steta..na sky nisu pokazali bez kraj kruga.... a nda su samo ponovili gresku jednu i to je to... posle nisam imao zivaca da gledam...
sad ce biti dobro ako ga neki ludak ne sredi opet u prvoj krivini..jer je start u monci dosta zeznut...nista laksi no u belgiji...
monca je dobra jer ima dvioje drs zone... i prostora za preticanje...samo a se prekinu ovi problemi koje ima citavi vikend i bice bolje... jer je juce citav dan imao problema...pa evo danas kad je najmanje trebalo...
Sreca ga je pratila do Spa...now he have to taste some bad luck.
TAKUMI
koji je kimi zavrsio? inace koji je poredak?
sad nadjoh na net,8mi tek,...
samo da alonso sjutra prodje prvu krivinu.... ima da zavrsi na podijum ....
p.s.
ako se nedesi ovako, vec vidim kako me fabija citirai stavlja LOL![]()
Montezemolo: "Felipe has a huge opportunity to win the race tomorrow, for him, for us, for his future"
Zamisli Massa vodi a Lojzek nekako dodje do drugog mjesta... - "Felipe, you have a problem, turn off the engine".
TAKUMI
ono sto mene uliva sigrunost za sjutra sto se tice ferarija je plasman mase. kad je on uspio da doveze do 3 mjesta, alonso (ako ga neko ne izgura i ne bude imao nekih tehnickih problema) sjutra nece preticat protivnike na stazi, on ce da ih preskace!![]()
A ja mislim da ce opet da kiksa. Imam neki osjecaj da nece uzet tu trecu titulu, ne znam zasto...Hamilton ce to uzet.Cak ce ga i Kimi pretec do kraja sezone.
prenosi'li sportklub prime?
meklaren je napredovao poslije pauze, mada su imali brzinu i ranije, ali nijesu mogli poklopit sve kockice..
ferari će napredovat i dalje u sezoni, tako da titula se odlučuje između alonsa i hamiltona..
lotus počinje da stagnira, odložiše ddrs do japana????, a to ne radi ozbiljna ekipa..
rbr je u problemima jer im sve više prigovaru ostali zbog ilegalnih djelova, ali nikad se ne zna sa Adrianom, mozak je to..
RBR ne bi vidio sampionat ni takvu superiornost bolida da nije bilo blown difuzora, toga vise nema i sad su pushing.
TAKUMI
izjava alonsa: "We are starting 10th, but with car that is not 10th fastest but the fastest. Today every lap will be qualifying lap" ..
sportklub prenosi jos 2min do kraja utakmice,dako ne krenu tacno u 2h.![]()
SportKlub prenosi.
TAKUMI
Cekamo ga..
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
BENZU opet fali brzine kroz brze krivine...
Ako mi je jasno kako je Renol uspio da napravi ovakav bolid, sa onim kretenom Bulijeom, pomamio se...
Što radi McLaren ... koliko brži bolid imaju i što je najvažnije sve im radi na perfektnom nivou![]()
deuscroix
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks