Od svih poznatih i nepoznatih vrsta "RIBA",
u CGi je najlakse UPECAT, SPONZORUSU.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Oni koji fale muskarce ne zalaze u Crnu Goru jer malo kandidata, a kad onaj hirurg napise u novine dje je bio to je (uz duzno postovanje) nekakao malo vaznije od onih kojima skupa karta avionska, oće jeftine linije a najbolje je kad je kad preko Beograda.
Moguće, moguće samo sto taj hirug ostavi vise para no pun autobus inzenjera koji bi za 3 eura pun pansioni 6 kila poznatog povrća. Zivot je takav da se bez oruzja ne ide na svadbu, a bez para na odmor, ali zbog toga nećemo sad sakama u perčin. Stavi ponesto sta njemacke novine pisu o tome, pa dako ti nadjemo neki jeftiniji smjestaj iduce godine.
Koji smeshtaj. Smeshtaj je josh ok. U budvu sam apartman uzeo. Reko sam samo da sa kartom od 500eura ljetos, ne mozhete pravit aranzhmane ko grchka i turska.
A to da ce taj hirurg ostavit para ko autobus inzinjera je glupost. Oticice da jede za 150e vechera. Shto mogu i 4oro ljudi normalnih uradit. A vi vidite jel bolje hiljade ovih ili 20 hirurga.
A i znate valjda da niste azurna obala, ovaj je dosho i nikad se vratio. Chak i da svake godine dolazi po jedna ovakva grupica to je nishta. Dje su avioni turista normalnih puni.
Ne vidim u novine nishta. Mislim na internetu. Sigurno je to u neke hobi novine za ribolov stavljeno. Nisu izgleda gosti toliko uticajni da ih na internet nadjoh dje su poshli![]()
Last edited by West; 09-09-12 at 20:28.
Kod nas je strasna guzva pa sto bi nam jos neki inzenjer i jos cetvoro da cijede pivo na cetvoro kad dodje doktor pa doktorski napravi ceh i ne gleda na racun no ostavi baksis. Nadam se da te niko na silu ne ćera u Crnu Goru, a ako to radi samo reci pa da te branimo. Tebe ceka Grcka i Turska a njega Crna Gora i svi sretni i zadovoljni. Kad malo ustedis para moćićes i ti dolaziti pa da vidis ono sto u pjesmi kazu " niđe nebo nije plavo kao iznad Crne Gore", a do tada vazi ono "i tata bi sine". Sto bi jedn đetić rekao "takav je zivot"
Jes guzhva strashna. Budva puna, Herceg Novi do pola. Drugi gradovi mrtvi totalno. Narochito Bar.
Da da da, CG je Monako. Trebaju im turisti samo koji mogu 500 kartu i sobu 200eura noc. Nije da se ne znamo. Ko da ne dolazim iz CG mi prichash.
Srecno sa tim poduhvatom. I zhelim vam da gradove napunite samo s menadzerima i hirurzima. Ako im pishe da su inzinjeri ili tehnicari samo ih mrshnite.
Ja se zabavim u Budvu ne treba ti da me uchish. Samo placat kartu necu oder. Izvinite. Dobro je da vam ovi gastarbajteri josh i dolaze. Da nije nas crko bi turizam. Zbog istog problema shto rekoh gore.
Last edited by West; 09-09-12 at 20:46.
Eto djaola pa dolazis li ili su ti karte skupe???? U ime ministra turizma, turisticnih radnika i tetke kuvarice iz hotela ja ti se izvinjavam sto ne saljemo avion da te doveze, ali.....
Nema nikoga kad nas kolega oćera turiste da mu slika bude bolja a rece dosli neki poznati pa neće da gledaju kako neki jedan sok dijele na cijeli autobus![]()
Ja cu dolazit u CG samo zbog familije i na more zbog zhena.
Da ocu da se odmorim otisho bi na majorku ili tursku jer ima letova svaki dan i pitomih finih starih naselja. One grchke kucice bijele ili shpanska arhitektura uf kako je fino.
