a nije sinoc mogao nikudj u drugo.
ne znam dje si sjedio i koliko si ga mogao vidjet, drugo pol mi je bio pred nos i pola tribine ga je komentarisalo, ja ne znam kako je ostao na noge jer se bukvalno raspadao. u jednom trenutku se tetura prema klupi i trazi vodu ( za spas zivota je izgledalo) a Brnjo mu se dere, i ne dobija vodu
utakmica - kakav krah u drugom pol!! e moj brnjo rago jedna neznavena. isto kao za rosickog - danima se pominje Levandovski kao glavna opasnost i sto se desava u 4. minut? prima loptu lagano i ulazi u 16. dje ga onaj mali shega, kasnije mu Savo dozvoljava da ga isprovocira i salje nam igraca u svlacionicu. da je bio precizniji sad bi smo se za glavu drzali.
e brnjo brnjo, imao si posle 45 min rezultat iz snova, vodjstvo koje je doslo iz preokreta i dobre igre u napadu, protivnika koji je tanak pozadi i koji mora da napadne na nas teren! i sto se desilo? raspad sistema. ponovo primamo jeftini gol iz prekida (slicno golu Sivoka u Pragu) i nista ne pokazujemo. (ne znam zasto neki ovdje masakriraju naseg golmana koji jeste bio nesiguran u nekim situacijama ali ne vidim sto je mogao kod drugog gola? )
rezultatski nije strasno, mogli bi mi njih i tamo iznenadit. ali sa ovim coekom na klupu i njegovom postavkom igre dje mi u svakom trenutku mozemo da primimo gol na vise nacina je za veliku brigu. i sinoc i ranije od kad je ovaj stvor trener se desava da lopte koje Joveta kiksa pred protivnicim sesnaestercom budu opasne kontre po nas gol dje vecina nasih igraca iz veznog kasni ili ih nema - za ovo je trener kriv jer gube lopte i mesi i ronaldo ali to neko pocisti i otkloni opasnost . njima je u opisu posla da izgube neku loptu jer ne guraju loptu prvome do sebe vec traze put do gola.
Ubacat igraca iz Jelen super lige koji je prije 10 dana debitovao za reprezentaciju da se sa njim napravi konacni pritisak je u najmanju ruku smijesno, i p*sra se po glavi onim spicevim sto su na klupu i sa ovom ekipom godinama, a koji su mnogo bolji igraci od Kasalice.
tvrdim da bi ovi momci istu ovakvu utakmicu odigrali i da nema selektora na klupu. Cini mi se da bi i sinoc mozda pobijedili da smo posli sa 1:1 u svlacionicu, a ako je tako da bi bilo bolje da nismo dali gol - da se ubijem odmah.
plasim se da ce neke stvari izac na vidjelo kad bude kasno, volio bih da grijesim, bas bih volio da grijesim i da zapravo ne znam nista o fudbalu.
Bookmarks