Kako smijesna kazna za Vettela. Formula sve vise postaje takmicenje u kojem treba da se parkiras i sklonis sa puta svima koji su brzi.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
deuscroix
Što čini Perez ... pao Kimi a sledeća žrtva Šumi![]()
deuscroix
Kako se Masa galantno skloni Zalosnom...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
a kako se sprdaju sa masom iz boksa..
felipe čuvaj gume i da, alonse je iza tebe...
pa opet, felipe alonso je na 0.9..
felipe viđi curi ti nešto iz auta..
felipe viđi avion...
Perez -Kimi
Ulazak u šikanu:
Izlazak iz nje:
![]()
deuscroix
Ne kažem da strategija sa gumama nije pomogla ali evo preteče Alonsa i sad javljaju Hamiltonu da se čuva jer ovaj stiže mnogo brzo ... očekujem da ga preteče u krug prije kraja![]()
deuscroix
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Jao... da je bio jos jedan krug Rajko bi bio smaknut.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Zao mi je Masu sto nije zavrsio na podium..
pravilo u formuli 1 je da ako se branis moras da ostavis prostora za sirinu bolida koji je iza tebe.... isto tako, pretpostavljam da su gledali kako vetele radi sa upravljacem, ne bi li zakljucili je li namjerno uradio to... u svakom slcuaju mnogo srece za alonsa koji je ostao na stazi, jer je lagano mogao da zavrsi trku onamo...
Hamilton laganica danas,Perez ludacki vozio da je bilo jos 4 kruga stigao bi ga 100%,alonso extra krenuo i dobra pozicija.A masu jebu iz boksa kao prije... Lotus katastrofa ali bas katastrofa,nista nisu mogli da postignu danas,panjov ka panjovmilo mi je sto su oba RBR ispali samo sto je Weber dobro prosa na ono izlijecanje...
I kimi 3ci u generalnom plasmanu,bod iza hamiltona i bod ispred vetela,osvojice alonso to je neminovno samo je pitanje ko ce bit drugi![]()
Rekoh drugu sinoć da će Mclaren morat da bira konja za dalju borbu... Button bi se kad-tad približio a ono ispadanje je smiješno, prvo nisu sigurni šta je bilo u tom trenutku a sad Martin isto lupa nešto...
Kako je Kimi padao ono je bruka, taktika sa jedim pit-stopom ga je izvukla. Sad je treći u generalnom plasmanu
Perez odličan
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
koliko je prosla trka bila baksuzna za alonsa, toliko je ova bila srecna...prvo sto onamo nije izleto jer je u sred krivine izletio...a drugo sto su oba red bulla bez bodova, button isto...
jedino je steta sto nisu oba ferrarija na podijumu... zbog domace staze...ali perez je odvozio vrhunski..covjek je imao 10tak krugova svjezije gume...
sad se formula seli malo u aziju....
razmisljam da bi ferrari lagano mogao do 2 i 3 pozicije da je isao na dva zaustavljanja...ili u najgorem slucaju ne bi nsita izgubili..al to bi isto bila kocka...
ne znam koliko pratiš f1, ali postoji pravilo da moraš ostaviti mjesta za širinu bolida sa SPOLJNE strane..
a alonso je definivno bio brži i imao je preticanje, a vetel namjerno ne ostavlja prostor..
p.s. naravno sve čisto za kaznu, čak se ni vetel nije bunio..
a prošle godine je bila slična situacija, samo je vetel bio sa 2 točka van staze..
Konacno trka u kojoj sam uzivao, prva posle 3-4 godine, ako cemo iskreno. Monca, jbgPerezu kapa dolje.
Inace, generalno gledano, pravila (ne pricam za ovo danas, Vettel je cisto kaznjen) i Herman Tilke unishtavaju ovaj sport vec duzhe vrijeme. Monte Karlo, Monca, Belgija i Silverstoun su jedine interesantne za gledanje. Vratite Jaramu, Watkins Glen, Imolu, Nirnburgring i ostale staze za TRKE, ne za osvajanje pol pozicija i zadrzavanje istih, pa cemo da pricamo![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Ja ne znam za to pravilo. Dajte ovamo da vidim.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks