebno, ili me nije mrzjelo da malo krstarim... Lakoca voznje, preciznost u krivinama, lijepi se za asfalt... I uspio sam da je "obiljezim", zadnji branik. Ili verzija za neposredno okruzenje "kako me neki tenkre zakacio na parkingu".
Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 18-09-12 at 18:58.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks