sto da ukljucim u inostranstvo data i 3g? jel dovoljno to
sto da ukljucim u inostranstvo data i 3g? jel dovoljno to
f6
lapsus ISKLJUCIM!
f6
I bateriju izvadi
Dovoljno je to dvoje...
Originally Posted by Nk-001
neko drzac za iphone za kola? pozajmnica 7dana?
f6
Imam iphone 3gs 4,3,3 kako da ga jailbrekujem,abdejtujem ili kako se vec zove na 5,1, kako to da uradim?
zelim da imam installious
Kako ide dekodiranje iPhone 4s? Zaključan je na 67
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
X-sim ili moze i da bude sim free, sve zavisi koliko para hoces da platis. kontaktiraj me na PM
GSM House
Sinoc pokusavao da otkljucam iphone 3g preko redsnow i kad je trebalo da udje u DFU mode nesto zasteka i kaze device not detected.
Nakon toga odustanem od citave rabote da bi saznao da sad telefon ne moze ni 67 mrezu da ocita i samo kaze searching.
Software 4.2.1 , bb 5.15.04 . Zna li iko o cemu se radi, tj znam da sam ga zajebao pri ovom otkljucavanju al zasto ?![]()
skines zeljeni firmware odavde http://osxdaily.com/2010/10/25/downl...firmware-ipsw/ onda otvoris itunes, drzis shift i pritisnes restore. Zatim nadjes firmware koji si skinuo potvrdis i sacekas da ti odradi... kad zavrsis to radis jailbrake preko redsnow programa...
067/852-466 & 068/405-403
Koje je rjesenje za otkljucavanje iphone 4 5.1.1 firmware 04.12.01 i jeli izvodljivo uopste?
iOS6 na 3GS?
Globetrotting
Znam to, vidim i sam, nego pitam vrijedi li? Kakva su iskustva?
Trenutno mi je iOS na 5.0.1 i ****** je. Duplo je brzi bio na originalnom 4.2.1, a razlika u odnosu na ovaj trenutni nikakva.
Globetrotting
Svi koji imaju Jailbreak na telefoni a nemaju FakeClockup topla preporuka da instaliraju isti sa Cydia. ZNaci drugi telefon potpuno!
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
Sad mi SMS prije stignu posiljaocu nego sto ja kliknem dugme SEND!
Ludilo totalno!
Originally Posted by Nk-001
Sad cu da se pravim pametan i da pitam: jeste li tek sad otkrili FakeClockUp?
GSM House
Ja ne no vidim da ljudi koji imaju JB ga ne koriste pa se pitam zasto![]()
www.jaredic.com
Ja jesam, sto cu... Skoro sam skinuo CrazyCall i fino se zabavio jednu noc... Preko tog programa mozete da birate broj koji ce se prikazati onom koga zovete i mozete da mijenjate glas... Sve bi super bilo da me sjutra dan nisu nazvali iz T-coma i pitali jesam li zvao daleke destinacije sinoc... Pozivi sa tog programa se prosljedjuju preko drzave Sao Tome i Principe pa i evidentiraju i tarifiraju kao poziv prema toj zemlji, 2,80/minut cini mi se... I jos mi je receno da ti pozivi podlijezu obaveznoj provjeri jer se koriste u visokotehnoloskom kriminalu tako da sam osim potrosenih 120€ racuna mogao imati dodatnih problema... Ako ko zna ime programa za sms iste namjene zahvalan bi mu bio da mi proslijedi, vidio sam prije godinu-dvije kod jednog momka ali ne zapamtih ime programa...
www.jaredic.com
Beta/GM je istekao, da bi odradili aktivaciju morate odraditi restore na final verziju.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks