View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ja jos pamtim detalj kada trce Dzudovic i poljak za loptu, Dzudo kao usporeni snimak pored njega. kako je to nezgrapno djelovalo , kao da se ne pita sa nogama.
    i jednom j ebio ostao 1 na 1 isto sa jednim ovaj umjesto da ga dribla jer je ovaj bio predaleko od njega, mogao je samo loptu da gurne pored i da ga pretrci poljak je pokusao asistenciju i upropastio kontru.
    meni se on svidja borbenoscu i svaka mu cast za sve ali iskreno ne moze on igrati protiv iole brze ekipe. sto se savica tice niko ga ne pljuje ali definitivno nije za stopera. dok se malo ne konsoliduje u glavu na beka je bolji. po meni Basa i jovanovic stoperi, bekovi Savic i volkov.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Nesto oko cega su se svi slozili je da Savo nije vise kalibar za repku...
    To je stvarno nebulozno, jer Savo je odlican bek i zao mi je sto nije imao neki laksi put u svojoj karijeri, jer bi danas igrao za neki od jacih evropskih timova.
    Ok, polako i on zalazi u ozbiljne godine, i napravio je glupost, ali mu se rijetko kad moze za ista zamjeriti. I nije kikser. A stavio je u dzep i neke velike igrace. Je li ono Bejl igrao po toj strani?

Savo je i dalje odlican bek, boljeg nemamo, niti cemo ga imati skorije, tako da jos ovaj ciklus on mora izgurati.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Koliko sam ja shvatio Savo vjerovatno neće igrat protiv Ukrajine a to je jedina utakmica za koju se moramo spremit u ovu godinu , tačnije za mjesec dana ... zbog toga je cijela priča oko odbrane
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post

Gospodo moja, ne igra odbranu zadnja cetvorka, nego cio tim. Treba reci da su mnogo puta nasi stoperi bili 1na1 sa napadacima Poljske, sto ne bi smjelo da se dogodi.
    Shto bi Del Boy rekao: "Thank God for the Great Gatsby here"

Ozbiljno sad, dao bih ti reputaciju da nisam to uradio u bliskoj proslosti, samo zbog ove recenice. Konacno da se neko sjeti to da kazhe-ono shto je glavna boljka nasheg tima. Nash tim, pod ovim selektorom, ne funkcionise kao tim.Ni u odbrani, ni u napadu. U napadu se to nekako i zabashuri velikom individualnom klasom nashih napadaca, prevashodno Vucinica. Medjutim, u odbrani je to nemoguce sakriti-i zato nam se deshava da primamo 2 gola na svakoj zvanicnoj utakmici osim protiv San Marina. Zato nam treba 4-4-2 formacija, zato ne smiju da igraju shpicevi na krilima i zato nam treba vracanje sredine u odbranu, kako bi se formirale 2 linije ili kako bi makar 6 igraca moglo da se vrati kada se igra ofanzivnije. Zato nam treba jedan defanzivni krilni bek-i zato Jovanovic mora da igra, jer Pavicevic vishe probija i ide u napad-mora druga strana biti malko defanzivnija da bi se odrzala ravnoteza. Zato nam treba Simon, i to onaj Simon iz Cicovog perioda-Simon koji ce na desnoj strani biti defanzivniji da bi izbalansirao superofanzivnog Volkova. Stvar je prosta, kad napadaci izgube loptu kod protivnickog sesnaesterca (sto ce se svim, pa i Messiju i Ronaldu, napadacima na ovoj planeti desiti makar 10ak puta u toku utakmice, za koji god klub i/ili reprezentaciju igrali i u kakvoj god formi bili) moramo da imamo 6 igraca koji ce se vratiti, formirati 2 linije po 3 i tako sprecavati uspjeh protivnickih kontri, ili prosto brojem i postavkom na terenu natjerati protivnika da odigra sporije. Mi to sada nemamo, i zato nam i pucaju kontre, i zato primamo dosta golova.

Naravno, alternativa ovakvom nacinu odbrane je tiki taka, igra na posjed lopte i visoki presing svih igraca na protivnika cim uzme loptu. Medjutim, mislim da je cak i Tetejcu jasno da nasha ekipa nema niti fizicke snage, niti tehnike da igra taj stil igre. Medjutim, Tetejac je izmislio "kompromisno resenje" koje se zove tiki taka bez visokog presinga. U prevodu igramo napadacki i na posjed, srednji red nema defanzivnih zadataka, odbrana je visoko ali kad se izgubi lopta nema presinga vec nastaje bezglavo vracanje i trka po terenu. Naravno, takva igra je protiv iole jakog protivnika osudjena na neuspjeh, pogotovo shto nemamo dovoljno jaku sredinu da bi dugo drzali loptu, pa je cesto gubimo. Zato se i prima masu golova, i zato i kazhemo da ekipa djeluje potpuno neuigrano, pogubljeno i rastimovano na terenu, pogotovo u defanzivi-jer niko ne zna shta treba da radi i gdje da se u odredjenom momentu nadje.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Nada sam se da neces bit uz komp danas, pa da nekako se moj post izgubi na nekoj prethodnoj strani...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Shto bi Del Boy rekao: "Thank God for the Great Gatsby here"

Ozbiljno sad, dao bih ti reputaciju da nisam to uradio u bliskoj proslosti, samo zbog ove recenice. Konacno da se neko sjeti to da kazhe-ono shto je glavna boljka nasheg tima. Nash tim, pod ovim selektorom, ne funkcionise kao tim.Ni u odbrani, ni u napadu. U napadu se to nekako i zabashuri velikom individualnom klasom nashih napadaca, prevashodno Vucinica. Medjutim, u odbrani je to nemoguce sakriti-i zato nam se deshava da primamo 2 gola na svakoj zvanicnoj utakmici osim protiv San Marina. Zato nam treba 4-4-2 formacija, zato ne smiju da igraju shpicevi na krilima i zato nam treba vracanje sredine u odbranu, kako bi se formirale 2 linije ili kako bi makar 6 igraca moglo da se vrati kada se igra ofanzivnije. Zato nam treba jedan defanzivni krilni bek-i zato Jovanovic mora da igra, jer Pavicevic vishe probija i ide u napad-mora druga strana biti malko defanzivnija da bi se odrzala ravnoteza. Zato nam treba Simon, i to onaj Simon iz Cicovog perioda-Simon koji ce na desnoj strani biti defanzivniji da bi izbalansirao superofanzivnog Volkova. Stvar je prosta, kad napadaci izgube loptu kod protivnickog sesnaesterca (sto ce se svim, pa i Messiju i Ronaldu, napadacima na ovoj planeti desiti makar 10ak puta u toku utakmice, za koji god klub i/ili reprezentaciju igrali i u kakvoj god formi bili) moramo da imamo 6 igraca koji ce se vratiti, formirati 2 linije po 3 i tako sprecavati uspjeh protivnickih kontri, ili prosto brojem i postavkom na terenu natjerati protivnika da odigra sporije. Mi to sada nemamo, i zato nam i pucaju kontre, i zato primamo dosta golova.

Naravno, alternativa ovakvom nacinu odbrane je tiki taka, igra na posjed lopte i visoki presing svih igraca na protivnika cim uzme loptu. Medjutim, mislim da je cak i Tetejcu jasno da nasha ekipa nema niti fizicke snage, niti tehnike da igra taj stil igre. Medjutim, Tetejac je izmislio "kompromisno resenje" koje se zove tiki taka bez visokog presinga. U prevodu igramo napadacki i na posjed, srednji red nema defanzivnih zadataka, odbrana je visoko ali kad se izgubi lopta nema presinga vec nastaje bezglavo vracanje i trka po terenu. Naravno, takva igra je protiv iole jakog protivnika osudjena na neuspjeh, pogotovo shto nemamo dovoljno jaku sredinu da bi dugo drzali loptu, pa je cesto gubimo. Zato se i prima masu golova, i zato i kazhemo da ekipa djeluje potpuno neuigrano, pogubljeno i rastimovano na terenu, pogotovo u defanzivi-jer niko ne zna shta treba da radi i gdje da se u odredjenom momentu nadje.
    Au, au, au rodjace... brisi ovo sto prije, koliko si se ti ovdje nalupao, svjestan nisi.

Nije ti ni ovaj drugi dio mnogo bolji. ali ajde.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

budi ljubazan i pojasni sto se to izlupao.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Original tako smo igrali sa Kranjčarom i mogli izać na megdan bilo kome ali svako vrijeme nosi svoje breme i sad mi nemamo napadača koji će da konstantno radi pritisak na odbarnu protivnika kao Djalović ... jednostavno trenutno imamo previše kvalitetnih špiceva koji uzgred nemaju želju da trče za odbranom protivnika ... takva je sad situacija i moramo tražit nove formacije ... zbog toga smo i počeli da igramo na gol više od protivnika ... napadačima posebno odgovara da su što više u gol šansi a ne da ne gledaju loptu po pola utakmice
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Zbilja, dosta alternativno gledanje na ovaj sport, koje teško da bi prošlo.

A posebno me nasmija ovo da Batak i Tanasijević zaslužuju oproštajni meč. A mak se
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta kaze te na taktiku, 3.....5.....2 Bozovic, Savic, Basa, Jovanovic, SREDINA Pavicevic, Pekovic, Zverotic,Drincic, Vukcevic ili Volkov. Napad JOvetic Vucinic

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Savic bi trebao da bude nas Djukic.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da je Brnovic ukapirao da je 4-4-2 najbolja formacija za nas. Prije pocetka kvalifikacija i sam je rekao da oce 8 boraca plus Mirka i Stevana. S obzirom da Savo vjerovatno nece igrati protiv Ukrajine, nasa najbolja odbrana je Savic-Basa-Jovanovic-Volkov. Tu se po meni otvara prostor da se ubaci Djordjevic iza Mirka i Stevana, ali da ostane ista formacija. On bi dakle igrao ofanzivnog veznog, iako to nije njegova prirodna pozicija pokazo je da se itekako dobro snalazi na tom mjestu.
    Mislim da bi nam onda napad bio jos jaci jer bi Mirko i Stevan mogli da vrse jos veci pritisak na protivnicku odbranu. Zverotic i Drincic bi onda mogli da igraju malo defanzivnije, da se vise vracaju nazad. Naravno tu je i Simon koji takodje zna dobro da povuce loptu, ali i da se vrati nazad kad treba.
    Ovo je cisto moje neko vidjenje, a vidjet cemo u oktobru ko ce igrati i na kojoj poziciji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidim pominjete Djalovica, to je bio nas najbolji igrac! Igrao je za troje!

Isto tako, Batak je najgori igrac kojeg sam ja vidio u zivotu.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Original tako smo igrali sa Kranjčarom i mogli izać na megdan bilo kome ali svako vrijeme nosi svoje breme i sad mi nemamo napadača koji će da konstantno radi pritisak na odbarnu protivnika kao Djalović
    Imamo i te kako. Zove se Fatos Beciraj. A takodje ima jedan koji se zove Stevan Jovetic, koji bi isto to ne mogao, nego morao da radi, kad bi selektor imao i mrvu autoriteta.

E da, neko pomenu formaciju 3-5-2, to takodje nije losha ideja. Poenta formacije (koja je inace u biti defanzivna) je da imamo ekstra igraca u odbrani i da se ide na kontre. Problem je, medjutim, shto igraci koji igraju wingbackove moraju da budu u super fizickoj kondiciji jer sami drzhe stranu, a to trenutno nisu ni Volkov, ni Pavicevic, a bogami ni Vukcevic jer ne igra redovno utakmice.

A zamolio bih i ja Jovana da napishe neke konkretne zamjerke mom postu.
    Last edited by Recordare88; 13-09-12 at 20:49.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Djalovic je ekstra igrac, borben je bio uvijek je davao maksimum za reprezentaciju.. Samo je problem shto se Brnovic nista ne pita i shto mu drugi sastavljaju ko cje da igra.
    Pametno od njega shto se oprostio od reprezentacije..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

izgleda da je savo samo za jedan mec suspendovan odnosno za mec protiv san marino

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

---------------Bozovic---------------
    Pavicevic---Savic---Basa---Jovanovic
    ---------Drincic------Zverotic--------
    ---------------Simon---------------
    Djorjdevic---------------------Vucinic
    --------------Jovetic----------------

ovako i nikako drugacije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad bi prestali sa sastavljanjem tima, poludjeh..
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da Beciraj mora igrat svaku utakmicu ili prvih 60 ili zadnjih pola sata, isto kao i Djordjevic, takvi igrachi moraju igrat svaku utakmicu, samo bez ovih avetnih fora sa krilima u slucaju Fatosa ili tako tih stvari.

No dzaba kad nam trener prije ovoga nije vodio ni Ribnicu.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

a vidi ovo, nas 15 na forum , svi smo izveli razlicite formacije i razlicite igrace stavljali u tim a sto je najgore i nije nam neki izbor igraca. a mora igrati Djordjevic, Beciraj, Vucinic, Jovetic, Vukcevic previse je tu ofanzive za sve te igrace a koga izbaciti.
    mi cemo se muciti i oslanjati na inividualne poteze Mirka i Jovete dokle god ne bude naisao neki "Modric" da poveze redove. da primi loptu kod centra i distribuira je ka napadacima mi to nemamo niti cemo imati skoro u bliskoj buducnosti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sa zadovoljstvom cu prokomentarisati tvoje postove, Recordare88.

Jedna od vecih gluposti koje sam cuo u modernom fudbalu jeste ova tvrdnja o toj ''ravnotezi strana''. Momentalno ispadam iz takta kad to vidim, cujem, procitam.

Nemoj da se uvrijedis ali moje je misljenje da fudbalu prilazis sa previse analize i filozofije. Naravno da fudbal zasluzuje duboku analizu ali moj licni utisak je da ti malo pretjerujes. Bez uvrede. Stoga i moje neslaganje s nekim tvojim postovima jer su oni posledica tvog pocetnog pristupa koji meni ne odgovara. A mozda sam ja to sve umislio. Mada sumnjam.

Forum je za razmjenu misljenja. Da napomenem da ja nikome nikad ne pokusavam nametnuti svoje misljenje ali kad se sa necijim ne slazem, izrazito to pokazujem. Kad me je, doduse, volja za to. U tom smislu razmjene misljenja i suprotstavljanja stavova nadam se da se neces uvrijediti nicim od ovoga sto sam ja napisao kao ni nacinom na koji je to napisano. Nadam se.

Dakle, tvrdnja da mora igrati Jovanovic jer je na drugoj strani dosta ofanzivni Pavicevic je deplasirana. To jednostavno nema nikakve veze s vezom. Niti je odabir igraca uslovljen time. Niti ekipa treba da ima jednog ofanzivnog a drugog defanzivnog beka. Za moj pojam, ovo su besmislice. O ovome se vodila prica u vezi Real Madrida. i neko se nasao pametan da zakljuci da Arbeloa, koji je bek ispod Realovog kvaliteta, igra zato sto na drugoj strani igra Marselo koji je izuzetno ofanzivan. A to nema veze s vezom. Samo igrom slucaja Real trenutno ima Arbelou na desnom beku a ne recimo jednog Baneta Ivanovica. I sta Hvali Celziju koji na jednoj strani ima tog istog Ivanovica a na drugoj jednog Eslija Kola?.
    Moramo razgraniciti neke stvari. Nije posao jednom beku da bude defanzivno orjentisan dok drugi igra visoko na polovini protivnika. Kod ozbiljnih ekipa oba beka moraju imati dobre ofanzivne karakteristike pored defanzivnih koje se podrazumijevaju. Boze moj, nemaju sve ekipe takvu selekciju igraca ali sta da se radi. Nije to pitanje izbora, vec slijeda okolnosti. Nije Milan Jovanovic pogodio precku na Vembliju zato sto se vodio defanzivnim zaduzenjima.

Jos veca besmislica je ovo dovodjenje u vezu Volkova i Simona Vukcevica. Reci da u ekipi valja imati Simona sa defanzivnim zaduzenjima da bi se izbalansirao kako ti rece ''superofanzivni'' Volkov meni jednostavno nema smisla. Ne mogu da vjerujem da si tako okarakterisao onog igraca. Dodje mi da povratim, ni da je Huan Manuel Vargas u najmanju ruku, majku mu.
    Prvo, Simon Vukcevic nikad ne treba biti posmatran kao defanzivni igrac. Ni u ludilu. On nikako nije prvenstveno defanzivni igrac, on je ogromna ofanzivna prijetnja po protivnike a istovremeno igrac koji se bespostedno posvecuje defanzivi. Ok. Ajde da to cak i stavimo po strani, ali favorizovati onog ''genijalca'' od Volkova na ustrb jednog Simona Vukcevica je nonsens, kojim si se samo posluzio da bi opravdao ovu suludu ideju o ravnotezi ekipe zasnovanoj na nekakvim sumnjim preraspodjelama zaduzenja bocnih igraca.
    Pokazace vrijeme, a ja to vidim i sad, da Volkov nista nece uraditi za ovu reprezentaciju.

Nadalje, ovu odbranu sastavljenu od dvije linije po 3 igraca sam vidio samo kod tebe i nigdje vise. Necu to da kritikujem jer ne mogu to ni da zamislim ali cu primijetiti da neka druga resenja izgledaju mnogo racionalnija i efikasnija. Ono sto je nas problem jeste to sto konkretno na mecu sa Poljskom mi u nekim situacijama nismo imali ni 4 a ne 6 igraca koji bi se branili. Nerijetko su ih bila trojica. Nedopustivo.

A ovo komentarisanje i dovodjenje neke ''tiki-taka'' igre u vezu sa Brankom Brnovicem je krajnje neozbiljno. Zatim kazes da nam srednji red nema defanzivnih zadataka, ne daj Boze da je to tako.

A imamo i dalje.

Ne znam zasto se ti jedini nadje da prokomentarises ovu glupost koju je pljucnuo neki nepismeni clan foruma sa nebitnim imenom. A stvarno sam mislio da to necu komentarisati ali izgleda da moram. Pominjati 3-5-2 formaciju u istom kontekstu sa crrnogorskom fudbalskom reprezentacijom i Brankom Brnovicem je cisti bezobrazluk.

Ovom sastavu u ovakvoj formaciji kao sto je naveo doticni kolega forumas, konzilijum trenera u sastavu: Feguson, Murinjo, Kapelo ne bi pomogao da se izbori sa protivnicima u nasoj grupi. I vjeruj mi da je tu manji problem sto bocni igraci ne bi imali dovoljno kondicije, koliki je onaj sto bi imali najizbezumljeniju i najbeskorisniju grupu igraca na centralnom dijelu terena. Ne mogu da vjerujem da sam na kraju ipak morao da komentarisem onu bljuvotinu.

Eto, to bi uglavnom, bilo to.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Spominjete Djalovica u pozitivnom kontekstu, i krivite brnu sto se ne poziva... Ako me sjecanje dobro sluzi, on je guzicom zatvorio sebi vrata, lizeci dupe, po ko zna koji put, svom "ocu".
    Ako cemo tako, onda Burza treba da dobije poziv, prije njega.
    E Burza nam fali.
    Mugi nam fali.
    Marko Scepanovic nam fali.

Znaci, nije da nemamo tih istinskih majstora na sredini, samo sto nisu nikad dostigli svoj maksimum, a reprezentacija im nije pomogla nimalo... Znamo sto je Burzo pricao, ali se da oprostiti, popricati. Ne bi bilo prvi put da Dejan Savicevic, kada su igraci u pitanju, popusti. Pa i Andrija je nesto klaposerao jer ga izgleda Deki nije gotivio, pa je na kraju ipak dobio poziv. Pa se preslo preko ponosa i kad je Volkov u pitanju, i kad je...

Sad Burzo igra u pm, mada Cetkovic takodje, pa je dobio poziv. S tim sto da je Burzo igrao za reprezentaciju sad bi igrao u Espanjolu, a ne u pm.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Konacno da i Vi Gospodine napisete jedan krsten post.

Zali Boze lude glave Igora Burzanovica. I zbog njega licno i zbog reprezentacije.

Taj igrac je imao potencijala da plodi, sto bi rekli gore u Beogradu, ali od svega su ostali samo vlazni azijski snovi.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Burza ne bi zvao ni da mi je iz oka ispao, mislim da velika vecina tako misli a trenutno i nije igrac ni po kvalitetu za tim.
    Sto se Djalovica tice njega jedino prizivaju oni koji dan danas u svakoj drugoj recenici pominju Cica.
    svaka cast Cicu za sve ali presmrdjeste vise sa njim kao i njegov nepriznati sin Djalo koji inace odlicno trci ali ne radi ono sto golgeteri rade. svi smo svjesno toga da Brnovic nije trenercina sa imenom ali sada je on tu i ne vjerujem ako bude kiksao da ce ga Dejo drzati mnogo. atmosfera je u ekipi odlicna i to je ono sto treba da nas krasi a sa time ce doci i rezultati.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    svi smo svjesno toga da Brnovic nije trenercina sa imenom ali sada je on tu i ne vjerujem ako bude kiksao da ce ga Dejo drzati mnogo. atmosfera je u ekipi odlicna i to je ono sto treba da nas krasi a sa time ce doci i rezultati.
    Pa e doce rezultati sa atmosferom u ekipi, na taktickom planu ne treba nista dirat, sve ce to atmosfera pozlatit.

Budi iskren pa reci ovo sto si gledao pod Brnovicem, zna li iko ko sta tu radi kad protivnik ima loptu i kad treba da se branimo? na shta lichi ekipa pod Brnovicem kad treba da se brani? Trce momci ka muve bez glave, jos bi trebalo oni taktiku da sastavljaju sami sebi, pa da se makne selektor i da Dejo ushtedi koji euro.

Page 1133 of 2253 FirstFirst ... 13363310331083112311291130113111321133113411351136113711431183123316332133 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)