Zbog toga i kazhem avionske karte na dolje, da bi napunili i prazne gradove koji ne zhive od djevojki i diskoteka ko budva![]()
Meni se lagano isplati da idem preko Temisvara ili Budimpeste na zapad. Sad sam zakasnio za Milano, bila je 35 evra karta, ali hajde da bbudemo mazohisti, mojne da se unisti gigant MA. Ili makar dok se svi ne utale preko low cost.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
mojne
She is only here to annoy herself!
mojne negromonte-airlines dirat. ne mamopri goste koji mozhene platit 500eura. cush 35
Zbog velikog interesovanja “Air Berlin” produžio letove za Crnu Goru
12. septembar 2012. Njemačka avio kompanija Air Berlin koja je i ove godine saobraćala ka Crnoj Gori, zbog velikog interesovanja putnika, odlučila je da uvede dodatne letove koji će trajati do 10. oktobra, umjesto do danas, kako je prvobitno bilo planirano, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.
U saopštenju dostavljenom Portalu Analitika se navodi da je do nastavka prošlogodišnje saradnje sa ovom avio kompanijom došlo zahvaljujući inicijativi Ministarstva održivog razvoja i turizma, Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i njenog predstavništva u Frankfurtu, kao i Lokalne turističke organizacije Budva i dijela turističke privrede.
Tokom ove sezone ugovorom je bio definisan jedan let nedjeljno u periodu od 16. maja do 12. septembara iz pet gradova: Nirnberg, Hamburg, Dizeldorf, Berlin i Beč.
Prema informacijama „Air Berlin“-a ove godine je prevezeno 10 odsto više putnika u odnosu na prethodnu godinu, a zbog velikog interesovanja za period postsezone odlučili su da realizuju još četiri dodatne rotacije koje su prema njihovim najavama dobro popunjene mahom putnicima turoperatora Nekerman. Ovo je rezultat intenzivnih promotivnih aktivnosti koje NTO CG realizuje na tržištu Njemačke, brojnih studijskih posjeta medija koje su rezultirale objavom reportaža o našoj ponudi, kao i aktivnosti na promociji Crne Gore zemlje od strane Njemačkog turističkog udruženja koje će u novembru održati svoj godišnji kongres u Budvi, zaključeno je u saopštenju.
Ma nemoguće, odakle toliko bogatih Njemaca, jer ovi normalni inženjeri ne dolaze direktno...
#fakenews
A i to su najverovatnije sve gastarbajteri a ne njemci. Do sada njemaca kao turista nije ni imalo...
Nego ako bude bash 500 sledece ljeto ponovo onda je za mene ponovo BG. Ako dobijam 120 eura po danu netto. To mi dodje da moram 4 dana da radim za kartu. A u BG je samo jedan dan. Pa ili da radim 3-4 dana ili da spavam u vozu jedan dan. Spavati je lakshe
Kome je merak nek ide i za 400-500eura. Nije problem. Samo to njemci bash nece radit nego nashi gastarbajteri samo. Tj. necete moci da napunite ostale gradove sem Budve...
Meni je totalno chudno shta radite to. Mislim chak i da kazhete nema mesta u Budvu. Ona se mozhe proshiriti, vishe naselja, jaz... I super-mini-autoput do aerodroma i super. Zato letovi treba da budu jeftiniji. Toliko nezaposlenih imate. Mogli bi svi da rade u proshirenu Budvu
Nego kazacu vam kako stoje karte sledece ljeto.
Last edited by West; 13-09-12 at 05:36.
Ako ćemo iskreno bolje što su takve karte, da ne gledaju Njemci primorje đe ništa uređeno nije... Od buke, tezgi, puteva, parkinga i 100 ostalih čuda... Nego kad se osnovne stvari srede onda treba misliti na avio prevoz... Ne vrijedi nam ništa da dođu sledeće sezone i nikad više...
#fakenews
Kad su DOMACI TAJKUNI I LOPUZE,
ocerali Dance i Njemce koji su pokusali , da kupe hotele na TANDARE -MANDARE VLADAJUCEG REZIMA,
koji je odabra RUSE,KUSE I REPATE,
da se kod nas OBOGATE I NJIMA PROCENTE PLATE,
moramo cekat bolja vremena,
kad ce Jevropejcima otvorit vrata,
za sad su TURCI u modi, oni ZNAJU KAKO I KOGA DA PODMAZU-PUSTO TURSKO I GRCKO.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Brojni gosti uživali u "Njeguškoj trpezi"
23. septembar 2012. Na trgu na Njegušima danas je, u okviru programa „Njeguško kulturno ljeto, održana tradicionalna manifestacija „Njeguška trpeza 2012“, koju su uz podršku Prijestonice Cetinje organizovali Mjesna zajednica „Njeguši“ i Udruženje proizvođača njeguških specijaliteta.
Okupljene izlagače i posjetioce pozdravio je gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Bogdanović, koji je istakao kako su Njeguši, između ostalog, poznati po tradicionalnom gostoprimstvu i čuvenim specijalitetima koji nastaju pod vrhovima Lovćena.
„Manifestacija „Njeguška trpeza“, kao priča koja je iz godine u godinu sve bogatija i sadržajnija, predstavlja spoj obje navedene pojedinosti. Jer, danas smo ovdje da bi uživali - kako u njeguškim specijalitetima, tako i u gostoprimstvu naših prijatelja i domaćina iz ovog kraja. Ova prilika obavezuje me da ovdje, pred Njegušima i njihovim dragim gostima, naglasim kako je Prijestonica Cetinje, u cilju razvoja i podrške ovom mjestu, sa svojim partnerima, upravo proteklih dana privela kraju kompletan projekat rekonstrukcije trga na kojem smo danas okupljeni. Zato mi je izuzetno drago što vas mogu obavijestiti da ćemo već narednih dana započeti i tendersku proceduru, kako bi u što skorije vrijeme ušli u samu rekonstrukciju njeguškog trga i tržnice – istakao je gradonačelnik Cetinja.
Ovogodišnju „Njegušku trpezu“ otvorio je Niko Kadija, a prisustvovale su joj brojne zvanice i predstavnici diplomatskog kora, među kojima i ambasadori Republike Austrije i Republike Poljske u Crnoj Gori Martin Pamer i Gražina Sikorska
Tokom događaja, proglašeni su i najbolji učesnici akcije „Najuređenije dvorište na Njegušima“, koju od prošle godine realizuju Mjesna zajednica “Njeguši” i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje. Prva nagrada pripala je Petru Kadiji, druga Zlatku Bogdanoviću, a treća Ruži Krstović. Prvi put birano je i najuređenije dvorište među privrednim objektima, a to je priznanje pripalo konobi kod Radonjića.
Posebna priznanja za učešće i podršku događaju dodijeljena su udruženju “Žene Risna” i preduzeću “Osvit Vulaš”, a plaketa za kontinuirani desetogodišnji rad na doprinosu kulturi i kulturnim događajima u Njegušima pripala je Crnogorskom udruženju nezavisnih književnika.
Tokom prezentacije i degustacije poznatih njeguških specijaliteta, priređen je i muzički program u kojem su učestvovali Branka Šćepanović, Jelena Đorđević i Rajko Radović.
Uz izlagače, brojne posjetioce iz Crne Gore i inostranstva, današnju “Njegušku” trpezu svojim su prisustvom uveličali i bajkeri novoformiranog moto – kluba “Cetinje”, te motociklisti iz Kotora.
Splendidu svjetsko priznanje za izvanrednost
28. septembar 2012. Prvi crnogorski hotel sa 5 + zvjezdica – bečićki hotelSplendid Conference & Spa Resort uspješnu sezonu krunisao je novim priznanjem“Za izvanrednost”koje mu je dodijelio renomirani web sajt TripAdvisor.com. javljeno je Portalu Analitika iz hotelske grupe Montenegrostars.
Na tom sajtu gosti iz cijelog svijeta već duže vrijeme hotel Splendin ocjenjuju ocjenom 4 (najviša je 5), zbog čega je hotelu Splendid Conference & Spa Resort i dodijeljena specijalna Plaketa za izvanrednost u 2012. godini od strane - "Trip Advisor" (www.tripadvisor.com) sajta. Tako se bečićki hotel pridružio velikim svjetskim hotelskim lancima poput Hajata, Interkontinentala, Holiday Inn-a. Plaketa za izvanrednost stigla je u hotel na Svjetski dan Turizma.
-Iza ovog značajnog priznanja , kojeg dodjeljuju gosti koji su bili u hotelu ne samo iz Evrope nego I sa drugih kontinenata, stoji veliki timski rad, permanentno učenje I entuzijazam svih zaposlenih u hotelu, kaže Žarko Radulović suvlasnik hotela Splendid Conference & Spa resort, koji posluje u okviru grupe Montenegro stars. –Iako nismo svjetski brend uspijevamo da idemo u korak sa njima i to je još jedan dokaz da Crna Gora može ne samo u sportu, već i u drugim sferama da igra ravnopravno sa najvećima. Nama nikada nije falilo samopouzdanja, već znanja, zato stalno učimo i iz godine u godinu samo bolji. Ovo je tek početak, dodao je Radulović.
Najčešći pozitivni komentari odnose se na opremljenost i čistoću sobe, predivan pogled, bife sa preko 60 jela, izvanredan spoljni bazen, izvrsnu uslugom na plaži. Odlične ocjene gosti su dali ponudi hrane i pića, ljubaznosti ali i dobrom poznavanju Engleskog jezika naročito na plažnom baru . Zadovojlstvo izgledom hotela i sadrzajima nije izostalo vezano za barove i Spa centar. Pozitivni komentari su se odnostili na brze usluge Consierža službe kao i na kvalitet domaćinstva. Lokacija hotela i blizina Budve takođe je dobila pozitivne ocjene.
Najnižu ocjenu gosti su uputili na preglasnu muziku iz okruženja na koju hotel nema uticaja.
Hotel Splendid je dobitnik više međuanarodnih i domaćih priznanja.
TripAdvisorje najpopularniji sajt sa hotelima, na kome se nalazi preko 75 miliona profesionalnih i amaterskih komentara i blogova o hotelima širom svijeta i 32 miliona članova. Više od 56 miliona putnika svojim posjetama svakog mjeseca, čini ovaj sajt najvećim svjetskim portalom za putovanja. Njegovih 30 stranica dostupno je na 21 jeziku. Potencijalni gosti se putem TripAdvisor-a mogu informisati, a putem komentara saznati mišljenje bivših gostiju o hotelima koji ih interesuju, njihovoj usluzi i servisu, te pročitati sve o njihovim prednostima i manama.
izvrsnost ne izvanrednost...
´AJ SA SREĆOM...MASA NOVIH PROJEKATA ELITNOG TURIZMA POČINJE DA SE GRADI 2013, KAKO JE I OBEĆANO
Čekali su završetak izbora (jer kapital ne podnosi turbulencije bilo kakve vrste), pa pošto turbulencija nema, onda se ide dalje:
http://www.pobjeda.me/2012/10/15/neb...pocece-uskoro/
Pozdrav,
Last edited by Old Bone; 16-10-12 at 17:31.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
"sekretar Sekretarijata za razvojne projekte, novoosnovane institicije koja treba da ubrza realizaciju započetih i novih projekata."
institIcije gdje je trebalo zaposliti ponekoga rodjaka ili prijatelja na drzavne jasle...hoce li se tako osnivati i institucije za ubrzavanje ulaska u EU, za ubrzavanje ubrzavanja ulaska u EU i slicno
Smijesno. Makar ovo sto se tice Kotora.
P r i m o r a c
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks