View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

@night_silence

Nema to veze sa CZ. Stvar je u tome što nam je pozicija desnog beka deficitarna, tj alternative Savu Pavićeviću su potrebnije na drugim mjestima. Savić je trenuto potrebniji na mjestu štopera, a Zverotić sredini koja nam je trop. Jedini desni bek koji igra van Crne Gore je Vešović. Čak i u crnogorskoj ligi nema desnog beka za reprezentaciju ni u najavi.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Zašto je Savić potrebniji na mjesto štopera ??? Baša i Dzudović štoperi ,Savić da nabači neku loptu ka protiv Engleza i stvar riješena ... imamo i V.Božovića,Jovanovića,Volkova da izaberemo što nam treba za koji dio utakmice ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A dje Dzudovica na stopera, pa njega su pretrcali ovi iz San Marina a mogu tek mislit sto bi bilo protiv Ukrajine ili Engleske. Basa i Savic su ipak najbolje resenje.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    A dje Dzudovica na stopera, pa njega su pretrcali ovi iz San Marina a mogu tek mislit sto bi bilo protiv Ukrajine ili Engleske. Basa i Savic su ipak najbolje resenje.
    Nemaš što da zamišljaš kad je igrao 90 min. i na Wembley i Podgoricu a nešto mi se čini da je odlično odigrao ... nego sam ja pomatufio izgleda
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To je bilo prije godinu dana ovo sad sto je odigrao protiv Poljske i San Marina vidi se da je jos sporiji.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Najsmjesnija scena je bila protiv Poljaka kad je Dzdovic pcoeo da trci da stigne do lopte prije Kube , kako je trom i spor svi na istok poceli da se smiju , prestar je on wise i prespor

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    To je bilo prije godinu dana ovo sad sto je odigrao protiv Poljske i San Marina vidi se da je jos sporiji.
    On je protiv Bugara odigrao najgoru utakmicu od kad igra za reprezentaciju ali ako će naša taktika bit takva da Ukrajinci igraju na kontre a mi napadamo sa 4 špica onda nas ni Savić ni Vešović neće spasit vjeruj mi a za tešku pozicionu borbu by Vujisić kakvu i očekujem može da se iskoristi odlično ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

I česi su Džudovića pretrčavali kako su htjeli. Mio mi je momak, i vidi se da igra srcem ali klupa je za njega realna.
    Vešović je jedina adekvatna zamjena Savu na vidiku i što prije ga treba uključit u ekipu.

Bojim se da je jedino što nam može pomoć da ostvarimo rezultat je da igramo sa dvije linije odbrane i Mirkom i Jovetom za kontre. Džaba nam svi kreativni igrači i napadači kad ih Brna neće znat uigrat i postavit taktiku. Ospice dobijem kad vidim da nikoga ne stavlja na prirodne pozicije nego stalno pretumbava ekipu.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Ok ako vi mislite da je Savić bolji na štopera ali kad već tvrdite nešto samo mi recite utakmicu dje je igrao štopera a da ga navijači nisu prozivali a isto tako kad je odigrao beka da nisu svi bili oduševljeni ??? Samo jednu utakmicu i ja bataljujem priču
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Ok ako vi mislite da je Savić bolji na štopera ali kad već tvrdite nešto samo mi recite utakmicu dje je igrao štopera a da ga navijači nisu prozivali a isto tako kad je odigrao beka da nisu svi bili oduševljeni ??? Samo jednu utakmicu i ja bataljujem priču
    od dva zla biras manje

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    od dva zla biras manje
    Nije Dzudović nikad bio zlo vjeruj mi iako izgleda kao drvosječa ali možda ti ne pamtiš Bataka koji je izgledao prilično dobro ali kakve je on pehove u odbranu pravio Savić je malo dijete ... od utakmice protiv Kipra kad je Savić prvi put odigrao štopera do dan danas imam isto mišljenje da to nije pozicija za njega iako oće silom da ga uguraju tu ... ima uticaja to što sa na poziciju beka može da pogriješi i da to ne bude katastrofalno ali prevashodno mu odgovara jer ima fin pas , dosta je brz , umije da centrira ... tako ja mislim
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

Pročitah juče da Juve i City prate Vučinića (mladog),mada ne znam koliko ima istine tu.
    Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Nije Dzudović nikad bio zlo vjeruj mi iako izgleda kao drvosječa ali možda ti ne pamtiš Bataka koji je izgledao prilično dobro ali kakve je on pehove u odbranu pravio Savić je malo dijete ... od utakmice protiv Kipra kad je Savić prvi put odigrao štopera do dan danas imam isto mišljenje da to nije pozicija za njega iako oće silom da ga uguraju tu ... ima uticaja to što sa na poziciju beka može da pogriješi i da to ne bude katastrofalno ali prevashodno mu odgovara jer ima fin pas , dosta je brz , umije da centrira ... tako ja mislim
    Mislim kakvo je trenutno stanje , prosle kvalifikacije je Dzudovic odlicno odigrao svaki mec , al se vidi da su ga godine vec stigle i da to nije wise onaj igrac kao sto je prije bio, sad trebamo da nadjemo nekog novog kojeg cemo izbaciti .A ko se ne sjeca Bataka e ono je vec komedija bila , i kako je onaj igrac profesionalac to ni on sam ne zna.Al ja msm da je ovo najveci lik bio u nasoj repki

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Ispravka jedna što se tiče informacija ... Fatić je igrao štopera protiv Kipra (Qual. SP 1:1) a Savić protiv Bugarske (Qual. EP 1:1)

ps: obije utakmice smo igrali kući ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Mislim kakvo je trenutno stanje , prosle kvalifikacije je Dzudovic odlicno odigrao svaki mec , al se vidi da su ga godine vec stigle i da to nije wise onaj igrac kao sto je prije bio, sad trebamo da nadjemo nekog novog kojeg cemo izbaciti .A ko se ne sjeca Bataka e ono je vec komedija bila , i kako je onaj igrac profesionalac to ni on sam ne zna.Al ja msm da je ovo najveci lik bio u nasoj repki

Ali se Tanasijević (za razliku od Bataka) tada javno zahvalio na povjerenju i sam donio odluku da ne učestvuje više u akcijama reprezentacije kad već ne ide ... možemo mi pričat svašta ali zbilja je to neki nivo dje osim fizičke spreme koja mora biti besprekorna i mala greška može da bude katastrofalna ... u svakom slučaju lakše je komentarisat
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tanasijevic mi lici na onoga doktora Cvetka sa "Nasa Mala Klinika" :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi, sto ce vam prica o Tanasijevicu i Batku ? Nemojte ljudi molim vas, ostavite duhove iz proslosti na miru.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

mislim da kecojevic mora poceti da se poziva u reprezentaciju, mlad je momak igra na stopera a ne moze biti gori od Dzudovica i Savica na toj poziciji. isto to mislim i za malog Mijuska Bojovica, maldi igraci i vec se trebaju uigravati sa ostatkom tima
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izgleda da mi je ova kisa donijela neki romanticarski zanos.

Pa da malo izmastam.

Zamislite da mozemo da natjeramo Mirka da igra lijevo krilo i trci kao u Juventusu. Makar i 60 minuta.
    Zamislite da imamo trenera koji iz Jovetica moze izvuci desetku.

Pa da igramo ovako

--------Zverotic------Drincic-----------

--Simon--------Joveta--------Mirko---

-----------------Beciraj-----------------

Ah ti pusti snovi...

Kad vec ne mozemo tako a onda makar ovako:

--Zverotic---------Pekovic--------Drincic--

----Simon-------------------Joveta---------

------------------Mirko------------------------

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    mislim da kecojevic mora poceti da se poziva u reprezentaciju, mlad je momak igra na stopera a ne moze biti gori od Dzudovica i Savica na toj poziciji. isto to mislim i za malog Mijuska Bojovica, maldi igraci i vec se trebaju uigravati sa ostatkom tima
    E to je ono što nam zbilja treba i trebalo bi ih pozvati pa neka treniraju sa ekipom ... znam da će svi reć kako je to teška uloga i kako to moraju bit afirmisani igrači ali ništa ne košta pozvati ih na probu ... Bojović se davno pominjao i bio na korak ali mu je rečeno da mora imati dobar klub a koliko je Belgijski prvoligaš dobar to je pitanje ali je dao gol i Standardu i Gentu na početak prvenstva
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Očigledno su mnogi ovdje postali jako brzo spremni da se odreknu Savića.
    Momak je igrao jako dobro za Partizan u ligi šampiona i u većini utakmica prošlih kvalifikacija.
    Imao je i dovoljno utakmica u Man City. Zapao je u krizu ali vjerujem da će se izvući. Ništa čudno s obzirom kakvu je imao tragediju u porodici, a ne vjerujem da mu je istovremeno bilo lako u sitiju. I sve to na činjenicu da je još uvijek veoma veoma mlad.
    Treba mu oprostit ako mu se desi neki kiks kao sad protiv poljaka. Ja nimalo ne sumnjam u njegov potencijal jer ga je više puta dokazao. Sada je prešao u Fiorentinu gdje će sigurno imati više prilike i gdje će se stabilizovati. Ako mu Brna ne zna pomoć na psihološkom planu Montela će već naći načina. Sa godinama i iskustvom će samo napredovati.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nasi forumski selektori su mnogo brzi na kudjenje nego na pohvale. Nije valjao Djalovic, Drincic je strasno los i kad je najbolji na terenu, Pekovic, Dzudović, Damjanović pod hitno im se zahvaliti, Savic ne valja, Jovetić nikad nije dobro odigrao za reprezentaciju, Bonju treba zamijeniti, Pavićevic ostara, Mirko se ne zalaze dovoljno.... e nema druge nego da Brnovic pocne pozivati sa foruma

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Očigledno su mnogi ovdje postali jako brzo spremni da se odreknu Savića.
    Momak je igrao jako dobro za Partizan u ligi šampiona i u većini utakmica prošlih kvalifikacija.
    Imao je i dovoljno utakmica u Man City. Zapao je u krizu ali vjerujem da će se izvući. Ništa čudno s obzirom kakvu je imao tragediju u porodici, a ne vjerujem da mu je istovremeno bilo lako u sitiju. I sve to na činjenicu da je još uvijek veoma veoma mlad.
    Treba mu oprostit ako mu se desi neki kiks kao sad protiv poljaka. Ja nimalo ne sumnjam u njegov potencijal jer ga je više puta dokazao. Sada je prešao u Fiorentinu gdje će sigurno imati više prilike i gdje će se stabilizovati. Ako mu Brna ne zna pomoć na psihološkom planu Montela će već naći načina. Sa godinama i iskustvom će samo napredovati.
    Da ja znam u našu reprezentaciju je sigurno samo da će Božović branit ,Baša bit štoper i Mirko&Joveta igrat u napad a ovo ostalo i treba da se mijenja jer to sve ekipe rade a čini mi se da Brnović to ne radi iz neznanja nego baš zbog toga da bi ih iskoristio na pravi način!!! Koliko bi odje bilo priče oko Vukčevića da je ostao na krilo a ovako kao vezni igrač puno više pruža i jedini problem ostaje štoper ... u sredinu imamo to što imamo i ne mogu svi igrat kao Yaya Toure ali nije loša upošte ako se na vrijeme uoči da je neki igrač pod opterećenjem pa se zamijeni ... po meni je samo dobar štoper problem i mislim da Savić nije baš najbolje ispekao taj zanat ali volio bih da me demantuje dok takodje mislim da je bolji bek od Volkova ... uostalom to je samo ono što ja mislim ali ne mora bit ispravno
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Nasi forumski selektori su mnogo brzi na kudjenje nego na pohvale. Nije valjao Djalovic, Drincic je strasno los i kad je najbolji na terenu, Pekovic, Dzudović, Damjanović pod hitno im se zahvaliti, Savic ne valja, Jovetić nikad nije dobro odigrao za reprezentaciju, Bonju treba zamijeniti, Pavićevic ostara, Mirko se ne zalaze dovoljno.... e nema druge nego da Brnovic pocne pozivati sa foruma
    Ja za Djalovića nikad nisam ništa loše rekao a čak mislim da bi i sad imao svoju ulogu da sam ja trener ... za Drinčića sam takodje pričao kako je Esjen naše repke iako ima promjenljivu formu ... što se Jovetića tiče nadam se da će pokazat pravu klasu protiv Ukrajine a ove druge igrače nisam nikad pominjao osim Damjanovića koji je zbilja sad protiv San Marina odigrao ispod nivoa a znao je da udje protiv Kipra i postigne 2 gola ... nema drveta bez grane i igrača koji svaku utakmicu odigra bez mane ( možda ovaj što skuplja zlatne lopte ) i sad ako prozborimo koju nije smak svijeta
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ali se Tanasijević (za razliku od Bataka) tada javno zahvalio na povjerenju i sam donio odluku da ne učestvuje više u akcijama reprezentacije kad već ne ide ... možemo mi pričat svašta ali zbilja je to neki nivo dje osim fizičke spreme koja mora biti besprekorna i mala greška može da bude katastrofalna ... u svakom slučaju lakše je komentarisat
    Tanasijevic je navodno pricao i kako nije vise htio da igra za nas jer smo priznali Kosovo...

Kako god bilo, mislim da i on i Batak zasluzuju taj oprostajni mec za nacionalni tim.

E sad, realnost je da je najbolja odbrana
    Pavicevic---Basa---Jovanovic---Volkov

Ovakvu odbranu nemaju mnoge reprezentacije, pa cak i neke top.
    Nista joj ne fali.
    E sad, zbog cega ponekad stoperi izgledaju busno?

Gospodo moja, ne igra odbranu zadnja cetvorka, nego cio tim. Treba reci da su mnogo puta nasi stoperi bili 1na1 sa napadacima Poljske, sto ne bi smjelo da se dogodi.

Page 1132 of 2253 FirstFirst ... 13263210321082112211281129113011311132113311341135113611421182123216322132 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)