Draw no bet-u slucaju X-a se racuna kvota 1
Draw no bet-u slucaju X-a se racuna kvota 1
Može li ova Rusija dobiti Jevreje?
ima li u bookmakers da se igra Bosna 1 i 3+ povezao bih to sa Holandijom ista igra?
ima...
evo nesto za veceras
bugarska-jermenija 1
srbija-vels 0-2
poljska-moldavija 1
madjarska-holandija GG
OLIMP kv. 6.63
Umjesto ja da stavim
Rusiju 2 i BiH 4+ to bi bila kvota 3 do 4 eura, i uplatim sa 20 eura i uzmem fino pare, ja sastavljam tiket i stavim mrtve spance 2+pp e crkli kakvi su.
Rusija 2-2 sa 100e ...3.2 kv...
Nemam cime da slikam posao mi je iPhone u "setnju"...
Nekad sam ih dosta izbacivao :mrgreen:
kinetic, gg za 10minuta![]()
Prati li ko Belgiju? Ovdje predlagah x2, a odigram 1x![]()
Mogu li makar do X-a?
Nerealno.Sad drugi tiket.
Evo sad bi mogla da mi dodje Belgija X-1,Njemacka ide 2-2,Rusija 2-2 isto...Al' S.Irska ode 1-1 umjesto X-1
Sa 3e 330e...
vadite iz govana ljudi, sto da radim, kako da se branim?
Bet Confirmation - XB3307226020I - Internet Time of bet: 11/09/2012 14:13:05 Selections
No. Selections Event Event Date E/W Terms Odds Result 1 Russia Israel v Russia
(Full Time Result)11/09/2012 None 1.90 Won 2 Bosnia-Herzegovina & Over 2.5 Bosnia-Herzegovina v Latvia
(Result / Total Goals)11/09/2012 None 1.80 To Run 3 Belgium Belgium v Croatia
(Full Time Result)11/09/2012 None 1.95 To Run 4 Holland & Over 2.5 Hungary v Holland
(Result / Total Goals)11/09/2012 None 2.25 To Run
Multiples Bet Type No of Bets Unit Stake Stake To Win Returns
mene ce ovi englezi ukopat oca im *****![]()
E sto cini ovaj Portugal igra sam ga hendikep...nerealno sto su sve promasili u prvo, bas ne mogu da vjerujem!
Ja bas ne vjerujem u ovo. Prije meca vicem Na kolumbiju kvota 4.2, reko to se bar sa 20 eura mora ispostovat i muka mi bilo i ne uplatim. 20 i neki minut ja gledam ono 0-0, e reko sad cu ga ispratit u zivo sa 20 eura pa dje puklo da puklo, da se posle ne jedem iznutra ako dodje. Krenem da stavim pare na bet365, jebe me moneybookers password zaboravio, dok resetovah password, pogledah ovo ono, i aj reko da odigram sa sitnisom englesku 1 i kolumbiju 2 pp, odigram to, krecem da odigram Kolumbiju cistu 2 i PADA CRVENI ZA CILE JEBA IM PAS MAJKU ! Bude li doslo tacno uff, kako mrzim ovakve situacije![]()
Para vrti dje burgija neće.
tooooooooooooooooo ! Cileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Para vrti dje burgija neće.
jam cu samo kratko reci UZAS!!!!!
ovo veceras je nerealno!
Vatam Ruje 2, Bugare 1, Holandiju 2, BiH 4+ i bacaju me faking komšije protiv Belgije gg3+... Čuh da su pred kraj imali vrhunsku šansu...
#fakenews
Uzeh neke pare... Englezi me zeznuše za malo veće.
E sad, za 93e čekam Bragantino - America RN, odigrah 2Taj par stavih čitajući neku analizu... Kad bi ovo ulećelo, da me okrijepi malo.
![]()
Centa na onlajn račune nemam :/
Na 3 tiketa englezi sramota
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks