Ok posto vidim da ste poceli da se zajebavate na moj racun,necu vise postavljati pitanja. Hvala svakako![]()
sprdaju li se kad kažu da ne smiješ da voziš na polisu?
nothing comes from violence and nothing ever could
ne pominji polisu i kružni tok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
što? informišem se pošto čuh za taj novi zakon i kažnjavanje...
Ko kaze?
TAKUMI
kruži priča koja je nelogična totalno. lika je zaustavila milicija i da su ga peglali za polisu al su mu oprostili
Al mu oprostili? Ufff...to mi zvuci seksi.
Ono, mozemo da te kaznimo ali necemo.
Ma bagra.
TAKUMI
jasno je meni to, no mi nije jasno je li to bilo čisto iživljavanje ili STVARNO postoji zakon!
Pazi, ti s polisom nisi reegistrovana, samo si osigurana.
Bilo je i price na tv o tome kako "jel to znaci da ja nedelju dana u godini ne smijem vozit auto", i rekao je fino covjek da ti mozes nedelju dana prije, da predas sve za registraciju i staru saobracajnu zadrzis, i kad budes isla po novu, staru ce ti trazit, novu uzmes, i vozis svaki dan u godini.
Dakle polisa nije dokument koji potvrdjuje da si registrovala auto, a saobracajna je potvrda da je registrovan.
Njak Njak Njak
zašto bi neko prije isteka predavao?
i ne postoji zalud da plaćaš kaznu ako zakasniš 15 dana sa registracijom. znači da su ti već dali taj rok od isteka do kad možeš srediti saobr.
Jok, ovdje te kaznjavaju za neposjedovanje dokumenata koji su dokaz o registraciji...
A zasto bi prije registrovao, zato sto ces imati dokumenta svaki dan u godini, a nova saobracajna ima rok koji pocinje tek kad se stara zavrsi, tako da nista ne gubis bukvalno, nego ljudi ne znaju.
Njak Njak Njak
upravo tako goro, nedje je balsa to objasnjavao, odes 10 dana ranije i uzivas registrovan si bez pauze svu godinu
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
svako na svoju ruku to kaze , jer im je lakse, kuca osiguravajuca nije zakonska institucija koja moze tako nesto da kaze, ; ) ne vjeruj svemu sto ti kazu
ja samo tebi sve vjerujem!
e onda dodji popodne sam samnecu ti nista veeeruj mi
samo nemoj da me kazniši da me baciš sa sprata
![]()
jos kad bi i druga ana dosla, onda bi tek bilo zanimljivo![]()
Draga goozicO, mene su sinoc zaustavljali i trazili mi saobracajnu koju ja nijesam imala, no samo papire (lezi u MUP evo nekolika mjeseca, ceka da je uzmem). Policajac mi je rekao da tolerisu do mjesec dana tako da se vozi, i da bi mi trebao pisat kaznu![]()
Nepodobna za vaspitavanje.
jes, ali ti voziš mjesec dana, a za 10 dana je gotova saobraćajna.
Da, ali isto moras shvatiti znacenje "tolerisemo"....u prevodu nije po zakonu ali mi oprostimo, u suprotnom bi rekao "dozvoljeno je do mjesec dana"
Ako naidjes na nekog kome zena nije dala pola godine, nece biti tolerantan previse, a po zakonu te moze kaznit
Njak Njak Njak
Razumijem ja to da sam napravila prekrsaj, ne bunim seSamo ti kazem sto mi je rekao da praktikuju. Nije mi napisao kaznu, ovaj put
![]()
Nepodobna za vaspitavanje.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks