PODRSKA DUSKU VLAISAVLJEVICU. negrdise ga gledaoci
PODRSKA DUSKU VLAISAVLJEVICU. negrdise ga gledaoci
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Cuh li ja ono komentatora da se jermenija bori za ulazak u baraz ? E kuku nama
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ceska je jaka u ovu kategoriju igraca![]()
---Chelsea Fc---
Dobar nam je ovaj golman!
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
E moj Dejo, nije kumstvo svetinja kad je kum avetinja, ali...
Stvarno su losi bas ne mogu da vjerujem da moze ovako uzasna igra da bude.
Za dvije utakmice stvorili smo ukupno 1 polusansu. Tuzna igra Bakica i jos pojedinih igraca. Nize od ovoga ne moze, siguran sam.
Prvu smo izgubili 4:1,iako smo imali 70min. igraca vise.Tad je bila taktika da na pocetku utakmice studiramo protivnika(to je izjavio prije meca)..Dok smo mi studirali jermence,oni su nam davali golove,2:0 je bilo na startu...
Ovaj cirkusant je jedini selektor koji je uspio da podmladi mladu reprezentaciju.What a plonker.
Pomirite se da je nasa reprezentacija privatni klub deja huseina.
Last edited by Insua; 10-09-12 at 18:36.
Što veli Dule: Izborili smo dobar rezultat,nismo primili go. Ipak je u pitanju ekipa čiji igrači nastupaju u najjačoj ligi Jermenije. Koliko su jaki vidi se po tome što imaju velike šanse da prođu u baraž. Ja sam da sve od sebe a vi ako mislite da ima neko bolji boli me briga. Svoj ljeb nasušni ostavljat neću zarad vraćanja klupskom fudbalu. Istina, postojala je varijanta da 2016 pređem u Fk Crvena Zvijezda iz Grlića al ipak bih sačekao dok se sve formalnosti ne završe. Mene je lijepo,niko me ne dira. A ako ćemo pravo ni ovi momci nisu neki igrači pa da pretendujemo na viši plasman. Nadam se da ću doživjet i penzije na ovom položaju. Fala vam i sve vas volim.
prvi put gledam u21..onako..odskacu u odbrani onaj duge kose (stalozen i vrlo dobar) i 5tica cini mi se..onaj iz zete sto je igrau u evropkupovima slab onaj mugosa slab..bilo je nekih akcija ali treba puno bolje...ima tu jos dva tri igraca koji imaju potencijala ali ne znam nijednog pa da ne pisem bezveze
Dule sto te boli uvo , upropasti i ove .. ajde more ..
BISOGNA VINCERE !
Ja samo mogu reci da mi se svidja kako igra Bakrac, mislim da ce vrlo brzo bit bolji nego Savic, ima sve sto je potrebno da bude dobar igrac, visok, jak, brz, skocan i dosta siguran sa loptom. Takodje i Petkovic ce biti dobar golman. Ovima ostalima kad bi se sudilo na osnovu danasnje utakmice bi se moglo zakljucit da nijedan nece mrdnut dalje od Decica, ali uvijek treba imati na umu pod cijom palicom igraju. I da kazem da mi je zao sto nismo izgubili utakmicu, jer se bojim da ce ona spodoba i ovo proglasit za "dobar rezultat". Uzeli smo 5 bodova u 6 meceva sa Ceskom, Velsom i Jermenijom. Kuku lele.
''Biće izmjena, ali samo zbog povrede i istrošenosti. Pod znakom pitanja su Savić i Jovanović. Imam dilema u odbrani, a na sredini igraće Đorđević, Peković, Vukčević, Bećiraj, a u napadu Jovetić i Damjanović.''
kaze Brnović ..... iz ovoga ispada da u mecu sa Poljskom sve stimalo ka svajcarski sat ali eto povrede i istrosenost.....
Beciraj vezni igrac... Kako nasi selektori umiju da procijene igraca na kojoj je poziciji najproduktivniji, svaka im cast.
Djordjevic i Beciraj ce bit na krila, samo sto ce tada izgledat formacija 4 - 2 - 4, ili ce bit jednostavno tu u liniji sa Pekovicem i Vukcevicem ali ce naravno ic vise po strani naprijed od njih.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks