View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa da ostanemo na ovoj poziciji do proljeca i duela sa Engleskom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Taman..Kakvih oce mazgova ima,da te dusa zaboli..Ako coek ne da gol,protiv kako neko rece "konobara",onda prnut ne umije?!..A gledajte tekmu malo rodjaci..Jedini igrac koji daje sto posto svaku tekmu,odma da vi ja recem..Bas svaku tekmu..Boli njega da ne recem sto(ku.rac) protiv koga igra..Svaku tekmu igra sa istom voljom i zeljom za pobjedom..Eto tako..A to sto ste divljaci,pa samo gledate ko golove daje..To je druga prica...

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

Kako će ova Ukrajina da šega svjesni nismo.
    Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ocekivana pobjeda, ono sto me raduje je dobar debi Djordjevica, a i Beciraj i Delibasic su svoje dobro odradili, pogotovo Fatos s obzirom na poziciju koju je igrao. Takodje mislim da Simon vise lezi da igra centralno nego na bok, mozda bi za njega moglo da se nadje pravo mjesto u formaciji 4-3-3. Ono sto i nije bas dobro, Jovetic jednostavno mora bolje, kao da psihicki klone kad igra za reprezentaciju, ne znam zbog cega. Savic mora mnogo bolje, Damjanovic ne zasluzuje mjesto prije Beciraja i Andrije a za Dzudovica se mora trazit zamjena, iako odlicno cita igru nevjerovatno je spor za fudbalera.
    Takodje mislim dobar rezultat u Engleskoj za nas, u svakom slucaju dobro je sto Ukrajinci nisu pobijedili. Poljaci ocekivano protiv Moldavije.
    Last edited by Socrates; 11-09-12 at 22:11.

Thanks Thanks Given 
    372
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    136 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    Takodje mislim da Simon vise lezi da igra centralno nego na bok
    Da, ali koga metnut da igra desno ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uuu, kako je bitna utakmica sa Ukrajinom...pobjeda bi bila zlata vrijedna, pobjegli bi im na +6, mada ne bih se ja bunio ni sa bodom, samo da ostanemo ispred njih...

Moze li neko izbacit raspored do kraja, da ne trazim sad ovuda?

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    Taman..Kakvih oce mazgova ima,da te dusa zaboli..Ako coek ne da gol,protiv kako neko rece "konobara",onda prnut ne umije?!..A gledajte tekmu malo rodjaci..Jedini igrac koji daje sto posto svaku tekmu,odma da vi ja recem..Bas svaku tekmu..Boli njega da ne recem sto(ku.rac) protiv koga igra..Svaku tekmu igra sa istom voljom i zeljom za pobjedom..Eto tako..A to sto ste divljaci,pa samo gledate ko golove daje..To je druga prica...
    ja sam zadnji dao epitet igracima san marina konobari, pa se osjecam prozvan:
    dakle, smanji dozivljaj strucnjace.
    izkomentarisao sam da joveta nije dao gol njima ne da bih umanjio njegov voljni momenat igranja za nas tim, kao ni njegove kvalitete vec sam to napisao iz prostog razloga sto sam zelio da ga dadne. vrati se malo unazad pa ces naci nekoliko postova u kojima sam ga branio nakon meca protiv poljaka.
    toliko.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HENKEL View Post
    Da, ali koga metnut da igra desno ?
    Djordjevica. Desnjak je ali ima i odlicnu lijevu, eto i danas je igrao na desnoj strani, iako je poceo lijevo, pa je Brna rotirao njega i Beciraja.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Ne znam zašto su Englezi i dalje precijenjeni i zašto se prvo mjesto projektuje njima. Uopšte to ne zaslužuju, ni po igri iz prošlih kvalifikacija, ni ovom noćas, a tek ne igrama na euru. Biće u ovoj grupi puno remija između 4 najjače i do zadnjih kola svi će biti u igri za prva dva mjesta. Samo da ovaj naš stručnjak izvuče pouke iz gostovanja Česima pa dako mu dođe do glave da ne bi bilo loše postaviti igru na x, pa ako se što učini iz kontre il prekida.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

deuscroix

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

po ovome što su noćas prikazali, englezi mogu lako završit kao treći..

kako loša igra, bunarenje, spora sredina..

samo da nam je da neko brnu dozove pameti, dobri rezultati na gostovanjima poljskoj i ukrajini nas vode u brazil..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    Ne znam zašto su Englezi i dalje precijenjeni i zašto se prvo mjesto projektuje njima. Uopšte to ne zaslužuju, ni po igri iz prošlih kvalifikacija, ni ovom noćas, a tek ne igrama na euru. Biće u ovoj grupi puno remija između 4 najjače i do zadnjih kola svi će biti u igri za prva dva mjesta. Samo da ovaj naš stručnjak izvuče pouke iz gostovanja Česima pa dako mu dođe do glave da ne bi bilo loše postaviti igru na x, pa ako se što učini iz kontre il prekida.
    To je to..Potpis..Ali...

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Crnogorci ko narod stvatno smo ludi da ebe oca

Mec protiv Poljaka a favorti dobijamo lagano idemo na WC, nerijesno pada euforija ,a necemo mi nista uspjeti, dodje mec sa San Marinom a nikad se ne zna mozda ne dobijemo nikad proci necemo na WC, 10 minuta posle meca a mozemo na WC

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    113 Posts

Samo da nas ne otrese Ukrajina tamo ka malu đecu, lako mi je za ostalo.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    101
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    39 Posts

Meni se cini da samo imamo imperativ da pobijedimo Ukrajinu kuci i remi sa Englezima isto kuci, naravno ako uzmemo svih 12 bodova protiv Moldavije i San Marina. Imali smo pravo na jedan kiks kuci (poljska ili ukrajina), drugi ne smijemo dozvoliti. U gostima bunker, pa probat' iz kontre ko sto ponese, ali najbitniji mec, po meni, je svakako docek Ukrajinaca..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da imamo krshtenijeg trenera tijesno bi bilo Englezima, mucice se i oni da prodju...

Sve mi je jasno bilo kad sam im vidio sredinu nocas Dzerard i Lampard zajedno cim to vidis pishi propalo + atletichari Milner, Kleverli i Chemberlen, kako je to jedna prenapumpana reprezentacija, greote.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

San Marino vs Montenegro - Goals and highlights (World Cup Qualification...11 september 2012 RTCG)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Djordjevic definitivno treba da igra od pocetka na sledecoj utakmici jer je pokazao da ima odlican pregled igre i zna da uputi pas u pravo vrijeme. Znam da je on napadac ali mogao bi se uglaviti u 4-4-2 formaciju koju se nadam da cemo igrati protiv Ukrajine. Mislim da je on pravi igrac da Mirku i Joveti salje dobre lopte u prostor.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da nije Jovete bilo, mislim da ne bi bila ovako ubjedljiva pobjeda. Svaka mu cast, i na igri i na zalaganju, jer covjek je igrao sa onim Damjanovicem koji je klasicna vezara.Kad nema Mirka normalni su solo prodori. Englezi me bacise za pare, ne mogu da vjerujem dokle vise da kiksaju ovi neigraci..ja bi isao na pobjedu tamo..Sto i mozemo uz malo srece. Kopljanka ili kako li vec je odusevio na evropskom tako da ukrajinci nisu nepoznanica, bolji su od poljaka 2 puta. Poljaci opet preko penala do vodjstva. Bas ih ne vidim u borbi za drugo mjesto sto ce i vrijeme pokazati.
    all is worthwhile if the soul is not small .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Djordjevic definitivno treba da igra od pocetka na sledecoj utakmici jer je pokazao da ima odlican pregled igre i zna da uputi pas u pravo vrijeme. Znam da je on napadac ali mogao bi se uglaviti u 4-4-2 formaciju koju se nadam da cemo igrati protiv Ukrajine. Mislim da je on pravi igrac da Mirku i Joveti salje dobre lopte u prostor.
    Slazem se s tobom a mi moramo igrati 4-4-2 jer nema selektora na svijet koji će ostaviti na klupu Mirka i Jovetu. Sljedeći mec sa Ukrajinom je za nas jako jako vazan i pobjeda bi bila maltene baraz u dzepu i onda bez straha na prvo mjesto.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Slazem se s tobom a mi moramo igrati 4-4-2 jer nema selektora na svijet koji će ostaviti na klupu Mirka i Jovetu. Sljedeći mec sa Ukrajinom je za nas jako jako vazan i pobjeda bi bila maltene baraz u dzepu i onda bez straha na prvo mjesto.
    Ako ste mi jasni vi vec razunace pobjedu protiv Ukrajine,gledah malo sad protiv Engleske,mi mozemo samo da sanjamo da igramo kao Ukrajinci,pogotovo vezni red

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dug je put do kraja kvalifikacija, ali ako mislimo da se plasiramo ne smijemo izgubit na gostovanjima u Ukrajini i Poljskoj, a moramo dobit odje Ukrajinu kad vec nismo Poljsku i uzet makar bod Englezima odje.

Clash of the Titans Brna - Woy.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma ovaj Djordjevic je carina..Pogledaj mu samo asistencije,ka da igra vec 10 godina..

Last edited by Markouskas; 11-09-12 at 23:39.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    Ma ovaj Djordjevic je carina..Pogledaj mu samo asistencije,ka da igra vec 10 godina..
    Polako ovo je San Marino , al igrac ko sto je on one asistencije to nama hwali u swakom slucaju tu smo najtanji, i swidjelo mi se kako je Simon odigrao , jer moze fino da povuce er ima solidnu tehniku

Page 1127 of 2251 FirstFirst ... 12762710271077111711231124112511261127112811291130113111371177122716272127 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)