Sto imamo jos da pocinje u septembar, osim boardwalk empire i dextera??
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Jel ko gledao Terra Nova. Čini se da nije loša. Štera što ju je Fox napravio samo da bi je prodao drugoj televozijskoj kući.
Napravili su jednu sezonu s namijerom da je kanceliraju i prodaju drugoj TV tako da sada nije sigurno dali će se serija nastaviti.
Do duše radi se o seriji koja sadrži gomilu SF klišea a Stargate je očigledna inspiracija, međutim serija je sasvim dobra, a CGI je odličan što se tiče TV produkcije.
http://www.imdb.com/title/tt1641349/
http://en.wikipedia.org/wiki/Terra_Nova_(TV_series)
E ne znam vise sto gledat, nista krsteno ne mogu nac. Valjda me White Collar nece razocarati.
Nocas Bwalk Empire pocinje. Hurray!
DICIOTTO
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Btw, poceh Futuramu da gledam. Interesantna je, smijesna dosta. Dovoljno da nastavim to da pratim. Bender je kralj zestoki
![]()
DICIOTTO
a sumnjam da su je pravili sa namjerom da je otkazu, nema shaaanse, narocito ne jer su ulozili ogromnu svotu novca u tu seriju, i Spilberg je producirao, a nijedna televizija je ne bi prihvatila uz tolike troskove i losu gledanost. Inace, otkazana je definitivno, jos davno, a ako mene pitas: i bolje. Ocajna gluma i predvidljiva radnja, zapleti a la 1980-e
tek sad??Auuuuu....
Ja je redovno pratim, i fantasticno je da su je digli iz mrtvih posle toliko godina!
![]()
(nečitko)
Tek sad krenuo. U prve, mozda dvije epizode, cinjelo mi se da je humor malo isforsiran, i da ga nema mnogo. Medjutim, kako je odmicalo, sve je prirodnije dolazilo, bas kao u Simpsonovima. I tako je nastavilo, a sad vec uzivam![]()
DICIOTTO
Evo počela nova apokaliptična sci fi serija Revolution .Odgledah prvu epizodu i što znam onako tematika je čudna ali viđećemo kako će se stvari razvijati jer ova prva epizoda je izgledala samo kao uvod
http://www.imdb.com/title/tt2070791/
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Odlican pocetak sezone za BE. Richard Harrow i Van Alden su definitivno najinteresantniji likovi u seriji. I onaj novi zivcani gangster Rosetti ce da bude zanimljiv.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Jasno. Harrow je meni inace bio strasno interesantan. Van Alden me nervira, ali me je iznenadio potpuno. Opet u negativnom smislu, ali tek je sad cudno oko njega![]()
DICIOTTO
Pa ja vjerujem da oce. I onda imas mini Breaking Bad unutar Bwalk Empire-a![]()
DICIOTTO
White Collar nije losa nimalo. Zanimljiv pocetak.
Jel gledo kogod pilot Last Resort? Djeluje dosta zanimljivo, mislim da je jedina nova serija koju cu pratit ove jeseni, mada me malo strah da je koncept neodrziv na puno epizoda, da je mini serija bilo bi savrseno. Det. Pembleton rastura.
Fire in the hole!
tek sad naidjoh na vise detalja
http://whatculture.com/tv/only-fools...t-revealed.php
Lloyd zaista obecava, za ostale cemo da vidimo![]()
(nečitko)
Ao ljudi Shameless je predobar, kako mi je dobro pala.
BrBa za nijansu slabija iako je pocetak sezone bio ludacki. No bice to na kraju odlicno sigurno, ne vidim kako bi je mogli upropastit'.
Poceo i Doctor, odlican
Samo je vrijeme da dodje novi Doctor
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
skinuh the walking dead prvu sezonu, pa cemo vidjet kakva je)
You're so special. Why aren't you dead?
Meni nije nesto a opet znam ljude koji je obozavaju. Necu ti nista spojlovat' ali mi ima dosta propusta ali ako predjes preko toga i usredsredis se samo na ljudski nagon za prezivljavanjem mozda ti i dobro pa'ne
Ipak ne shvatam bas tu preveliku pomamu i gledanost koju serija ima, sto se mene tice ima masu boljih trenutno.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
meni je prva sezona odlicna bila,puna akcije i napetosti,a druga je malo sporija i manje akcije ima jer su vise paznje posvetili medjuljudskim odnosima...u svakom slucaju,dobra serija
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks