ja ne znam zasto se prica odje o politici i koji su tripovi na ratove i junake i koji ce nam mitinzi na stadione. Publika sinoc nula
Licno znam par momaka iz "familije" koji su cas Srbi cas Crnogorci, jos forsiraju cirilicu i najjace da ce oni dizat Krsta. Nikad nisam imao vjere u te "cirilase"
ja ne znam zasto se prica odje o politici i koji su tripovi na ratove i junake i koji ce nam mitinzi na stadione. Publika sinoc nula
O tome smo pricali odma poslije utakmice, ali kad se pogleda snimak onda se tek cojek ubijedi u to sramotno sudjenje. Jovetu rukama obaljuju na ivicu sesnesterca i nista a Levandovski teatralno pada i odma zvizduk, gura Basu na koga poslije Bonja skace i opet nista...
Sramotno je mala rijec, a tesko je naći primjer da policija intervenise i razdvaja dvije grupe koje toboze navijaju za istu reprezentaciju. Kad se u Lavovu spremalo za PE organizatori i oni iz UEFA zaduzeni za bezbjednost su kao primjer navodili nas Klub navijaca kako se ponasa kad je reprezentacija domaćin i kad reprezentacije gostuje. Bilo me pomalo sramota sopstvenog neznanja jer sam tada prvi put cuo da nasi navijaci posjete neki dom za nezbrinutu djecu u kojem gostuje reprezentacija.... Sve je to snimano i za nasu zalosnu
televiziju ali ne znam da li je pokazano. Mozda su ka sinoć na satelitskom pustili emisiju prije utakmice, a onda kad utakmica pocela pustili 125 reprizu tamo neke emisije.
Znaci imamo dvije strane medalje od primjera za ponos do sinoćnjeg sramotnog ponasanja. Imamo navijace kad igra kosarkaska reprezentacija, rukometasi ili rukometasice i one od sinoć koji kao dosli da pomognu svojoj reprezentaciji. Nadam se da će oni momci koji vode Klub navijaca naći sa FS nacin da izvrse pritisak na policiju da se one avetinje privedu pameti.
Englezi su po običaju favoriti za prvo mjesto. Ukrajina još nije igrala i za sad ima 0 bodova.
Mi i poljaci po bod. Zato kažem da smo izjednačeni.
Klaće se itekako Ukrajina, Poljska i Engleska među sobom. Duge su kvalifikacije i biće svačega.
Najgore bi bilo sad forsirat priču da je sve izgubljeno.
Drugo poluvrijeme je bilo toliko histerično, i sudija je problematično od starta vodio utakmicu tako da možemo bit zadovoljni što nismo izgubili.
Takođe hrabri Mirkova izjava, shvatio je šta je bila osnovna greška sinoć. Pregoreli su emocionalno tokom utakmice.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Uvodjenje Dzudovica kod onog rezultata je presmijesno. Jer Zverotic je mogao do kraja odigrati na desnom beku, i nikom nista.
Umjesto da izvadi Jovetica i ubaci Beciraja, maestro ono radi. I jos nesto, otkud njemu onakve fiks ideje - da stavlja spica na krilo!?
Ali jos jednom moram Mirka pohvaliti - sinoc je momak dao sve od sebe. Kada se zna da je imao povredu - jedan veliki rispekt.
I don't get lucky. I make my own luck.
Slažem se.
Zamolio bih sve koji forsiraju priču o 19tom vijeku i junacima da ne smaraju ođe nego da idu na forum istorije gdje se slične stvari raspravljaju.
Sa Zverotićem pored Savića nam je u toku od nekih 10min takva promaja duvala da je Džudović bio neminovan.
Ta je izmjena zapravo trebala i ranije da se napravi jer je postajalo suviše opasno. Time je bod spašen.
Sačekaj prije nego se izlupaš, razmisli malo.
Ostala je još jedna izmjena i trebao je neko da pojača sredinu, da ubrza su momci ostali bez vazduha bukvalno. Na kupu od srednjaka nema nikoga.
A ako iko ima života u tom trenutku to je taj Zverotić. Zato je on prekomandovan naprijed, nije Džudović uveden da bi mi betonirali taj iks ili što ga Brna voli.
Kad smo već kod toga, moram da se složim sa većinom da su postava, pa i izmjene osim Kasalice, bile dobre.
Loša sprema ali i taktička pogubljenost učinjeli su da mi već posle 60 minuta imamo velikih problema sa trčanjem. Valjda će, kako se strasti malo primire a i kako se sezone zahukta, igrači dolazit spremniji.
Last edited by Mad_dog_KO; 08-09-12 at 11:45.
Bijo si poziw koi se neodbija
Pa vidjelo se i na TV-u kako Zverotic stoji pored naseg sesnajsterca, pa ide lagano polako prema aut liniji, i drzi se rukama na koljena, i samo ako je morao da primi loptu je morao da zivne. To je bilo oko 70+ min. Ja sam mislio da nije imao vise snage, ali eto ti rece da je vjerovatno povreda. I njemu svaka cast.
Samo cu reci totalno promasena taktika,poljaci drze loptu na nasem stadionu citavo poluvrijeme,mi lopto saljemo od odbrane na vucinica sve ponovo se preskace sredina kao da je nema.....
Neznam za vas, ali mene se više sviđa kad igramo otvorenije i kad stvaramo dosta šansi nego kao u toku prethodnih kvalifikacija kad smo,uz veliku sreću i kvalitet Mirka Vučinića, dobijali a igrali prilično zatvoreno.
Tako i treba kad imamo onakve ubojite napadače.
Jedino bi se valjalo zatvoriti kad igramo u gostima.Kad bi u svako gostovanje uzeli po bod,izuzev protiv San Marina, to bi bilo ekstra.
A izjava selektora tipa "idemo u Ukrajinu na tri boda" je zbilja smiješna. Englezi neće ići tamo na pobjedu nego bi im i remi bio puna kapa.
Sumnjam da ce Branja docekati sledecu tekmu sa Poljskom...
Sad nam je bitnoooo!!! da se dobije taj san Marino, a kakve smo srece... No dako ih presegamo.
Tu es mon héro!
Vi ste izgubili svaki kontakt sa realnoscu sto se tice Brnovica. Bjese Ukrajina toliki bauk da ih nikad niko ne moze dobiti kuci. A ne sprdajte se.
P.s. I San Marino ce obavezno da nas odere.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
"Službenici Uprave policje su obezbijedili nesmetan odlazak navijačke grupe i navijača poljske reprezentacije odmah nakon završetka utakmice, dok su u skladu za Zakonom i bezbjedonosnom procjenom, navijačka grupa Varvari i Nikšić, zadržani na tribinama gradskog stadiona pod Goricom, ne duže od 30 minuta", piše u saopštenju Uprave policije.
Pošteno, bar objasniše o čemu se radi mada se moglo pretpostavit zašto nas drže kad su Poljaci odavno pošli.
A to ne duže od 30 minuta, tako se zdravi digli ujutro.
Bijah na stadion sinoć. Par nasumičnih najjačih utisaka, bez želje za raspravom:
1) Koreografije vrlo fine, svaka čast ljudima sa sjevera.
2) Brnović izgleda želi da igra bez veznog reda, što je jako zanimljivo i kontraproduktivno. Sve mi miriše na Filipovićeve godine.
3) Golman Poljske je blavor kakvog majka rađala nije, 'trik' sa stolicom je nešto najbljutavije što sam vidio, bar uživo.
4) Savo Pavićević me u tri minuta iznervirao bar onoliko koliko me pod normalnim okolnostima iznervira Mirko za čitav meč.
5) Navijači sa juga imaju nekih problema koje ja ne kapiram i to će tako da ostane.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
A zna li se što,koliko će nas kaznit zbog stolica i petardi ?
Jeste ođe tema jer smo ga se nagledali sinooc za cio zivot, a ponavljace se to, na sjevernoj tribini... Zamolio bih da nam ođe svima otvoriš oči, pošto si načitan, i kažeš imena bitaka u kojima se on "proslavio". Da nas prosvijetliš. tako načitan... Slobodno koristi literaturu istoričara Adžića.
A stvari stoje ovako.
JEDAN od pokretača "Božićne pobune", u istoj uzeo najmanje učešća, kad je borba u pitanju.
Prvi koji je strkao iz zemlje.
Onda hrabri pokušaji povratka, ali ga zajebavalo nepostojanje luksuznih low-cost kompanija, a nije htio da ugrozi svoje ljude na nekim brodićima...
Kada se vratio, bio je vođa crnogorske milicije, pod patronatom Italijana. Cak u jednom trenutku sklopio pakt sa cetnicima, ali se na vrijeme opametio...
Dozivio je duboku starost (ubijen u 66-toj godini), za to vrijeme, i pored, kako rece ti, velikih junastava i bitaka, za razliku od mnogih komita, kojima su kuce spaljivane, porodice, i koji nisu dozivjeli ni svoje 30-te...
Znači, ja sam neinformisan, ali ti ocigledno jesi, pa nam objasni koja su to njegova junastva, pa je zasluzio "ono" sinoc.
Ja vjerujem samo novčano, jer do sad nismo imali ispada ovakvog tipa, čak smo bili za primjer.
Mislim da bi bilo što drugo bilo preoštro.
Ponekad se zbilja odusevim kakvi smo kao narod. Koliko juce smo bili tate-mate fudbala za Poljake i Ukrajince, bili ekipa koja ce maltene sa Englezima igrati na ravne casti za prvo mjesto u grupi, a evo vec danas se prica kako ce biti dobro ako pobijedimo San Marino i slicno... E pa ako izgubimo od njih ne treba da igramo do kraja kvalifikacija, iskreno. Pa njima najbolji igraci igraju u cetvrtoj italijanskoj ligi, koji su inace amateri. Sve manje od 5 komada u njihovoj mrezi treba da bude neuspjeh.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks