View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Lik se iz provalije zvane T-Com liga izvukao u pravom momentu. To jest, da je koju godinu ranije bilo bi josh bolje, ali ni sad nije kasno. Definitivno ima talenta, u toj ligi je odskakao bar 5 kopalja od ostalih igraca na njegovoj poziciji. Momak je mlad, ostvario je sjajan transfer, presao u jednu od 3 najjace fudbalske lige na svijetu-prirodno je da se osjeca samouvjereno i pun sebe.

Ja licno ne mislim da je overrated-mislim da je odlican talenat, i da uz pravilan razvoj, tezhak rad i malo srece (prvenstveno mislim na povrede) nasha reprezentacija mozhe da dobije trajno reshenje za poziciju koja nam najvise fali-playmakera. Jedino shto nije eksplozivan talenat kao Jovetic, koji je sa 17 godina odjedamput chudo napravio u Partizanu, vec konstantno dize formu i nivo igre. Ali umijeca i talenta tu ne fali, makar ja tako mislim.

I da, nemojte da par njegovih loshih partija KOD DUSHKA VLAISAVLJEVICA utice na vashe rasudjivanje o njegovom talentu. Nebrojeno puta se pokazalo da to nije do igraca, vec do tog idiota kojem bi Barselona izgledala kao San Marino, da neshto uzme da je trenira, jer Messi ne bi imao koncentracije a Iniestu sigurno vishe ne bi zvao u tim.

Slazem se u potpunosti.Sreca nasa da ga imamo,jer nam fali igraca na toj poziciji.Brano Milacic koji je izmislio Pedju Mijatovica,sve najbolje o Bakicu.Gluscevic koji je visoko kotiran u menadzerskim vodama,isto tako.Preko njega je i isao transfer.

Nisam tip koji mjeri igrace preko video snimaka,ali moram izbacit ovu fudbalsku viziju:

2:30,odma premotajte.

Ovakav potez se u nasu ligu gleda jednom 5 godina.....
    Last edited by Insua; 12-09-12 at 17:03.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tacno, primjecujem da je hype za Bakica drasticno pao nakon igara za mladu reprezentaciju, sto i jeste i nije opravdano. Jeste - jer je zaista lose odigrao, a nije iz prostog razloga sto po toj logici mi uopste ne bi imali fudbalera koji ce u buducnosti biti dobri igraci, jer vecina pod Duskovim vodjstvom izgleda cisto amaterski. A procitajte njegovu izjavu datu Dnevnim Novinama, na pitanje da li ce ostati selektor mlade reprezentacije, on odgovara da jos nije o tome razmisljao. A taj film smo vec gledali, jednostavno saceka da se slegne prasina pa onda sve iznova, kao da je sve do sad odlicno bilo. Nema taj namjeru da ode ni najmanje, no potpuno je tacno da nije on mrcenik kriv jer bolje i ne zna, no je kriv onaj ko ga drzi tu dje jeste.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mnogo zavisi od selektora.Evo recimo Jovetic kod Brnjele slabo igra.I u barazu i zadnju protiv poljaka.Ocemo li i u njega da sumnjamo?Kod montele je recimo redovan....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidio sam prije 2-3 dana na ogradi gradilista ispod stadiona jedan stidljivo napisan grafit: Vlaisavljevicu odlazi.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Insua View Post
    Ovakav potez se u nasu ligu gleda jednom 5 godina.....
    Pa i ne treba da se gleda... Radi to kad moze da da po zemlji, ili jos gora varijanta, iz njegove perspektive su oba igraca ubjedljivo u ofsajdu, a on je ipak daje.

Inace, ako bi to potkopavanje gledali, onda bih ja trebao da debitujem vec protiv Ukrajine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Pa i ne treba da se gleda... Radi to kad moze da da po zemlji, ili jos gora varijanta, iz njegove perspektive su oba igraca ubjedljivo u ofsajdu, a on je ipak daje.

Inace, ako bi to potkopavanje gledali, onda bih ja trebao da debitujem vec protiv Ukrajine.

Inace ovu utakmicu posmatrali menadzeri iz torina.Definicija pasivnog ofsajda.Cak je i pohvale pomocnik dobio za ispravnu odluku od nadleznih.

Sva sreca da ti nisi menadzer...Ti bi dovodio menadzere Ajkovica iz zete da gledaju...

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ako mozhe primjer, molim te? Naravno, mislim na zvanicne utakmice.
    Quote Originally Posted by Dutch View Post
    I na zvanične i na nezvanične
    Bugarska 89. po rangu- neriješeno i razvalili nas! (kvalifikacije za sp)
    Kipar 135.- dva puta neriješeno (kvalifikacije za sp)
    Gruzija 86. - jedna neriješena, jednu jedva dobismo(kvalifikacije za sp)
    Albanija 84. -nas pobijedi u prijateljskoj dva puta
    Makedonija 97.-nas dobi u prijateljskoj

Ako su ovo vama mnogo respektabilnije reprezentacije od San Marina, onda se nijesmo razumjeli...uživajte obojica
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Putovao sam sinoc sa nasom reprezentacijom U19 i u sebi govorim polako momci jos malo pa dolazite kod cika Duska
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Evo, jedva ugrabih malo vremena da napišem koju riječ na forumu o posljednjim akcijama reprezentacije. Nažalost, usklađivanje radnih obaveza a sve u cilju kako bih uživo gledao mladu reprezentaciju kao i košarkašku nije bilo dovoljno jer su tu neplanirane privatne obaveze. Toliko mjeseci čekam utakmicu kako bih Vlaisavljeviću poručio poznatu parolu i to se iskomplikuje. No, koliko čujem, meču su prisustvovali mahom roditelji igrača s obzirom na broj (oko 200). Najjače bi bilo da sam mogao doći i kao ćutuk sam vičem "Duško odlazi" pred praznim tribinama. Gotovo nemam više snage da govorim išta o njemu jer ukoliko mu bude produžen ugovor on zasigurno više neće biti krivac za propast generacija već Dejan Savićević lično.

Što se A reprezentacije tiče, najveći dio meča sam gledao. Ništa tu ne bi posebno trebalo reći. San Marino nije uporediv ni sa jednom reprezentacijom u Evropi. Ipak, 6:0 je rezultat koji mi se sviđa. Ako ništa drugo tu smo bolji od Holanđana i Šveđana iz prošlih kvalifikacija za Euro koji su im tamo dali po 5 komada, a o ostalima da ne govorimo
    Sad ozbiljno, nevjerovatno mi je drago zbog Đorđevića što je dao gol na debiju pa neka je i San Marino protivnik. Ostaje problem na sredini koji moramo riješiti do meča sa Ukrajinom, a to će teško ići jer je meč ubrzo. Eksperiment sa Simonom je uglavnom dobro ispao protiv San Marina, ali protiv jačeg protivnika bojim se da ne bi bilo tako dobro. Najgore je što se moramo nadati da neće biti povreda jer nam je Drinčić neophodan. Peković i otpisani Novaković su već pri kraju karijere, a Zverotić u klubu igra desnog beka. Nove praktično nijesmo ni probali, a teško mi je vjerovat da će se Bakić nametnuti tako brzo u Torinu. Pročitah u Areni da je Điđo Vukčević blizu trenutno prvoplasiranog u izraelskom prvenstvu M.S. Ashdodu. S obzirom da on nije nadograđivao svoj potencijal prošle sezone već je samo sticao iskustvo bojim se da bi mu to bio maksimalni transfer, a šteta jer je mogao više. Bilo kako bilo, u meču protiv Ukrajine teško da neki debitant može dobiti šansu (o tome je Brnović trebalo da razmišlja puno ranije, ali on mora naopako) ali za neku budućnost možda dobijemo igrača kvaliteta pomenutog dvojca na zalasku karijere i ne više od toga. Jasno je, takođe, da su nam potrebni novi igrači na poziciji štopera. Kao potencijalne novajlije spominjan je od strane Brnovića Kecojević, a mi smo dodali i Bojovića. Oni se mogu probati, ali je pitanje bi li oni donijeli kvalitet više u odnosu na ovo što sada imamo. Mislim da je vrijeme da i Vešović konačno dobije poziv jer je Savo kažnjen. Znam da bi trebalo da igra Savić (Zverotić krpi našu lošu sredinu), ali još jedan desni bek je neophodan, a boljeg od Vešovića trenutno nemamo.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post

Ako su ovo vama mnogo respektabilnije reprezentacije od San Marina, onda se nijesmo razumjeli...uživajte obojica
    Naravno da jesu. To su reprezentacije u kojima igraju profesionalci. Ne mogu da vjerujem da uporedjujes Bugarsku i San Marino.Ili bilo koga iz ove skupine. Mislim ok, odgovaram ti jer si ipak zauzela stav i napisala nesto ovakvo.Rang je nebitan vjeruj mi. Veliki pozdrav.
    all is worthwhile if the soul is not small .

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post

Makse Zvonci ne sprdaj se sa nama. Pa San Marino je ka reprezentacija Danilovgrada ili Šavnika. Reprezentacija Nikšića bi bila protivnik par klasa iznad. Pogledaj koliko te ekipe imaju pobjeda, datih golova, igrača po jačim klubovima a onda poredi sa San Marinom. To što imaju loš rejting je jedna stvar, ima od njih gorih ekipa al su bolje rangirane zbog kontinenata na kojim igraju.

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by Spajk Li View Post
    Naravno da jesu. To su reprezentacije u kojima igraju profesionalci. Ne mogu da vjerujem da uporedjujes Bugarsku i San Marino.Ili bilo koga iz ove skupine. Mislim ok, odgovaram ti jer si ipak zauzela stav i napisala nesto ovakvo.Rang je nebitan vjeruj mi. Veliki pozdrav.
    Ma nije to suština, suština je da sam samo rekla da smo drhtali i od drugih loših reprezentacija i imali loše rezultate, a jesmo jer ovo su loše reprezentacije a onda su se stručnjaci našli da se sprdaju što sam to napisala...a ako me nešto nervira to je sprdanje i šovinistički stavovi Rekordarea na sportskom forumu!

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Svaka od tih ekipa bi trebala bit pojam za nas, samim tim što imaju ipak određeni broj kvalitetnih igrača, najčešće im je selektor neko čuveno ime, a o klubovima i broju stanovnika da ne govorimo. Bugarska i Kipar ne zaslužuju ta mjesta sigurno, San Marino ne da zaslužuje, nego mi nikad nije jasno kako i dalje igraju. žalosna Malta, Farska Ostrva,Linhenštaj poneku neriješeno a desi se i da pobijede slabe ekipe, al ovi i Andora jok. Samo ih puni ko stigne. Nije humano ni sportski

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Makse Zvonci ne sprdaj se sa nama. Pa San Marino je ka reprezentacija Danilovgrada ili Šavnika. Reprezentacija Nikšića bi bila protivnik par klasa iznad. Pogledaj koliko te ekipe imaju pobjeda, datih golova, igrača po jačim klubovima a onda poredi sa San Marinom. To što imaju loš rejting je jedna stvar, ima od njih gorih ekipa al su bolje rangirane zbog kontinenata na kojim igraju.
    jeste, ali znajući naš mentalitet, da je slučajno upao San Marinu onaj gol u prvim minutima, slučajno, ko zna kako bi se ovo čudo završilo...nemote se mnogo uzdizat i sprdat, samo to

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Zvoncice niko se ne sprda samo se konstatuje , na koju foru da konobari, sankeri i konpanija da pobjede profesionalne fudbalere

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Zvoncice niko se ne sprda samo se konstatuje , na koju foru da konobari, sankeri i konpanija da pobjede profesionalne fudbalere
    pa to je nemoguce ali razumijem sto je zvoncica htela reci a sa druge strane i mnogo jace ekipe su igrale protiv njih pa ih nisu ovako nakantali, pristup je bio dobar
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Ultra_Spich View Post
    Putovao sam sinoc sa nasom reprezentacijom U19 i u sebi govorim polako momci jos malo pa dolazite kod cika Duska
    Zar nisu vec u njegovim zlatnim rukama? Ipak je on jedini selektor koji je podmladio mladu reprezentaciju...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

kad se sjetim, pa on je imao jovetica, vukcevica, beciraja, zverotica u sastavu i nista uradio nije. bio je tada sav ponosan na trece mjesto
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

glupo je ocekivati od covjeka koji ocigledno nema nikakvih profesionalnih ambicija da podnese ostavku.da ima ikakve profesionalne odgovornosti u njemu, na kraju i ljuckosti covjek vi rekao: "ok, nisam postigao nista sa 2-3 generacije talentovanih momaka. neka proba neko drugi."
    medjutim, kako niko iz saveza (citaj dejo) ocigledno ne vrsi na njega pritisak u pogledu ostvarivanja nekih rezultata, samim tim on sam je ocigledno utripovao da je neko zadovoljan njegovim radom iz cega proizilazi da mu ne pada na pamet da podnese ostavku. da ne pricamo o tome da je sigurno svjestan da ne postoji iole ozbiljan klub na planeti zemlji koji bi njega angazovao za sefa strucnog staba.
    covjek sjedi, cuti i "radi"...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Ovo je nešto posebno, ali ne letim..
    Srcemi je bilo puno kada samčuo navijače kako skandiraju moje ime. Hvala imna tome. To je osjećaj koji nemože da se poredi sa bilo čim - kazao je juče Đorđević za Arenu...
    CrnaGora jeprotivSanMarinadobilaLukuĐorđevića, zvijezduupovoju, fudbalera koji jeoduševionadebiju, momkaodkojeg se zakoju godinuočekujedabude jedan odglavnih igračanajboljeg državnog tima. Osimnajubjedljivijepobjedeu istoriji (6:0) i činjenice da će „crveni“ najmanje do polovine oktobra biti prvi na tabeli kvalifikacione grupe H, što je izgledalo nerealno nakon startnog remija saPoljacima, palac gore i za mladog Budvanina. Eks prvotimac Mogrena, a sada član prebogatog Zenita, preksinoć je na Olimpijskom stadionuuSeravaleuimaosvoju noć. Samim nastupom postao je drugi najmlađi debitant (nakon Stevana Jovetića), golomu25. minutupostao je najmlađi strijelac, a sa još dvije asistencije pokazao da je definitivno jedanodnajvećihbisera našeg fudbala. Sve to sa samo 18 godina, dva mjeseca i dva dana. - Osjećam se odlično. Dati gol i namjestiti jošdvavelika jestvar za svakog igrača, a pogotovo za mene koji sam tek na početku. Prezadovoljan sam debijem, a još više mi je srce puno kada sam čuo navijače kako skandiraju moje ime. Hvala im na tome. To je osjećaj koji ne može da se poredi sa bilo čim. Ipak, čvrsto stojim na zemlji, svjestan da je ispred mene mnogo rada i truda. Profesionalac sam i već se okrećem novim obavezama - kazao je Đorđević juče za Arenu, koji minut prije nego je ušao u avion za Sankt Petersburg. Mečzanapadače Je li debi bio onakav kakvim si ga zamišljao? - Manje-više jeste. To je bila utakmica za nas napadače, pa sam vjerovao da se i ja mogu upisati ustrijelce. Bili smo razigrani, a eto i ja sam dao doprinos ubjedljivoj pobjedi. Nadam sedasamopravdaoselektorova očekivanja idaćuiubudućedobijatipoziv.Naravno,potrudiću sedagazaslužim- rekaojeĐorđević. Od prije dvije noći najmlađi si strijelac „hrabrih sokola“... - Prija mi taj podatak, ali opet kažem: sve ovo me neće uspavati, jer znam da mogu i treba još da napredujem. To mogu samo ako na terenu, u svakom trenutku, dajemmaksimum. Crna Gora na čelu grupe. Kako tebi to izgleda? - Uvijek je lijepo biti lider. To nam daje mir uoči utakmice sa Ukrajinom koja će imati veliki značaj. Polakodolazenajvažniji mečevi, a mi ćemo biti spremni da i u njima pokažemo koliko vrijedimo. Vjerujem već u oktobru, kada ćemo ići na pobjedu protiv Ukrajine - ističe supertalentovani ofanzivac. UčenjeuZenitu Od danas si na treninguZenita. Kakav će ti biti sada status kada je došao Hulk, brazilski napadač koji je Portu plaćen nevjerovatnih50miliona? - Vidjećemo, već u petak igramo prvenstveni meč protivTereka, aodmah u utorak prvi meč grupne faze Lige šampiona protiv Malage na strani. Sigurno je da će i partijaureprezentaciji imati pozitivnog uticaja. Na meni je da radim najbolje što mogu, a trener Spaleti odlučivaće o mojojminutaži. Spreman sam da iskoristim svakiminutkoji dobijem. Na kraju krajeva, mladi igrač kao što sam ja može mnogo da nauči i dok trenira sa igračima kakve ima Zenit - zaključio jeĐorđević. D.Kažić

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Mi sve pričamo nešto kako Djordjević i Bećiraj nisu iskusni da udju protiv Poljske a jeste Kasalica ??? Po čemu to osim po tome što igra u CZ Kasalica ima prednost u odnosu na njih dvojicu ??? Pošto amnesiac, koji mi se čini da je na izvor informacija , sad pominje i Vešovića ispada da je i njemu dovoljna preporuka CZ ??? Nadam se da će Dejo bit dovoljno pametan da ne pravi od reprezentacije istureno odeljenje za pokušaj prodaje igrača CZ već pragmatično postupit u meču sa Ukrajinom iako ja lično nemam ništa protiv CZ ali počinju da bodu oči njihovi talenti kad je naša reprezentacija u pitanju !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Najaci od svih tih zvjezdasa mi je bio onaj Nikolis e kako je onaj dobio poziv bio za A tim to jos niko ne zna

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Najaci od svih tih zvjezdasa mi je bio onaj NikoliĆ e kako je onaj dobio poziv bio za A tim to jos niko ne zna
    Evo sam i ja mislio da će od njega bit igrač jer nam stalno fali ta 10 kao što je Dejo bio i nikako da je nadjemo iako je Jovetić sve više počeo da se primiče toj poziciji ... nije problem zvat nekog i probat ga na prijateljskoj utakmici kao što je to bio slučaj sa Kasalicom pa mu onda dat šansu na takmičarskoj utakmici i taj dio je od strane saveza ispoštovan ali ako postoji talenat kao Djordjević onda bi dobro bilo zaobić pravila u intresu reprezentacije ... e sad Bećiraj je bio van forme u poslednje vrijeme ali je na ovoj utakmici pokazao zbog čega je sa reprezentacijom cijelo vrijeme ... stvarno je gužva u napadu ogromna a mjesta nema bez za 1 igrača a imamo 5 od kojih su 2 sigurna ... i Bećiraj i Djordjević moraju igrat iza špiceva i tako doći do gol šanse a to je protiv San Marina dalo rezultat nego koliko će se "razigrat" protiv Ukrajine veliko je pitanje ... razlika u kvalitetu protivnika je ogromna ako ne što drugo onda zbog presinga ... treba mrdnut nogicom kad te poklope sa svih strana
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,815
    Thanked in
    915 Posts

Ja da sam na mjesto Brnovića sve što valja igrača iz U21 reprezentacije bih odma prekomandovao u prvi tim pa makar lopte skupljali.Bolje i to nego da kod Dulenceta uče kako se stiče gubitnički mentalitet i da im se ubije volja pod onakvim stručnjakom.Mlada reprezenatcija neće ionako ništa uraditi pod njegovim vođstvom pa da se sve Ronaldo i Mesi podmlade i dođu da igraju za njega
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za tog Nikolica se mislilo da ce biti vrhunski igrac, ali stvarno davno, davno.

Page 1131 of 2251 FirstFirst ... 13163110311081112111271128112911301131113211331134113511411181123116312131 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)