Skoro niko ne priča o rutinskoj pobjedi Hamiltona i o podvigu Pereza. Inače neće Hamilton sigurno iz Meklarena, da neće možda u Ferari da bude vodonoša Alonsu? Nije on kao Masa da se sklanja.. Momak samo malo diže sebi cijenu, ništa više. Potpisaće novi ugovor, ako već nije, i završena priča. Šteta za Batona, Meklaren je mogao da ima dva vozača na podijumu ali što da se radi.
Što se tiče duela Alonsa i Fetela - treba dosta muda da Alonso proba onakvo zaobilaženje, mislim da je iznenadio Fetela koji mu je dosta nonšalantno ušao u putanju. Skoro sam siguran da nije bilo namjere, jer pri toj brzini u onakvoj krivini sigurno je da malo ko može biti nesojče pa da izgura protivnika i rizikuje da ovaj izleti i prsne u kakav zid. Ali jeste bilo nemarno, ipak je morao viđet da mu ovaj ludak dolazi sa spoljne strane. Kazna je na mjestu, iako mi se sa jedne strane ne sviđa što nema više onoliko krljanja kao prije. Zato i volim npr. Hamiltona, jeste gače neopjevano ali je zanimljivo kako se pretvara u kamikazu kad oće nekog da pretekne. I Šumaher je bio gad samo takvih razmjera, jer moraš da otegneš muda (ili papke) da bi ga preteka. To je ono što F1 čini uzbudljivom - beskompromisni dueli, preticanja, rizik..
nema se što pričat o rutinskoj pobjedi, jasno je bilo i poslije prvih treninga da su nakon pauze u meklarenu favoriti broj 1 i da ih jedino kvar može zaustavit..
a hamilton ako đe ode, što nije nemoguće jer se mnogo priča čak i o detaljima, ide isključivo u mercedes..
mercedes nije okupio brona i ekipu sponzora da bi bili peti u poretku i da bi gledali podijum na slikama, trebaju im pobjede zbog ostanka u F1, a hamilton je prvi pik i jedini koji je možda dostupan od vozača koji mogu pobjeđivati..
Napokon jedna zanimljiva sezona u F1,čak 5 vozača je u konkurenciji za titulu.Ja bih iskreno volio sledeće sezone viđeti Hamiltona u Ferariju jer bi onda to bio pravi tim i tek bi onda on i Alonso pokazali pravu vožnju.Masa od udesa nije više onaj vozač i mišljenja sam da bi trebalo da se povuče iz formule jer nije ni primaći onoj formi kada je u zadnjoj trci izgubio titulu,tad kad je nije osvojio nikad neće.
Ipak mislim da od toga nema ništa. Meklaren sigurno ima volju i novac da zadrži Hamiltona, ima odličan bolid + ko će ga zamjenit.
Sid Watkins, jedan od poznatijih i svakako pozitivnijih ljudi u Formuli 1, preminuo je danas. Neka pociva u miru.
Deserve's got nothing to do with it.
Watkins, RIP.
TAKUMI
TAKUMI
u koliko dodje trka u Singapur??
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
a sto mislite o zatvaranju kabine ? kako je pecka ova formula sto je ovo, najsmorniji sport na svijetu
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
a sto... otvorena zatvorena.... veliki posaoionako im samo malo kacige viri...
meni vise smeta ovo proseravanje sa motorima... jer ce na kraju doci da idu na baterije...
Danas shark fin:
Rupe za hladjenje getribe i rupe za F duct:
Drugacije se cuje:
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=JcpP1hPJIms
TAKUMI
jes, stavili su mu akrapovic .![]()
Tacno,cuje se drugacije,mada,moguce je da je i do mic-a kamere (sto je manje vjerovatno).
Prije bih rekao da su prckali malo oko izduva.
Sto se Massine slike tice:Priceless
M.S. je i dalje lud za Ferrarijem,i mislim da to ljudima iz Benza bas tesko pada,a Luca se ogrijesio do Boga sto ga je makao iz Ferrarija :-)
Znaci MOLE GA da ostane:
http://totalf1.com/full_story/view/428634/Mercedes_offering_Schumacher_2013_contract/
P.S. 80% price na internet je u vezi prelaska Hamiltona u Benz, a ja se mogu kladit da ce ostat u McLaren.
TAKUMI
ma samo dize sebi cijenu, nece prec u mercedes bez ako nije pukao
She is only here to annoy herself!
najbolja kombinacija bi bila da hamilton zamijeni rozberga.. imao bi mercedes i sponzore i podijume..
p.s.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=xpprvvV3ksM
Last edited by kimi pg; 15-09-12 at 20:43.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks