Svaka im cast.
Nisu stali jer imaju strah da ce ga neko skinut.
POLITIČKA HUMANOST NA DJELU
Lijep i sunčan predizborni dan 9.9. Dokaz da i politicari imaju dušu, pa od silnih predizbornih aktivosti, uključujući i humanost, moraju da odmore makar nedeljom, desio se juče na putu Budva – Kotor. Naš sugrađanin je mirno vozio svoj motocikl, kad odjednom eto ti delegacije našeg milog i obožavanog predsjednika drage nam manje pozicione partije, u velikoj nedeljnoj žurbi, vjerovano u povratku toplom porodičnom domu. Motorista se ne mogaše snaći u momentu silne predizborne žurbe, te pade sa motora, i ako je jednog trenutka mislio da će crna kolona vozila da se zaustavi i provjeri da li je u sve u redu, brzo ga je ta misao prošla.
Nedelja. Ipak dan za politički odmor, uključujući i humanost.
PS. Postoji i realna mogućnost da je motorista ipak kriv za svoj pad. Neprilagođena brzina možda? Liberty od 125 ccm je ipak poznata i priznata pistaška mašina za ludovanje...
Svaka im cast.
Nisu stali jer imaju strah da ce ga neko skinut.
TAKUMI
Znaš onu foru kad je Milo prošao kroz crveno i zaustavi ga policajac i Milo otvara prozor a ovaj veli :"Ooo gospodine predsjedniče nisam znao da ste vi" A Milo mu kaže: "Što me zaustavljaš" A on odgovara: " Pa gospodine samo da vas upozorim jer neka budala može da prođe kroz zeleno i da vas ubije"
E to ti je ta situacija sa ovim motoristom :-)
This time next year we'll be millionaires
eto ga wulfy i na portal vijesti.
e sto cini taj tuzni sajt..
Originally Posted by my name is ...
kamo srece da novinari sa lica mjesta snimaju to i prikazuju kako NE treba vozit po ovim nasim nesrecnim putevima a ne da kopiraju sa foruma
She is only here to annoy herself!
Da pogodim s8 cg003 ili e klasa sto je bila cg122 sad su stavili obicne tablice... Teski divljaci
f6
To su oni kreteni koje sam ja slikao prosle godine na Trsteno.
A Trile, mislim da je onaj text kopiran sa fejsa.
TAKUMI
Taj tekst smo na fejsbuk okačili jedan moj kolega i ja. Ja sam bio prisutan kada se sve to desilo, odnosno motociklista se kretao ispred mene. Vozila pod pratnjom NISU imala upaljenju zvučnu signalizaciju, već samo svjetlosnu. Na tom mjestu je krivina i samo su se pojavili iz krivine više na našoj traci nego na njihovoj (obilazili auto u sred te krivine). Srećom što sam sa dobrim refleksima te skrenuh u onaj mali jarak pored puta. Stariji gospodin je dobro, ugruvao se, srećom, imao je kacigu. Na skuteru su se polomile plastike i iskrivila se viljuška.
jeste li zvali policiju da izvrsi uvidjaj?
Jesmo, zvali smo policiju, došli su, uradili uviđaj, rekli da se na vrijeme nije sklonio (valjda treba da budi vidovit šta je iza krivine, što znam). Bugari koji su bili u Tojoti ispred su se izbezumili.
AFAIK, samo Milov W12 je blind.
TAKUMI
Ovo samo kod nas moze da se desi, sjecam se kad sam gledao inauguraciju novog premijera UK, premijer je isao kolima i pratnja za njim, stajali su na svaki semafor, na pjesacki da propuste pjesake. Sramota kako se ponasaju ovi nasi, nego neka im ga, nicija nije do zore gorjela pa nece ni njihova!
Major Londona ide biciklom na posao, senator New Yorka ide metroom i dok se vozi ne gleda lijevo desno ko ce ga ubit nego cita novine, a ovi nasi zalizani idu pratnjom i skupim limuzinama koje smo mi kupili.
Lesinari!
TAKUMI
Prije nego sto Miloje treba da krene iz stale, policija blokira sve ulice i bulevare da ne bi on izgubio pola sekunde zbog nekog pjesaka.
Kola hitne pomoci nemaju taj uslov.
Gledam juce na semafore blizu moje zgrade, ide svabo (predsjednik vlade, kako se ono zove) u A8, A4 iza njega...jedino sam ja bio na semafore, ovaj sa A4 mu ide uz bok da ga pazi od mene, zamisli.
A sjecam se kad sam ga gledao kod zgrade elektroprivrede na bulevar, sa aktovkom, ljeto, pece sunce, ja u auto sa klimom a on ceka semafor na 45C. Kakvi su ovo skorojevici!
TAKUMI
Acid vidjeh i ja tebe kako se qrchish u jeku odmora pored ovih srednjih skola danas :P
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Da, sipo' je 3 eura na Petrol i pravac srednja.
TAKUMI
sa 3 eura moze da stigne do ekonomske i trgovinske, sreca sto su blizu jedna drugoj
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks