svaka ti je na mjesto od a do šPregovara u ime njegove grupe koja broji uglavnom klince i djevojke koje nista navijacko u sebi nemaju i stoji ispred njih. Dje je bila nasa zastava, barjak i dje smo mi stajali protiv Poljaka si vidio, ako si bio na stadion.(i mi smo inicirali prozivanje, na pogresnom mjestu, priznajem, kao odgovor za napad "familije" prije utakmice, koji se takodje desio na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme. Skandiranja samo Niksic i ostalo kompleksasenje ne bih komentarisao jer nema veze sa nama.) Odlazak u San Marino su organizovali ljudi koji nikakve veze sa Pakom nemaju, nego je on, preko svoje grupe skupio ukupno 6 ljudi da idu tamo, pa su primljeni u ovaj bus da bi otisli. Takav co'ek ne moze bit' "vodja". A mislim da odlicno znas za stav nas "starijih" i ljudi koji "kapiraju pricu" na koju tribinu smo isli do frke protiv Ceske i koja je jedina tribina sa koje treba da se navija jer je ovo sad vise nego smijesno.. Berance i kompaniju takodje ne bih komentarisao ovom prilikom..
Konicani su bili u hotel sa ovom ekipom i bilo je sve ok. Evo, sacekacemo, ima forumasa odavde sto su isli, pa ce vjerovatno ispisat' ponesto kad dodju.

Reply With Quote
))

Bookmarks