povuci sajlu samo? drzi onu plastiku kroz koju prolazi sajla i nategni je.
povuci sajlu samo? drzi onu plastiku kroz koju prolazi sajla i nategni je.
the World's leading dance event
Sensation
to sam prvo pokusao ali je fora bila da mi nije iskocio onaj dio sto se podize/spusta kad se auto zakljucava,jer nisam do kraja zavrsio bio kad su se vrata zatvorila,pa sam nategao malo taj dio i drzao gore dok sam otkljucao na kljuc i normalno se podigla gore i vrata se otvorila
p.s. kad mi je zalkljucano auto ne mozes ga na rucice iznutra otvorit dok se ne otkljuca auto
Moze li mi neko reci gdje se nalazi servis Franja Kuncera ? I da li mi on moze ispraviti "nosac" zadnjih tockova ? Udario sam u ivicnjak pa se malo iskrivila i neravnomjerno mi trosi gume.
Unaprijed zahvalan.
Koliko vrijedi mercedes clk240 2003 god, full oprema.. 105000 presao, pravih.. Tip-top ocuvan..
Trebam pomoć.
Sad gledam ispod haube, A4 tdI 96' koji inače žalosno vuče, uzbrdo ne prelazi 2000 obrtaja, što mi se često dešavalo. Ali, džek koji stoji kod desnog fara (odma iza ovog dijagonalnog "harmonika crijeva", koji stoji na neki uređaj, da li protokomjer, da li turbinu ne znam, ne razumijem se) stoji raskačen, odnosno tu postoji samo "ženski" džek, nema niđe ovog dijela koji se uključuje.
Prvo, koji je to uređaj i može li to bit uzrok mrtvog motora?
Znam da je ovo V6 ali nisam mogo nać bolju sliku. Znači iza desnog (na sliku lijevog) fara i ovog crijeva širokog koje ide dijagonalno iza fara. Ovu zaštitnu plastiku nemam, nego tu ide neki široki uređaj, poput crijeva i na njega stoje dvije strelice, gore-dolje. Džek sa tog uređaja je isključen.
Što je to?
Bijo si poziw koi se neodbija
jel ti to ovaj motor
i to ti je vjerovatno protokomjer koji je neko raskacio , mozda je mrtav pa ga je neko raskacio (ako je protokomjer (MAF) zbog njega moze biti da ti je auto mrtvo i ne moze nikudj)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ne vidi se slika.
Ne mogu niđe nać džek koji ide u njega, a ne vjerujem da bi neko od majstora to jednostavno prekinuo. A i nelogično je da je neko ko je popravljao auto jednostavno raskačio MAF i da je time rješio problem.
Ja ne vidim Stivi-evu sliku, a tvoja je premale rezolucije kao sto vidis pa niko ne zna o cemu pricas
Njak Njak Njak
Mad_dog_KO, kao sto Stivi rece, to ti je protokomjer.
Radio majstor na mog Golfa servis i nije dobro spojio dzekove bas na tom mjestu. Do 1800 obrtaja sve normlano, kada treba turbina da povuce, kao da je nemam. Vratio, spojio, sve ok.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Hvala na odg.
Isto se meni dešava s vučom. Ne znam, ne mogu da vjerujem da se to može desit jer onaj džek se baš vidi nije da je sakriven neđe.
Plus, ne vidim uopšte đe je taj drugi što se uključuje u njega.
Ide li taj džek u neki uređaj možda ili treba da nađem neki da u njega ukačim?
Treba da kupim motocikl 125cc kome su oduzete tablice.
Problematika:
Kazna nije plaćena. Imam potvrdu o oduzimanju tablica.
Ima li ko iskustva s ovim? Imam namjeru da ga prevodim na mene (ili idućeg kupca), pa da vidim kako da se dokopam tablice, jer mi treba da bih po zakonu mogao odjaviti vozilo![]()
Servis gospodina Franja ti se nalazi kod Hrama Hristovog Vaskrsenja. Servis se tačno graniči s "euro petrol pumpom" koja je između bloka 5 i dalmatinske ulice. Lako ćeš ga uočiti. Ogromna "garaža" gdje vrše tehnički pregled i registraciju u jednom dijelu, a u drugom je kanal gdje doktor ordinira.
Pođi kod njega. Od drugova čujah da je izlazio na kraj i s većim problemima u trap od toga![]()
Tesko da ti pomazu te olovke. Nema ljeba od toga. Ako nisi zagrebao farbu probaj sa poliranjem, ako jesi tesko da se tu moze sta popravit tako lako da se ne primjecuje.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
ne vjerujem da su ti drace mogle farbu skinut, vjerovatno ce ti poliranje pomoc.
Omani se ti WD-a, uzmi ovo sto fabia kaze...
Ljudi prskaju WD u svasta, ne bi me cudilo u rucak da ga prsnu koji put...
Njak Njak Njak
Dobro. Poću na pumpu a tačno znam da ću dobit onaj "dži ovoga, s koje si ti planete" pogled kad im tražim kontakt kliner.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks