Hvala vam svima, spašen po ko zna koji put.
Hvala vam svima, spašen po ko zna koji put.
Bijo si poziw koi se neodbija
pitanje...kako zastiti vozilo od kradje? posto kada je kupljeno dobijen je samo 1kljuc uz njega...
Koje vozilo?
Njak Njak Njak
Blokada volana, blokada motora, blokada pedala, druge brave sa drugim cipom.
TAKUMI
mercedes e270 w210 -sumljam na prethodnog vlasnika da nije sacuvao jedan ili mozda i 2 kljuca od njega ,pa predlog?
pitam za brata. golf 3 1.6 na plin a trosi mu 10e na 60 km. dje da ga vodi i ako imate broj telefona, jos bolje. za brata pitam![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Njak Njak Njak
kolko moze kostat to brisanje i ponovno unosenje samo tog 1dnog kljuca koji dobijam? ocisti inbox fabija.
To kod Ljalje, mozda 30-40 eura.
Ocistio.
TAKUMI
Valja li sta ova kartica internet u Telenor? 1e dan, 6e sedam dana, 16e mjesec.
Sent from my HTC HD2 using Xparent Cyan Tapatalk 2
TAKUMI
ovaj majstor za plin? za brata pitam ...
Brate, ne zanima nas da li pitas za brata ili za partnera, zanima nas: koji uredjaj ima (marka, da li sekvent ili venturi)?
TAKUMI
znam da je bilo price...ali sad ne mogu naci, ZELENI KARTON dje se moze izvaditi i koliko para?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Amscg dje je bila opera, trg vektre kod fontane. 25evrica
f6
Zanima me što se sve od djelova mijenja pri velikom servisu kod RENO CLIO III , 2008 god, 1.5 dci, 63KW. Pošto jednamajstor jendu, drugi drugu priču, u prodavnici deseto nešto.
Koliko ja znam ide:
-zupčasti kaiš
-natezač zupčastog kaiša
-pk kaiš
-natezač pk kaiša
-vodena pumpa
-filter goriva
-filter vazduha
-filter klime
-filter ulja
-ulje.
Interesuje me jesam li što preskočio? Mijenjaju li se roleri kod pk kaiša i zupčastog?
kolika ti je kilometraza? ako ti je na njega fabricka ugradnja, ja je ne bih dira ispod 130.000km...
Kod normalnih auta se mijenja:
ulje
svi filteri
glicerin kocnica
zupcasti
klinasti
svi roleri i natezaci
antifriz
vodena pumpa
termostat
servo ulje
ulje u mjenjac
ulje u diff
TAKUMI
tačno 130 000 mi je danas otkucalo![]()
Onda racunaj i motor.
TAKUMI
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks