Zavisi od hardvera unutra, moguce je, mada mozda ces morati napajanje da mijenjas.
Koji Windows 7 imaš ?
Obični bez update-a ili sa update-ima ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ultimate x64 sa svim updateima , i zadnjim driverom za graficku.
na tv sam pokusao na sve portove, na HDMI2 dobijem sliku ali je mutna i nije preko cijelog ekrana i ako se postavi rezolucija 720p (na koju na DVI-HDMI radi perfektno)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kada budem u PG probaćemo kod mene u firmu na par modela da vidimo je li ti do grafe ili TV -a.
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Sto mislite koje marke laptopva su najpouzdanije, dell, fujitsu, toshiba, asus? planiram uzet malo skuplji pa da se ne zeznem u startu
Moja preporuka su ti Fujitsu i Asus, mada se neces zeznut ni sa Acerom ili Toshibom, mada ako hoces da koristis Linux, na vecinu Toshiba ti nece radit WiFi.
Da, znam ali pitam jer vidjeh delln7110 inspirion sa procesorom 2.2, 640gm HD, 4gm ram i GForce 525m za nekih 600e pa mi se ucinje malo skupo za tu konfiguraciju.. Pomislih da nije zbog pouzanosti dell-a jer mu je garancija 3 godine.. Znaci vi preporucujete asus i fujitsu, pogledat cu to, meni je bitan samo mnogo jak procesor i grafika zbog zahtjevnih programa koje cu koristit
nije skupo za 17" lap top i ta je konfiguracija dosta dobra. jos ako je u njega Intel i procesor, to je dobra kupovina.
evo, primjera radi, u TechnoMax za ~600 eura:
HP XF070EA HP G72-B30sm - Intel® Core™ i3-350M (2.26 GHz, 3 MB L3 cache, 1066 MHz FSB), 3GB DDR3, 1066 MHz, 320 GB S-ATA (5400 rpm), 43,9 cm (17.3") diagonal LED-backlit HD BrightView (1600 x 900), Grafika: ATI Mobility Radeon HD5470 512GB DDR3, garancija 1 godina - 630eura
i
DELL NOT03812 N7110 crni - Intel® Core™ i5-2430M 2.4GHz (3.0GHz Turbo Boost), 2 jezgra, Hyper-Threading, 3MB Intel® Smart Cache, 32nm, 4GB DDR3 1333MHz, nVidia® GeForce® GT 525M, 1GB DDR3 , 500GB SATA, 5.400rpm, Dijagonala 17.3" Rezolucija 1600x900 - 652,50eura
3 godine garancije sa "i" procesorom je meni odlicna kombinacija, nebitno od proizvodjaca.
Last edited by JungleBoy; 08-09-12 at 10:09.
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
Last edited by Rakun; 08-09-12 at 10:13.
Pa, da koristit ce se AutoCad i slicni graficki programi, DJ softver koji je malo vise zahtjevan.. U svakom sl. mislim da ce izbor pasti na Dell koji je naveo JungleBoy hvala vam
Čuje mi se kuler od laptopa. Otvarao sam ga, skidao skroz i ocistio od prasine. Bilo je ok nekih mjesec, pa se opet cuje. Moze li se srediti ili da kupujem novi kuler.
koja je normalna temperatura za Q8300 core2quad ? (da uzmemo u obzir ove vrucine)
je li normalno da je u idile temperatura ~50c ?
drugo pitanje , koji program koristiti za testiranje HDD-a , da se provjeri jel sve u najboljem redu ?
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Za testiranje hdd-a koristi HD Sentiel.
Cim pita, box je.
obican Box cooler :/
moze li biti da je pasta losa , pa da vidim da je promijenim ?
Gledao sam nesto ona poliranja procesora i hladnjaka, no tu ima posla 5-6h pa mi se ne radi oko toga (koliki su realni dobitci sa poliranjem , jel istina da pane temp. svega 5-6c manje)
Sa box kulerom to je normalna temperatura, poliranjem istog neces dobiti skoro nista. Ako bilo sta zelis sa tim procesorom moraces preci na neko malo bolje hladjenje...
promijenih sad pastu , stavih Arctic mx-2 , spustila se temp nekih 7-10c , mada gledam sad ovaj cooler stvarno je jadan , onaj dolje dio sto nalijeze na proc ni ne hvata cijeli procesor samo u sredini mali krug bakarni :/
Imam problem sa laptopom, plavi ekran i poruka: STOP: 0x0000005C (0x0000010B, 0x00000001, 0x00000000, 0x00000000) reinstalacija ne moze da se pokrene formatiram disk i opet nista, neko veli da je otisao hdd ali kacio sam ga na drugi radi. Jel imao ko slican problem?
Problem je sto ni idle temperatura nije sjajna sa box kulerom a kada pokrenes nesto ( tipa linx ili slicno ) temperatura ode u nebesa....
jesi li radio full format HDD-a ? pokusaj da ga formatishsh skroz , mada plavi ekran moze uzrokovati xx stvari , ram, grafika, ploca ...
Full format sa hirensbooto-m, radi ostalo sve jedino sto nece da instalira windows a ni linux na disku.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks