nemas kataloske brojeve u autodati bar u ovoj 3.38 za 2011godinu,pogledam sutra u etka i elsa,znam da je sat merac pritiska ulja i merac temp. ulja
hvala brate
Poceo alarm da me zeza u autu, peugeot 306 je u pitanju, alarm je exalibur, nije fabricki, naknadno je ugradjen. Problem je sto kad alarm zeza postoji blokada motora i ne mogu da upalim auto. Zna li neko kako da maknem tu blokadu motora pa i citav alarm da iskljucim, ne treba mi nista?
Trebalo bi nedje da ima kontakt sa akumulatorom. Na alfu 156 je imao dodatak jedan na klemu i kad se on makne alarm nije radio.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Nadji ga i raskopcaj veliki dzek koji ide u auto..
Relej ispod volana.
TAKUMI
nasao, iskljucio, zahvaljujem![]()
Koliko se krecu cijene za reno clio 2002. i 2003. godiste?
Mudri mudro zbore,
prosjecni mudro citiraju
3200 - 3700, tako neshto valjda.. Znam da sam ih po 3 ipo gledao dosta.. Nego, zavisi shto cesh, dizel, benzin.. ?
koliko trosi golf 3 gti 8 ventila na 100km?
Do 3200-300 max!
Zanima me vase strucno misljenje koji SUV uzet od konkretno ova dva modela. Zasto taj, a ne ovaj drugi? koje su prednosti i mane ovoga i onoga?
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/23111
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/19477
Last edited by stevann; 17-09-12 at 11:24.
Ovo nisu dzipovi, ovo su SUV-ovi. Ako ces dzipa, uzmi G klasu stariju![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Meni se ova Kia baš sviđa...
Nissan je bolji kao auto, generalno, ali sa tim motorom....social no no.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk II
TAKUMI
pa sto predlazes? uzmi u obzir i da KIA daje 7god garancije, da je star 1god, i da je presao samo 25.000km.. ali onda se zapita coek zasto je neko VEC prodaje
Pitanje je na sta daje 7god garancije.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ima li ko ili znate nekog ko mi moze donijet neke stvari za auto uz nadoknadu ?tipa 2 branika,2 blatobrana i volan?
Pasat b5.5, '01.
Podizači stakala ne rade, a povremeno neće ni da radi daljinsko otključavanje/zaključavanje...sve dok se osigurač (od toga) ne izvadi i vrati, onda proradi. I tako uvijek.
Šta može biti?
There are currently 35 users browsing this thread. (0 members and 35 guests)
Bookmarks